kadiniz6 Guru Kayıtlı Üye 2 Mart 2014 386 551 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi halleluyaa #41 Pharmacist12 .!.: Meraba hamile misiniz acaba benim de tek embryom var 5bb seviyesinde daha transfer edilmedi Genişletmek için tıkla... Merhaba evet pozitifi gordum. Cuma gunu keseyide gorduk . Kalp atisini duymayi bekliyorum. Saglikla kucaginiza alirsiniz sizde insallah.
Pharmacist12 .!.: Meraba hamile misiniz acaba benim de tek embryom var 5bb seviyesinde daha transfer edilmedi Genişletmek için tıkla... Merhaba evet pozitifi gordum. Cuma gunu keseyide gorduk . Kalp atisini duymayi bekliyorum. Saglikla kucaginiza alirsiniz sizde insallah.
S sunshinebaby Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2022 873 339 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi halleluyaa #42 kadiniz6 .!.: Merhaba evet pozitifi gordum. Cuma gunu keseyide gorduk . Kalp atisini duymayi bekliyorum. Saglikla kucaginiza alirsiniz sizde insallah. Genişletmek için tıkla... Gözunuz aydın. İnsallah siz genetige göndermiş miydiniz
kadiniz6 .!.: Merhaba evet pozitifi gordum. Cuma gunu keseyide gorduk . Kalp atisini duymayi bekliyorum. Saglikla kucaginiza alirsiniz sizde insallah. Genişletmek için tıkla... Gözunuz aydın. İnsallah siz genetige göndermiş miydiniz
P PembeBiKuzu 🐥🤍🧿 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mart 2023 2.460 2.711 8 Temmuz 2023 Konu Sahibi halleluyaa #43 Merhaba herkese, Yanaklarınız kızardı mı transferde? Benim ilk transferimde pembe pembe olmuştu yanaklarım, şimdikinde olmadı. Acaba bana mı alerji gibi bişeydi
Merhaba herkese, Yanaklarınız kızardı mı transferde? Benim ilk transferimde pembe pembe olmuştu yanaklarım, şimdikinde olmadı. Acaba bana mı alerji gibi bişeydi
kadiniz6 Guru Kayıtlı Üye 2 Mart 2014 386 551 9 Temmuz 2023 Konu Sahibi halleluyaa #44 Pharmacist12 .!.: Gözunuz aydın. İnsallah siz genetige göndermiş miydiniz Genişletmek için tıkla... Yok hayir. Dr hic konusunu acmadi
Pharmacist12 .!.: Gözunuz aydın. İnsallah siz genetige göndermiş miydiniz Genişletmek için tıkla... Yok hayir. Dr hic konusunu acmadi