1. gün: 5bc kalite tek embriyo transfer edildi, akşam saatleri açık kahverengi leke geldi
2. Gün: kasık ağrılarım hafif belirdi, kahverenginden daha açık renk Sarı leke geldi, ateş basması gece
3. Gün: bel ağrım oldu, kasık ağrım oldu, akşam ateş basması
4. Gün: bel ve kasık ağrısı, sık idrar, mide bulantısı çok hafif, baş ağrısı
5. Gün: kasık ağrısı
6. Gün: kasık ağrısı, Sarı leke geldi, hafif mide bulantısı, çenede sivilce çıktı
7. gün: çok az kasık ağrısı, sabah aç uyanma ve mide yanması, göğüslerde çok az dolgunluk, çok az mide bulantısı
8. Gün: çenede 2. Sivilce çıktı, kasık iğne batması gibi derin batmalar ve bel ağrısı
9. Gün: kasık ağrısı gece erken uyku gelmesi, saat 08:57 de erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı POZİTİF
akşam saat 20:22 de kan testi verdik beta hgc değerim 64.43 çıktı
10. Gün: kasık ağrısı derin ağrılar
11. Gün: kasık ve bel ağrısı, mide bulantısı, mide yanması, saat 11:30 da beta hgc verdik değerim 146.4 çıktı şükür
kese için randevu aldık
12. Gün: kasık ve bel ağrısı, mide bulantısı, sabaha karşı açlık, sol bacak çekilmesi, duygusallık
13. Gün: kasık ve bel ağrısı, mide bulantısı ve yanma göğüslerde dolgunluk beta hgc: 513.73
14. Gün: bel ağrısı hafif kasık ağrısı, mide bulantısı, mide yanması, göğüslerde şişlik ve hafif acı, koku hassasiyeti
İlk denemem boş gebelik ile sonuçlandı kalp atışı olmayınca sadece kese olunca 6+4 de ilaçları kestim 10 gün içinde düşük yapmıştım ama ilk pozitif hikayem buydu her güne not almıştım rabbimin izniyle isteyen herkes pozitif görüp sağlıkla kucağına alsın