tup bebek tutanlar gun gun belirtileriniz neler oldu🌸

benim de 5.gun embriyosu hicbir belirti yok bende de ilk denemede de olmadi ve tutmadi haliyle uzuluyorum yine olmadi mi acaba diye ama bu yazdiginiz bi nebze motive ediyo beni 5.gunden sonra baslamis belirtileriniz ben daha 5.gune gelmedim🙈peki batma hissi oldu mu bende o olmadi hic mesela batma hissi igne gibi kasiklarda diyenler genelde tuttu diyo da🤷🏻‍♀️
İnsan kendinde belirti aramadan duramıyor malesef ama inan herkesin süreci çok başka oluyor. İlk transferimde her ağrıyı yaşadım ama negatif oldu bunda hiç ama hiçbir belirti ağrı sızı yaşamadım lekelenme yaşamadım aksine kendimi çok iyi hissediyordum çok şükür pozitif 🙏🏻 O yüzden kendini mutlu ve rahat hissedeceğin şeyler yap sabret her şey güzel olacak 🌺

elimden geldigince calisican buna cok haklisiniz olumlu dusunmek lazim da iste bazen elde olmuyo embriyoda kromozomal bi anomali yoksa tutunur diye dusunuyorum bi onceki denememizde cok kaliteli ve guzel bi embriyo transfer edilmisti ama tutmadi ya doktor muhtemelen embriyoda kromozom anomolisi kaynakli tutunma gerceklesmedi demisti
İlk transferimde 5AA 4BB iki embriyo transfer edilmişti negatif oldu ikinci transferim yine 5AA 4BB iki embriyo transfer edildi bunda pozitif 🤷🏼‍♀️ Tutunmayı etkileyen çok farklı parametreler var belki de diğerleri genetikte sağlıksızdı ya da bu transferimde çok rahattım hiç düşünmedim mutlu oldum stresten uzaktım o yüzden tutundu bilemiyorum 🤷🏼‍♀️

İnsan kendinde belirti aramadan duramıyor malesef ama inan herkesin süreci çok başka oluyor. İlk transferimde her ağrıyı yaşadım ama negatif oldu bunda hiç ama hiçbir belirti ağrı sızı yaşamadım lekelenme yaşamadım aksine kendimi çok iyi hissediyordum çok şükür pozitif 🙏🏻 O yüzden kendini mutlu ve rahat hissedeceğin şeyler yap sabret her şey güzel olacak 🌺
tebrik ederim ne mutlu darisi basima🙏🏻aah umarim ne guzel geldi bunu duymak🌺gercekten hersey guzel olacak mi acaba kim bilir😌

İlk transferimde 5AA 4BB iki embriyo transfer edilmişti negatif oldu ikinci transferim yine 5AA 4BB iki embriyo transfer edildi bunda pozitif 🤷🏼‍♀️ Tutunmayı etkileyen çok farklı parametreler var belki de diğerleri genetikte sağlıksızdı ya da bu transferimde çok rahattım hiç düşünmedim mutlu oldum stresten uzaktım o yüzden tutundu bilemiyorum 🤷🏼‍♀️
cok ilginc gercekten hic belli olmuyo🤷🏻‍♀️benim de ilk transferim 4aa ydi tutunmadi iste simdk bu da 4aa🙈 guler misin aglar misin🙈😬insan ister istemez yav 5aa falan baska bisey olsaydi daha mi ugurlu gelirdi ne bileyim diyo onceki negatif tecrubeden🙈bu kadar olur dedim transfer yapildi biyolog bilgi veriyodu dedim kalitesi ne 4aa dedi ya ben mort🙈

cok ilginc gercekten hic belli olmuyo🤷🏻‍♀️benim de ilk transferim 4aa ydi tutunmadi iste simdk bu da 4aa🙈 guler misin aglar misin🙈😬insan ister istemez yav 5aa falan baska bisey olsaydi daha mi ugurlu gelirdi ne bileyim diyo onceki negatif tecrubeden🙈bu kadar olur dedim transfer yapildi biyolog bilgi veriyodu dedim kalitesi ne 4aa dedi ya ben mort🙈
Yok yok öyle düşünmeeee 🙈🙈 Ben artık şuna inanıyorum embriyo genetikte sağlıklıysa öyle ya da böyle tutunuyor ister 5AA olsun ister başka bir şey 😬 Bu arada iki transferim arası hiç beklemedim ben ara vermedim direk ikinci transferi yaptırdım 🙋🏼‍♀️

Yok yok öyle düşünmeeee 🙈🙈 Ben artık şuna inanıyorum embriyo genetikte sağlıklıysa öyle ya da böyle tutunuyor ister 5AA olsun ister başka bir şey 😬 Bu arada iki transferim arası hiç beklemedim ben ara vermedim direk ikinci transferi yaptırdım 🙋🏼‍♀️
kesinlikle oyle embriyo genetik olarak saglikliysa tutunur bi sekilde baska bi aksi durum yoksa tabii iste o tutunmayan embriyom icin de doktor muhtemelen embriyo kaynakli tutunma gerceklesmedi demisti iste simdi de korkuyorum umarim bunda da ayni durum olmaz diye 5.gune tek embriyo kaldi iki tedavide de bi de hani olsa 1den fazla hadi pgt ye gonderelim bakilsin ama o sansimiz da olamadi🤷🏻‍♀️ sizin iki transfer de taze mi oldu

kesinlikle oyle embriyo genetik olarak saglikliysa tutunur bi sekilde baska bi aksi durum yoksa tabii iste o tutunmayan embriyom icin de doktor muhtemelen embriyo kaynakli tutunma gerceklesmedi demisti iste simdi de korkuyorum umarim bunda da ayni durum olmaz diye 5.gune tek embriyo kaldi iki tedavide de bi de hani olsa 1den fazla hadi pgt ye gonderelim bakilsin ama o sansimiz da olamadi🤷🏻‍♀️ sizin iki transfer de taze mi oldu
Yok ilki tazeydi ikincisi dondurulmuş transfer oldu 👍🏻 Haklısın insan bu sürecin her aşamasında hep bir tedirgin hep bir acaba diyerek yaşıyor insallah herkes kavuşacak güzel haberlere ❤️🌺

5 gun embriyosu 5bb kalitede iki embriyo transfer edildi ilk bes gun hicbir belirti yasamadim. 5 gunden sonra adet olaacak gibi bir agri goguslerde hassasiyet transferinin sekizinci gunu cift cizgiyi gordum kan testini pazar gunu dusunuyorum
Meraba hamile misiniz acaba benim de tek embryom var 5bb seviyesinde daha transfer edilmedi

1. gün: 5bc kalite tek embriyo transfer edildi, akşam saatleri açık kahverengi leke geldi

2. Gün: kasık ağrılarım hafif belirdi, kahverenginden daha açık renk Sarı leke geldi, ateş basması gece

3. Gün: bel ağrım oldu, kasık ağrım oldu, akşam ateş basması

4. Gün: bel ve kasık ağrısı, sık idrar, mide bulantısı çok hafif, baş ağrısı

5. Gün: kasık ağrısı

6. Gün: kasık ağrısı, Sarı leke geldi, hafif mide bulantısı, çenede sivilce çıktı

7. gün: çok az kasık ağrısı, sabah aç uyanma ve mide yanması, göğüslerde çok az dolgunluk, çok az mide bulantısı

8. Gün: çenede 2. Sivilce çıktı, kasık iğne batması gibi derin batmalar ve bel ağrısı

9. Gün: kasık ağrısı gece erken uyku gelmesi, saat 08:57 de erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı POZİTİF ♥️🙏🏻 akşam saat 20:22 de kan testi verdik beta hgc değerim 64.43 çıktı

10. Gün: kasık ağrısı derin ağrılar

11. Gün: kasık ve bel ağrısı, mide bulantısı, mide yanması, saat 11:30 da beta hgc verdik değerim 146.4 çıktı şükür 🙏🏻 kese için randevu aldık

12. Gün: kasık ve bel ağrısı, mide bulantısı, sabaha karşı açlık, sol bacak çekilmesi, duygusallık

13. Gün: kasık ve bel ağrısı, mide bulantısı ve yanma göğüslerde dolgunluk beta hgc: 513.73 ♥️

14. Gün: bel ağrısı hafif kasık ağrısı, mide bulantısı, mide yanması, göğüslerde şişlik ve hafif acı, koku hassasiyeti

İlk denemem boş gebelik ile sonuçlandı kalp atışı olmayınca sadece kese olunca 6+4 de ilaçları kestim 10 gün içinde düşük yapmıştım ama ilk pozitif hikayem buydu her güne not almıştım rabbimin izniyle isteyen herkes pozitif görüp sağlıkla kucağına alsın ❤️

X