- Konu Sahibi geceyagmuru
-
kaç gün oldu transfer olalıEvet dün verdim be yüksek çıktı hamilelik oluyor diye okuyorum internetten ama umutlanmakta istemiyorum
13 haziran mı transfer?benimde aynı günKızlar baş ağrısı normalmı ya östorejen hormonu yükseldiği için olabilir diye yazıyo araştırmalarıma göre benim gibi olan varmı baş ağrısı ve kasık ağrısı bugün transfer gününü saymassak 8günüm
Folidoce folik asit günde 1Kızlar transferden sonra hangi ilaçları ve iğneleri kullanıyorsunuz?
Canım 16 haziranda 3 gün embriyosu transfer edildi. Transfer gününü saymazsak 5. Gün oluyor bugünkaç gün oldu transfer olalı
Hakımızda hayırlısı olsun inşallah13 haziran mı transfer?benimde aynı gün
Benim de tavmergen de sonucunuzu merakla bekliyorum kaçıncı gundesin ne zaman test yapcaksinİzmir Tavmergen tüp bebek merkezi doktorum Erol Tavmergen
Transfer gününü saymazsam bugün 5. Gün oluyor 30 Haziran test günüBenim de tavmergen de sonucunuzu merakla bekliyorum kaçıncı gundesin ne zaman test yapcaksin
yok benım ts yuksek cıktı ertelnedi önümüzde ki ay a inşallah bakalımTransfer gününü saymazsam bugün 5. Gün oluyor 30 Haziran test günüsen transfer oldum mu kuzum
tshyok benım ts yuksek cıktı ertelnedi önümüzde ki ay a inşallah bakalım
inşallah olur ya guzel haberlerle inşallah , transfer günü ne kadar kaldınız hastane de pekiTransfer gününü saymazsam bugün 5. Gün oluyor 30 Haziran test günüsen transfer oldum mu kuzum
Peki sende varmı bişey hissediyomusun?Hakımızda hayırlısı olsun inşallahSende varmi bisey?
Peki sende varmı bişey hissediyomusun?13 haziran mı transfer?benimde aynı gün
Onu bana bıraktılar yarım saate çıkabilirsiniz dediler ben bi saat uzandım bir de ben destekleyici serum aldım isteğe bağlı veriyorlar onunda bitmesini bekledim. 400₺ İdiinşallah olur ya guzel haberlerle inşallah , transfer günü ne kadar kaldınız hastane de peki
Benim eş faktörlü sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuktuHayırlısı olsun hakkımızda saglıklı bebişler gelsin
Merhaba sizde medicalparktasiniz sanırım , ben 10 haziranda transfer oldum 5. Gun embriyosu dondurmus, oksapar progestan dex lutinus duphaston coraspin folik asit estrofem kullaniyorum bugun 11. Günüm beta dün 356 cikti umarim guzel haberler alirsiniz.Kızlar transferden sonra hangi ilaçları ve iğneleri kullanıyorsunuz?
Hayırlı olsun kuzummm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah AllahımMerhaba sizde medicalparktasiniz sanırım , ben 10 haziranda transfer oldum 5. Gun embriyosu dondurmus, oksapar progestan dex lutinus duphaston coraspin folik asit estrofem kullaniyorum bugun 11. Günüm beta dün 356 cikti umarim guzel haberler alirsiniz.
İlk denemendi senin dimiii :)Merhaba sizde medicalparktasiniz sanırım , ben 10 haziranda transfer oldum 5. Gun embriyosu dondurmus, oksapar progestan dex lutinus duphaston coraspin folik asit estrofem kullaniyorum bugun 11. Günüm beta dün 356 cikti umarim guzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?