• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferinden sonra ki süreç

Bu benim ilk tüp bebek tedavim kasıklarımda ağrı böbrek kısımlarımda ağrı adet sancısı gibi sancım var birde cok sık idrara çıkıyorum bu belirti olabilirmi? Bu arada tüplerimde cronik tıkanıklık olduğu için tüp bebek tedavisi olmak zorunda kaldım öncesinde operasyonla açtırdım ama yine tıkanmış

Bu benim ilk tüp bebek tedavim kasıklarımda ağrı böbrek kısımlarımda ağrı adet sancısı gibi sancım var birde cok sık idrara çıkıyorum bu belirti olabilirmi? Bu arada tüplerimde cronik tıkanıklık olduğu için tüp bebek tedavisi olmak zorunda kaldım öncesinde operasyonla açtırdım ama yine tıkanmış
Progestan fitil kullanıyorsanız ondan oluyor diye düşünüyorum benim de öyle .
Bu arada siz nerede tedavi oluyorsunuz ?

Ben de 17 Haziran'da transfer oldum tek embriyo bugün 4. Günüm:) idrar testi falan yaptınız mı acaba?
Benim de 17 haziran 28 haziranda kan ver dediler . 4.gün embriyosu ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum ilkinde de yapmamıştım . 9.gün pazar oluyor dayanamayıp o gün kan verebilirim

Progestan fitil kullanıyorsanız ondan oluyor diye düşünüyorum benim de öyle .
Bu arada siz nerede tedavi oluyorsunuz ?
Evet progestan fitili kullanıyorum ben yurt dışında yaşadığım için viyanada tedavi görüyorum. Tabi başka ilaçlarda kullanıyorum horman ilaçları

BENDE 13 HAZİRAN DA TRANSFER OLDUM GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET VAR TEST YAPTIM BEN DAYANAMADIM BUGÜN İŞE DE BAŞLADIM NORMAL GÜNDELİK HAYATIMI YAŞIYORUM :)

Eklentiler

• 449B817F-EF23-4EB6-8E70-0D82B70F521D.jpeg
    449B817F-EF23-4EB6-8E70-0D82B70F521D.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 812
Bende bugün E2 p4 hormonu için kan verdim dr değerlerimin iyi olduğunu söyledi bir sıkıntı yok çok şükür progesteron kaç olmalı biliyor musunuz benim yüksek çıktı dr iyi dedi

Back