- Konu Sahibi geceyagmuru
Benimde 18 haziranda transfer oldu dondurulmuş 5.gün tek embriyo 28 İ kan testı vereceğim umarım hepinizin sonuçları güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progestan fitil kullanıyorsanız ondan oluyor diye düşünüyorum benim de öyle .Bu benim ilk tüp bebek tedavim kasıklarımda ağrı böbrek kısımlarımda ağrı adet sancısı gibi sancım var birde cok sık idrara çıkıyorum bu belirti olabilirmi? Bu arada tüplerimde cronik tıkanıklık olduğu için tüp bebek tedavisi olmak zorunda kaldım öncesinde operasyonla açtırdım ama yine tıkanmış
Benim de 17 haziran 28 haziranda kan ver dediler . 4.gün embriyosu ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum ilkinde de yapmamıştım . 9.gün pazar oluyor dayanamayıp o gün kan verebilirimBen de 17 Haziran'da transfer oldum tek embriyo bugün 4. Günüm:) idrar testi falan yaptınız mı acaba?
Benim de test günüm . İnşallah hepimizin sonucu güzel olurBenimde 18 haziranda transfer oldu dondurulmuş 5.gün tek embriyo 28 İ kan testı vereceğim umarım hepinizin sonuçları güzel olur
Canım idrar için çok erken 3. Gün embriyosu çünkü.Ben de 17 Haziran'da transfer oldum tek embriyo bugün 4. Günüm:) idrar testi falan yaptınız mı acaba?
Kaçıncı gün embriyosu acaba ve hiç belirtiniz var mıBende 18haziranda transfer oldum benimde 30 haziran dedi doktor
Evet progestan fitili kullanıyorum ben yurt dışında yaşadığım için viyanada tedavi görüyorum. Tabi başka ilaçlarda kullanıyorum horman ilaçlarıProgestan fitil kullanıyorsanız ondan oluyor diye düşünüyorum benim de öyle .
Bu arada siz nerede tedavi oluyorsunuz ?
Sonuc ne cıktı peki cift cizgidir insallahBENDE 13 HAZİRAN DA TRANSFER OLDUM GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET VAR TEST YAPTIM BEN DAYANAMADIM BUGÜN İŞE DE BAŞLADIM NORMAL GÜNDELİK HAYATIMI YAŞIYORUM :)
Vallahi anlayamadım canım böyle çıktıSonuc ne cıktı peki cift cizgidir insallah
SİZLERDE DURUM NASIL ?Sonuc ne cıktı peki cift cizgidir insallah
5AA dedi doktor belirti yok hiç.sizin kaçıncı gün belirtiniz var mıKaçıncı gün embriyosu acaba ve hiç belirtiniz var mı
Aynı gün transfer olmuşuz.benimde 5.gün tek embriyo transferi bana 30 u kan ver dedi belirtiniz var mıBenimde 18 haziranda transfer oldu dondurulmuş 5.gün tek embriyo 28 İ kan testı vereceğim umarım hepinizin sonuçları güzel olur
3 gün embriyosun 16 Haziran transfer oldum sol kaşıkta hafif hafif batmalar var onun dışında birşey yok5AA dedi doktor belirti yok hiç.sizin kaçıncı gün belirtiniz var mı
İnşallah tutunur bebeklerimiz.. zor bi süreç. Hangi hastanede oldunuz3 gün embriyosun 16 Haziran transfer oldum sol kaşıkta hafif hafif batmalar var onun dışında birşey yok
İzmir Tavmergen tüp bebek merkezi doktorum Erol Tavmergenİnşallah tutunur bebeklerimiz.. zor bi süreç. Hangi hastanede oldunuz
Ben günümü bekliyorum cuma günü betahcg testi yapıcak doktorum öncesinde yapmak istemiyorum testSİZLERDE DURUM NASIL ?
Bence kan testini bekle ama cok hafif çıkmış gibi ikinci cizgiVallahi anlayamadım canım böyle çıktı