- Konu Sahibi geceyagmuru
Progestan fitil kullanıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi hissediyor musunBen günümü bekliyorum cuma günü betahcg testi yapıcak doktorum öncesinde yapmak istemiyorum test
Çarşamba günüm zaten kan testim zatenBence kan testini bekle ama cok hafif çıkmış gibi ikinci cizgi
Evet ben kullanıyorumProgestan fitil kullanıyor musunuz?
Peki dr sizden progesteron testi istedi mi?Evet ben kullanıyorum
İnşallah sevincli haber alırsınÇarşamba günüm zaten kan testim zaten
Sen yolun büyük kısmını tamamlamışsın canım 2 güne belli olur sonucun .Zaman zaman sabırsız zaman zaman duygusal ama bol bol heycanlı
Benimde 13 haziranda transeferim oldu kızlar,izmir medicalpark hastanesinde.
Bir süredir özellikle sol kasığımda batma ve bacağımda normalde yaşamadığım bi ağrı var.
Sizlerde de var mı?
Sizin ne zaman yapıldı transfer?Sen yolun büyük kısmını tamamlamışsın canım 2 güne belli olur sonucun .
Ben de hiçbir şey yok , tamamen fitilden kaynaklı belli başlı şeyler var ama ilkinde de sadece onlar olduğu için farklı bir şey yok .
Ama senin söylediğini birçok kişi gebelik belirtisi olarak söylemiş .
Dilerim sonucun çok güzel olur
Benim 17 haziran . Evet iğneler ve fitil yapıyor . Hepsi progesteron olduğu için rahmi kalınlaştırıyor ona bağlı oluşan şeyler ama elbette bunları yaşayıp pozitif olan da var .Sizin ne zaman yapıldı transfer?
Bir de kafamı karıştıran bu batmaların va bacak ağrılarının akşam yoğunlaşması..
İğnelerimi akşam yapıyorum ama onun yan etkisimi diye aklıma takıldı
Yaa aynı günmüşz bana transfer gününü 1. Gün olarak say dedi hemsire pazar günü kan ver dedi. 5.gun embriyosu benim sanırım ben cumartesi veririmBenim de 17 haziran 28 haziranda kan ver dediler . 4.gün embriyosu ben idrar testi yapmayı düşünmüyorum ilkinde de yapmamıştım . 9.gün pazar oluyor dayanamayıp o gün kan verebilirim
Ben de bana erken söylediler diye şaşırdım. İlk tedavide 14.gün ver demişlerdi ben yine 10.gün başlamıştım. Ama ilk gün sayılmıyor . Sen cumartesi ver seninki 5.gün ben pazar vereyim bir gün küçük ya benimkiYaa aynı günmüşz bana transfer gününü 1. Gün olarak say dedi hemsire pazar günü kan ver dedi. 5.gun embriyosu benim sanırım ben cumartesi veririm
Sol kasıkta batma oluyor evet ama bacak ağrısı hiç yaşamadım :) hayırlısı olsun bu aradaZaman zaman sabırsız zaman zaman duygusal ama bol bol heycanlı
Benimde 13 haziranda transeferim oldu kızlar,izmir medicalpark hastanesinde.
Bir süredir özellikle sol kasığımda batma ve bacağımda normalde yaşamadığım bi ağrı var.
Sizlerde de var mı?
Bu süreçte hiç kan verip progesteron baktırdın mı canımBenim 17 haziran . Evet iğneler ve fitil yapıyor . Hepsi progesteron olduğu için rahmi kalınlaştırıyor ona bağlı oluşan şeyler ama elbette bunları yaşayıp pozitif olan da var .
Tşk ederim,hepimize olsun kucağımız dolsunSol kasıkta batma oluyor evet ama bacak ağrısı hiç yaşamadım :) hayırlısı olsun bu arada
Ben de tranfer günü sayılmıyor diye biliyorum ama teknik olarak o günde 1 gün daha alıyor bebişlerYaa aynı günmüşz bana transfer gününü 1. Gün olarak say dedi hemsire pazar günü kan ver dedi. 5.gun embriyosu benim sanırım ben cumartesi veririm
Hayır istemedi senden istedi miPeki dr sizden progesteron testi istedi mi?
İnşallah canım ya emeklerimiz boşa gitmesinİnşallah sevincli haber alırsın
Canm bana hemşire transfer olduğum gün bugün 1. Gün yarın 2. 10.gunde test ver dediBen de tranfer günü sayılmıyor diye biliyorum ama teknik olarak o günde 1 gün daha alıyor bebişler
Evet dün verdim be yüksek çıktı hamilelik oluyor diye okuyorum internetten ama umutlanmakta istemiyorumHayır istemedi senden istedi mi