Tüp bebek transferimden sonra çıkan sonuç

Benim gibi sakın erkenden test yapıp moralini bozma herşeyin vakti var. Vaktiyle eğer rabbim ol der ve olur. Niyetin önemli her namazdan sonra tüm çocuk isteyen anne adaylarına dua ediyorum. Yaşayan bilir. Çok zor çok. Rabbim yardımcımız olsun Buda bizim sınavımızmış tevekkülle kabul etmek lazım. hiç birşeyi kafana takma kitap oku tv izle biliyorum takmamak araştırmamak imkansız ama oyalamaya çalış zihnini. Allahım nasip etsin inşallah canım

Test günüm Perşembe 7 temmuz o zamana kadar yapmaya niyetim yok canm evet anca yaşayan bilir rabbim hepimize nasip etsin sabır ve kolaylık versin tüm isteyenlere inşallah Allah razı olsun canm valla TV kitap herşeyi yapıyorum ama akıl hep bebeşimde

Ah canım bende 24 yaşındayım 28 inde trasfer oldum o günü saymadan bugün 4.günüm ertesi günü birinci gün saymıştı doktorum 5.gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum test günüm 10 temmuz pazar bayram ikinci günü yani 12.günde istedi doktorum 7.gün yani salı günü test yapma niyetim var bakalım inşallah emek verip anne olmak isteyen herkes ile birlikte içinde bizlerde bu duyguyu en kısa en hayırlı zamanda tadarız inşallah

Ya çok sevindim aynı durumdayız hayırlısıyla güzel haber alırız inşallah birbirimize söyleriz bence erken test yapma sabrın sonu selamet çünkü rabbim gönlümüze göre versin inşallah sen transfer sonrasını nasıl geçirdin yatıp dikkat ettin mi neler yaptın

Kuzum ben annemlere geldim salıdan beridir yatıyorum hiç bir şey yapmadım ihtiyacım dışında henüz bugün duş aldım mesela hep dikkatli hareket ettim oturdum yavaş yavaş yürüdüm evin içinde vs gibi yemek konusunda dikkat ettiğim tek şey kabız olmamak onun dışında her şeyi yedim yiyorumda zaten verilen kağıtta yiyilip içilmemesi gereken şeyler yazıyor bitki çayları asitli içecekler gibi .. bu tarz canım işte bugün kendi evime geçcem inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

İnşallah bende aynı birebir senin dediğin gibi yaptım kayınvalidem yanımda yatıyorum kalkmıyorum ben daha duş bile almadım adana sıcağında kokarca gibi geziyorum ortada inşallah emeğimizin karşılığını alırız canm Rabb'im bizi sevindirsin

Canım bu arada belirtilerin var mı varsa neler

Valla sorma hemde ne kokarca ama rahatladım inanki

Canım benim belirti şöyle bence yok neden dersen transferden 2-3 gün önce aşırı kasık ağrısı ve göğüs ağrısı hassasiyeti çektim kendim dokunamıyordum göğüslerime yürürken bile kolum deyse acıyordu o derece transferden sonra da devam etti dün daha hafifledi bugün hiç yok denecek kadar az ağrım var arada bir karnımda batma hissediyorum o kadar sende varmı peki bişeyler
Canım bu arada belirtilerin var mı varsa neler

Ay bende istiyorum ya ama kayınvalidem yapma sabret diyor kararsızım biraz daha dayanacağım bakalım peki belirtin var mı canm hiç
Annemde sabret dedide dayanamadım ya saçlarım bile süpürge gibi olmuştu bence sıcak duş alma alırsanda hemşire bana öyle demişti ılık aldım soğuğa yakın ılık

Valla canm bende transfer öncesi yoktu transferden sonra ilk iki gün kasık ve bel ağrım var dı üçüncü gün göğüs hassasiyetim başladı ara ara kasıkta ağrı batma var dün sağ bacağımı öğleden sonra his etmedim o derece ağrım vardı ve sağ tarafım batıyordu bilmiyorum karma karışık belirtiler var bunlar ilaçtanda olabilir o yüzden heves etmiyorum Rabbimden herşey ne diyeyim

Annemde sabret dedide dayanamadım ya saçlarım bile süpürge gibi olmuştu bence sıcak duş alma alırsanda hemşire bana öyle demişti ılık aldım soğuğa yakın ılık
Ay bende aynı taramayla bile düzelmiyor her yerimi günlük suyla pamukla siliyorum oldum valla ya evet hemşire banada dedi pazartesi yaparım son çare bilmiyorum her şeye o kadar dikkat ediyorum ki hani tutmazsa bile şunu yaptım da ondan tutmadı diye aklımda soru işareti kalsın istemiyorum ben elimden geleni yapacağım gerisi Rabb'imden

Aynen canım öyle ama hemşirem bana belirti arama dedi çünkü vücudumuza birçok hormon yükleniyor ve ister istemez çoğu şeyimiz alt üst oluyor bu yüzden ilaç etkisi olur hamile olursun etkisi olur hiç bir belirti olmaz ama hamile olursun o yüzden şu belirti oldu hamile miyim diye düşünme kendine yaparsın sadece bebeğinide üzme demişti bana

Rabbimin koruduğunu hiç bişey korumaz içini ferah tut

Evet aynı şeyleri banada söyledi dedim ya ne umut var ne umutsuzluk rabbim büyük inşallah olur kaç yıllık evlisin sen ve tanı ne

30 haziran transfer im test günü arife günü yok dedi doktoru m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…