• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferimden sonra çıkan sonuç

Kuzuuumm bugün senin test günün dualarım seninle inşallah güzel haberlerle gel merakla bekliyorum sonucunu paylaşmayı unutma 🥰🥰😇🤲🏻🤲🏻bugun benim dokuzuncu günüm testim bu şekilde çıktı pazar günü kan vercem bende
Hayırlı olsun canııımmm çok belirgin maşallah kan testi verdin mi?

Yok kuzum ya henüz vermedim ama çok sabırsızım test günüm pazar o güne kadar bekliycem bakalım 🤭
Maşallah bariz anne diye bağırıyo bnm yarın 9. Gün doktor um kan ver dedi bn transfer sonrası çok heyecanlıyım hocam olabilck en erken güne kan günü verin dedim hesapladı . arife günü ver tamm dedi . ama bariz belli senin gününü bekle yüksek çıksın değer çok rahat et

Maşallah bariz anne diye bağırıyo bnm yarın 9. Gün doktor um kan ver dedi bn transfer sonrası çok heyecanlıyım hocam olabilck en erken güne kan günü verin dedim hesapladı . arife günü ver tamm dedi . ama bariz belli senin gününü bekle yüksek çıksın değer çok rahat et
Ay öyle deyince bı heyecanlandım inşallah öyledir 🤭🤲🏻😇sende mi hiç test yapmadın kuzu kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer olmuştun

Biz Azelya21 Azelya21 ile test yapmaya korktuk günümüzü bkledik 5. Gün emriyosu tek transfer kuzu
Bende yapmak istemedim ama tutamadım kendimi içimden bı seste hep negatif çıkacak boşuna yapıyosun dedi ama yinede yaptım 😅 5.günü silik çizgi ile öğrendim çift transferdi benimde geçen hafta salı günü oldum transfer 12.günde istedi doktorum benden testi ben hiç bu kadar net çizgi görmemiştim bir kez dış gebelik oldu onda da zaten hep silikti öyle de kalmıştı o yüzden şuan ki mutluluğumu size anlatamam inşallah sizlerde benim gibi mutluluğa kavuşursunuz yani tabi ben daha kan vermedim ama isteyen herkese nasip etsin Allah im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırla sonuçlandırsın herkesle birlikte emeklerimizi 🤭🤲🏻🍀

Bende yapmak istemedim ama tutamadım kendimi içimden bı seste hep negatif çıkacak boşuna yapıyosun dedi ama yinede yaptım 😅 5.günü silik çizgi ile öğrendim çift transferdi benimde geçen hafta salı günü oldum transfer 12.günde istedi doktorum benden testi ben hiç bu kadar net çizgi görmemiştim bir kez dış gebelik oldu onda da zaten hep silikti öyle de kalmıştı o yüzden şuan ki mutluluğumu size anlatamam inşallah sizlerde benim gibi mutluluğa kavuşursunuz yani tabi ben daha kan vermedim ama isteyen herkese nasip etsin Allah im kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırla sonuçlansı herkesle birlikte emeklerimiz 🤭🤲🏻🍀
Amin Kuzum nolur çok dua et bna 4 yıldır çok uğraşlar verdik . rabbim bizim için de vakti saati dolmuştur inşAllah

Kendin test yaptın mı hiç kuzum?

Kızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah 🥰♥️
IMG_20220707_162350.jpg

Kızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah 🥰♥️
Eki Görüntüle 3095345
Yaaaa çok güzel bir haber bu. Çoookkk sevindimmmm🥹🥰😍 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️🌸💜

Back