• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferimden sonra çıkan sonuç

Kuzum ben annemlere geldim salıdan beridir yatıyorum hiç bir şey yapmadım ihtiyacım dışında henüz bugün duş aldım mesela hep dikkatli hareket ettim oturdum yavaş yavaş yürüdüm evin içinde vs gibi yemek konusunda dikkat ettiğim tek şey kabız olmamak onun dışında her şeyi yedim yiyorumda zaten verilen kağıtta yiyilip içilmemesi gereken şeyler yazıyor bitki çayları asitli içecekler gibi .. bu tarz canım işte bugün kendi evime geçcem inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
O yeme listesi sini bizede atar mısın kuzum

5. Gün emriyosu ilk tüp bebek denemem 4 yıllık evliyim 2 aşılamam negatif di. 1 buçuk yıllık evli iken yumurta takibi çatlatma iğnesi ile bebeğime hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelik oldu
Ah canm kötü bir deneyim olmuş senin için Rabbim tekrarını hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin ben de 4 yıllık evliyim hiç aşılama deneyimim yok direkt ilk tüp bebek denemem inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz 🤲🏻

Kuzu 2 senedir evliyiz evlendigimizden beride istiyoruz morfolojimiz 1 o yüzden tüp bebeğe yöneldik sizin tanı ne peki
Vallahi canım benimki karışık ya ilk 6 aylık evliyken eşimde varikosel olduğunu öğrendik cansız sperm sayımız fazlaydı benim bekarlıktan adet düzensizliğim var zaten, eşim ameliyat oldu tedavi gördü 6 ay normal sağlıklı bir erkekten daha iyi olduğunu öğrendik benim ise polikistik over sendromu teşhisi konuldu aşılama yapacaktık Şubat ayında yumurta sayım çok olduğu için birden fazla büyüdü ve aşılamayı iptal edip direk tüp bebek tedavisine başladık 🤷 yani bu karışıklıktan sonra özet olarak yumurtam çok düzenli yumurtlamam o yüzden âdet düzensizliğim var

Vallahi canım benimki karışık ya ilk 6 aylık evliyken eşimde varikosel olduğunu öğrendik cansız sperm sayımız fazlaydı benim bekarlıktan adet düzensizliğim var zaten, eşim ameliyat oldu tedavi gördü 6 ay normal sağlıklı bir erkekten daha iyi olduğunu öğrendik benim ise polikistik over sendromu teşhisi konuldu aşılama yapacaktık Şubat ayında yumurta sayım çok olduğu için birden fazla büyüdü ve aşılamayı iptal edip direk tüp bebek tedavisine başladık 🤷 yani bu karışıklıktan sonra özet olarak yumurtam çok düzenli yumurtlamam o yüzden âdet düzensizliğim var
Allah im hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah güzel güzel alırız karşılığını 🤲🏻

Yiyorum 5 tane yiyorum peygamber efendimizin sünneti olarak zaten hurma 3-5-7 olarak tekli sayı olarak yeniyor Rabbim hepimize sebep eylesin inşallah sen dikkat ediyor musun yemene içmene falan
Kefir yoğurt turşu fındık hurma balık yağı folik asit rutin yemeğimiz çay kahve sıfır . dün çay krizim tuttu bi bardak çok açık limonlu çay içtim

Kefir yoğurt turşu fındık hurma balık yağı folik asit rutin yemeğimiz çay kahve sıfır . dün çay krizim tuttu bi bardak çok açık limonlu çay içtim
Ben acı ve ekşi hiç yemiyorum turşu çok uzun zamandır hiç yemiyorum ki normalde tabak tabak yerim 😒 kahvede içmiyorum çay açık kahvaltıda ve akşamları birer bardak içiyorum ama limon nar ekşisi kesinlikle yemiyorum geri kalan hepsini tüketiyorum avakado yiyorum çerez ceviz hurma kuru kayısı taze balık haşlama beyaz et kırmızı et kabak çekirdeği özelikle düzenli tüketiyorum iki tane ayrı ayrı folik asit içiyorum diğer ilaçlarımı kullanıyorum sebep olur inşallah

Test günüm Perşembe 7 temmuz o zamana kadar yapmaya niyetim yok canm evet anca yaşayan bilir rabbim hepimize nasip etsin sabır ve kolaylık versin tüm isteyenlere inşallah Allah razı olsun canm valla TV kitap herşeyi yapıyorum ama akıl hep bebeşimde 🤲🏻😌
Doğana kadar aklımız hep orada olacak ben 2 gün önce hamileliğimi öğrendim salı günü doktorum ile muayenem var o zaman kadar bebeğim iyi mi diye düşünmeden edemiyorum :)) düşünmemek için ya aileme gidiyorum yada onlar geliyor kalabalık ortamda olmak bana iyi geliyor :) test günün de haberini bizimle de paylaş rabbim pozitif sevincini paylaşmayı nasip etsin inşallah 🤲🌸

Valla canm bende transfer öncesi yoktu transferden sonra ilk iki gün kasık ve bel ağrım var dı üçüncü gün göğüs hassasiyetim başladı ara ara kasıkta ağrı batma var dün sağ bacağımı öğleden sonra his etmedim o derece ağrım vardı ve sağ tarafım batıyordu bilmiyorum karma karışık belirtiler var bunlar ilaçtanda olabilir o yüzden heves etmiyorum Rabbimden herşey ne diyeyim 🤷
Güzel kızlarım inanın belirti aramak akıl sağlığımıza Zarar ilk bir hafta hepsi ilacım etkisi ben kafayı yemiştim dibini sıyırmaya ramak kalmıştı. 8. Günümde adet olacakmışım inanılmaz ağrım vardı tamda adet günüme denk gelmişti deli gibi ağladım gitti bebeğim bıraktı beni diye. Meğer vücut her ay adet görmeye alışık olduğu için hamile kalınca afallıyormuş yine de o ağrıları çekiyormuşuz. Kimiler zerre belirtisi olmadan hamile kalıyor. Siz benim gibi erkenden test yapıp üzmeyin kendinizi sakın test gününüzde gidip kan verin biliyorum çok zor ben neler yaşadım ve aileme neler yaşattım elimizde değil. Sabır tevekkül Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Doğana kadar aklımız hep orada olacak ben 2 gün önce hamileliğimi öğrendim salı günü doktorum ile muayenem var o zaman kadar bebeğim iyi mi diye düşünmeden edemiyorum :)) düşünmemek için ya aileme gidiyorum yada onlar geliyor kalabalık ortamda olmak bana iyi geliyor :) test günün de haberini bizimle de paylaş rabbim pozitif sevincini paylaşmayı nasip etsin inşallah 🤲🌸
İnşallah iyi haberler alırsın ben o pozitifide görsem inanamam 😁 her gün günlük test yaparım 🤷 inşallah canm sagol hayırlı haber yazarım

Güzel kızlarım inanın belirti aramak akıl sağlığımıza Zarar ilk bir hafta hepsi ilacım etkisi ben kafayı yemiştim dibini sıyırmaya ramak kalmıştı. 8. Günümde adet olacakmışım inanılmaz ağrım vardı tamda adet günüme denk gelmişti deli gibi ağladım gitti bebeğim bıraktı beni diye. Meğer vücut her ay adet görmeye alışık olduğu için hamile kalınca afallıyormuş yine de o ağrıları çekiyormuşuz. Kimiler zerre belirtisi olmadan hamile kalıyor. Siz benim gibi erkenden test yapıp üzmeyin kendinizi sakın test gününüzde gidip kan verin biliyorum çok zor ben neler yaşadım ve aileme neler yaşattım elimizde değil. Sabır tevekkül Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah valla ben test gününe kadar yapamayacağım inşallah benimledir bebeğim Allah sabır versin hepimize inşallah bende tırlarıcam az kaldı 🤣

Ben acı ve ekşi hiç yemiyorum turşu çok uzun zamandır hiç yemiyorum ki normalde tabak tabak yerim 😒 kahvede içmiyorum çay açık kahvaltıda ve akşamları birer bardak içiyorum ama limon nar ekşisi kesinlikle yemiyorum geri kalan hepsini tüketiyorum avakado yiyorum çerez ceviz hurma kuru kayısı taze balık haşlama beyaz et kırmızı et kabak çekirdeği özelikle düzenli tüketiyorum iki tane ayrı ayrı folik asit içiyorum diğer ilaçlarımı kullanıyorum sebep olur inşallah
Amin Kuzum amin muhakkak haberleselimm

Back