- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
canım çok teşekkrüler umarım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. şimdilik 2 tane kalçadan 4 tane karından iğnelerim var pazar günü biticek p.tesi gel dedi doktorum sağolsun öyle tatlı ki Allah hepsinden razı olsun :) başka iğne verir mi ki ?
Amin canim insallah Allah sana da herkese bu duyguyu tatamayi nasip edercanım çok teşekkrüler umarım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. şimdilik 2 tane kalçadan 4 tane karından iğnelerim var pazar günü biticek p.tesi gel dedi doktorum sağolsun öyle tatlı ki Allah hepsinden razı olsun :) başka iğne verir mi ki ?
Canımm iğneler toplam 6 tane ben yanlış yazmışım pazartesi yine verir belkiAmin canim insallah Allah sana da herkese bu duyguyu tatamayi nasip eder
senin igneler epeyce fazlaymis ben yumurta gelistirme asamasinda gunde 2igne karindan vurdum 12 gun kadar surdu sonra yumurta toplandi transferden sonra da bir karindan bir kalcadan igne yaptiriyorum bebek 3aylik olana kadar devam hep sabir anlayacagin
Merhaba arkadaşlar bütün o iğneler ultrasonlar süreçleri bitti veeee 27 ekim pzrtesi yumurta toplama işlemim yapıldı 31 ekim cuma günü de 5.transferi gün yumurta transferi yapıldı şimdi 11 kasımda gebelik testi yaptırcam günler geçmiyo.... kasıklarıma brz kramp giriyo psikolojik olarak kendimi cok kasmamaya rahat olmaya çalışıyorum progestan kullanıyorum cok gaz yapıyomuş müthiş şişkinliğim var climara band ve folk asit kullanıyorum bu progestanı fitil olarak kullanıyorum cok zoooorrr.... Allahımm çektiklerimizi ununutup inşallah hayırlısıyla güzel hbrleri alıp sağlıklı bebeğimi elimize aldığımız mutluluklarımızı da paylaşmayı nasip eder:)
Merhaba 16 Aralık'ta transfer oldum. Bugün 7.gün dayanamadım bugün test yaptım. Sonuç negatif hergün tekrar deneyeceğim. Test günüm Perşembe ama dayanamıyorum işte. Son güne kadar testleri negatif çıkan varmı ?
Hiç bir belirti yok. Ağrı , Sancı , falan tutmadı diye düşünüyorum. 2 tane bırakıldı ama. Ben ikisinde tutmadı diye düşünüyorum.
Tüp benek sahibi olan Arkadaşlarım var anlatıp durdular transferin 3.günü kasıkları ağrımış , 5.gün göğüslerin deki damarlar belirlenmiş 7.gün akıntı gelmiş test yapmış hamileymiş . Ondan diyorum bende yok. O yüzden sanırım bebek falanda yok. Üstelik bu sabah inanılmaz dirençsiz uyandım nezle olmuşum. Evden çıkmıyorum sürekli yatıyorum ona rağmen nezle oldum. Kısacası ben ümitsiz vakayım. Üstelik ilk denemem direk tüp bebeğe başladık özel yani. Ama olmadımı olmuyor işte. Yapacak bişey yok.
Çok teşekkür ederim günlerdir ilk defa umutlandım Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin....
Aminn cnm inşallah hepimize lütfen iyi düşün inşallah güzel haberlerini alırız dualarım snnle ...
HamileyimmmmmmmmmGünaydın. Hastanedeyim kan verdim sonucunu bekliyorum.... Bol bol dua istiyorum lütfeeeeennnn
Hamileyim kızlarrrr :))Aminn cnm inşallah hepimize lütfen iyi düşün inşallah güzel haberlerini alırız dualarım snnle ...
Hamileyim kızlarrrr :))
Çok Sağol canım. Aynen evde test yapmanın anlamı yokmuş.Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin...
Demek ki neymiş idrar testi yanıltıcı olabiliyormuş...
Bhcg kan değerin kaç çıktı?
Çok Sağol canım. Aynen evde test yapmanın anlamı yokmuş.
120.24 çıktı ama nasıl acaba iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?