tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Amin canim insallah Allah sana da herkese bu duyguyu tatamayi nasip eder

senin igneler epeyce fazlaymis ben yumurta gelistirme asamasinda gunde 2igne karindan vurdum 12 gun kadar surdu sonra yumurta toplandi transferden sonra da bir karindan bir kalcadan igne yaptiriyorum bebek 3aylik olana kadar devam hep sabir anlayacagin

Canımm iğneler toplam 6 tane ben yanlış yazmışım pazartesi yine verir belki

Merhaba 16 Aralık'ta transfer oldum. Bugün 7.gün dayanamadım bugün test yaptım. Sonuç negatif hergün tekrar deneyeceğim. Test günüm Perşembe ama dayanamıyorum işte. Son güne kadar testleri negatif çıkan varmı ?

Kan da bıle 10. Yada 11.gun belli oluyo 7.gun veya hergün test yapmanızin bence hiçbi anlamı yok çünkü zaten pozitif olsa bile o günlerde test yaparsanız nnegatif çıkar ve bosyere olumsuz düşünüp Bebeğinizi etkilersiniz sabırlı olun iyi düşünün ve gereksiz test yapıp bosyere kendinizi üzmeyin.

Hiç bir belirti yok. Ağrı , Sancı , falan tutmadı diye düşünüyorum. 2 tane bırakıldı ama. Ben ikisinde tutmadı diye düşünüyorum.

Hiç bir belirti yok. Ağrı , Sancı , falan tutmadı diye düşünüyorum. 2 tane bırakıldı ama. Ben ikisinde tutmadı diye düşünüyorum.

Neye göre böyle dusunuyosun ki bi çok kişide hiç bi belirti olmadan güzel haberi alıyorlar. Sen sadece bebeğini ve snnle olduğunu düşün iyi dusunmelisin ki iyi olsun ...

Tüp benek sahibi olan Arkadaşlarım var anlatıp durdular transferin 3.günü kasıkları ağrımış , 5.gün göğüslerin deki damarlar belirlenmiş 7.gün akıntı gelmiş test yapmış hamileymiş . Ondan diyorum bende yok. O yüzden sanırım bebek falanda yok. Üstelik bu sabah inanılmaz dirençsiz uyandım nezle olmuşum. Evden çıkmıyorum sürekli yatıyorum ona rağmen nezle oldum. Kısacası ben ümitsiz vakayım. Üstelik ilk denemem direk tüp bebeğe başladık özel yani. Ama olmadımı olmuyor işte. Yapacak bişey yok.

bnm de ilk denememdi bizde direkt tüp bebek tedavisi ne başladık çok şükürt tuttu ve hamileyim 2 bck aylık hala göğüslerim de damarlar fln belirgin değil akıntı gelme sebebi kullanılan ilactan farklılık gösteriyor bnm kramp ara ara oluyodu ama arkadaşımın hiç kramp ağrı olmadı ve onunda tuttu nasip kısmet hersey ama bu kdr olumsuz düşünme kendine de bebeğe de yazik benm tek yaptığım hep iyi düşünmekti bence sende öyle yap iyi düşün iyi olsun.Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ama lütfen iyi düşün. ..

Bugün 9. Gün ve ben dayanamadım bügünde test yaptım ama çıkmadı. Sanırım tutmadı. Ama siyah lekeler gelmeye başladı reglimi oluyorum acaba diye tedirgin oldum şimdi. Sizce bu akıntı ne olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…