tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Oncelikle bu tedaviyi 6 kez olmuş biri olarak korkulacak bir tedavi olmadığını söylüyorum. Bende ilk tedaviye başladığımda 24 yaşındaydım. Şimdi hamd olsun 6 yaşında kızım ve birde karnimda 5 aylik oğlum var ikiside tup bebek.geriye dönüp baktığımda iyiki çocuklarım böyle olmuş diyebiliyorum. Sabrı ve şüküru öğrendim ve herseyden önemlisi kısmet de ne varsa onu yasayacagimizi.umarim sende biran önce bebeğine kavusursun.

Evet arkadaşlar beklemek , sabretmek ve bu bekleyişin sonucunu olumsuz olunca da kabullenmek oldukça zor bir süreç... İnşallah tüm bu sıkıntılı günlerimiz geride kalır.. Bizim de bebişlerimiz olur..

Teşekkür ederim inşAllah herşey güzel olur :) ben birşeyi merak ediyorum sayfadaki herkese soruyorum size kolmen tedavisi ile yumurta takibi yaptilar mi yoksa amh değerine bakıp direk tüp bebek mi dediler ?

Yumurta takibi zaten süreçte yapılıyor farkli ilaclar kullanilsada mutlaka takip ediyorlar ztn olgunlasma istedikleri gibi olana kdr 2 gunde bi ultrasona giriyodum ben tabi hergunde belli ilaclari kullandm.doktorum genel anlamda aşılama da şans daha düşük diye hiç vakit kaybetmeyelim deyip tüp bebek tedavisi ne yönlendirdi ki bende öyle istiyodm ztn çünkü aşılama da oran çok düşük.

Oranin dusuk oldugunu bilmiyordum bende neden yumurta takibi yapmadilar diyip duruyordum demek bundanmis Allah yardimcimiz olsun bu zor surecte..

merhaba kızlar

lütfen yardım edin transferin 8.günü beta hcg 2,00 çıktı kesin negatifmidir. Cuma günü test günüm yaptırm
alımıyım

Merhabalarr
Benimde transferimin 7.günü bugun dün dr progesteron 12.04 E2 231.09 cikti bu tahlili yaptiran varmi yada bu konuda bilgisi olan varmı???

Canim moralini bozma ben 0,42 amh ile ugrasiyorum bir sürüde başka sikinti.panik yapma sorunu çözmeye calis

Ti

Canim moralini bozma ben 0,42 amh ile ugrasiyorum bir sürüde başka sikinti.panik yapma sorunu çözmeye calis

Ti
Efenaz elimden geldiğince panik yapmamaya Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum inşallah sonucu güzel olur. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun bizleri evlat hasretiyle sınamasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

merhaba kızlar

lütfen yardım edin transferin 8.günü beta hcg 2,00 çıktı kesin negatifmidir. Cuma günü test günüm yaptırm
alımıyım

Benim bildiğim kanda 11 veya 12 gün belli oluyo çok erken yaptırmışsın tahlili sabırlı ol iyi düşün ve gününde yaptır bence tahlili.hem 8 .gün belli olcak olsa 8.gun yaptırın derdi doktor çok aceleci davranmissin bence

Amin canim biz sabirli anneler olmak zorundayız.tabi kaderde ne yaziyosa o ama allah gonulden isteyene verir bence

merhaba 20.09.2014 tarihinde aşılama yaptırdım ama olumsuz sonuç aldım 15 aydır istiyoruz hiçbir sorun yok ama olmuyor işte. yarın tüp bebek için ilk randevuma gidicem başıma geliceklerden habersizim ve sanırım korkuyorum özellikle yumurta toplama denilen şey ürkütüyor insanı

Yumurta toplama en kolay işlem anestezi altında yapılıyo hiç bişey anlamiyorsunuz bile hiç bişey hissetmiyosunuz o yuzden iciniz rahat olsun korkulacak hic bisey yok

Bugün başladım iğnelerime hayırlısıyla umarım hakkımızda hayırlısı olsun. Teşekkür ederim canım@ekinnnn06

Emin ol hersey o ilk adimi atip baslamakla oluyor ve devami nasil geliyor anlamiyorsun bile zor bi surec ben de yasadim ama mutlu haberi alinca herseyi unutuyorsun Allah hepimizin yardimcisi olsun yumutrtaa toplama islemiyle ilgili ne okuduysam hep bostan yere insanlarin korkuttugunu anladim her ay yasadigin adet sancisindan hic farki yok hic korkma

Melekpnar bebeğin hayırlı olsunnn bizlere de umut olsun bende cumartesi5 günü başlangıç için gideceğim tüp bebek merkezine rabbim hepimize anneligi tattirsin
Kıslarrrrrrrr çok şükür Allah'a test pozitif Rabbim hepinize nerde varsa herkese nasip etsin dualarınızı eksik etmeyin siZlerinde güzel haberlerinizi almayı diliyorumm herkese kucak dolusu selam ve sevgiler

Ekin bebeğin hayırlı uğurlu olsun

Ekinn cok sevindim hayirli ugurlu olsun darisi da bize olsun bende cumartesi gunu tedaviye baslayacagim hayirlsiyla bize anne oluruz insAllah hamilelerin dualari kabul olur bana da dua eder misin :)

merhaba bugun benimde test günüm ve 342 çıktı.
2 embriyo transfer edilmişti..
10 gün sonra keseye bakılacak
Hayirli olsunnn inşAllah bize de anlatır misiniz transfer sonrasi neler yapılması gerek 5. Gün embriyosu nedir ??

bugün 11.gün test günümdü biraz önce öğrendim sonucum 2,00 yine negatif çok üzgünüm .(

canım çok teşekkrüler umarım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder. şimdilik 2 tane kalçadan 4 tane karından iğnelerim var pazar günü biticek p.tesi gel dedi doktorum sağolsun öyle tatlı ki Allah hepsinden razı olsun :) başka iğne verir mi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…