tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

ayy hamilesin cnmm cok sewindiimmm :) neler yaptin transferden sonra bizide bilgilendir cnmm kacinci gun embriyosu kac embrio transfer oldu :)

benim de çarşamba transfer var 25olgun yumurtan 19u döllenmiş 5. gün embriyosu transfer edilecek,opudan sonra orta dzeyde şişlik var sanki,sende durum nedir

benim de çarşamba transfer var 25olgun yumurtan 19u döllenmiş 5. gün embriyosu transfer edilecek,opudan sonra orta dzeyde şişlik var sanki,sende durum nedir
masallah cnm aynenpatlicak gibi sislikk agrii gazz opudan sonra cok canim acidi cok agir bi agri kesici yapildii anca biraz hafifledim

Hayırlı olsun
kizlar cumarsi gunu opum olmustu 21 tane yumisim toplandi cok zor oldu tabii bugunde aradilar 14 tane kaliteli yumurt dollenmisss 5. gun embriyosu olcak persembe transfer allahin izniylee :)
5. gunembriyosu dahami ii oluo duymustum bilginz varmi
hayırlı olsun... Çok güzel ... En kaliteli 5. Gün oluyor( blokastist )

saol cnmm :) oylemı dıosunn ınsallah yaa
5 . Gün en iyi si demişti benim transfer öncesi bilgileri veren Embriyolog . 5.güne gelen embriyo tutunur %60 demişti... Hayırlısı bakalım inşallah . Yaşında küçük muhtemelen 1 tane transfer yaparlar kalite yüksek diye ama sen 2 ye diret inşllh... Hayırlı olur inşllh

O zaman sizinde blokastist... Maşallah ... İnşallah en iyi sekilde döllenirler tutunurlar... Hangi hastaneye gdyrsnz Dr unuz kim
ay inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz,ben malatyadayım doğu fertil tüp bebek merkezinde yaptırıyorum,embriyo dondurmayı da düşünüyorum acaba dondurma ücreti ne kadar bilgisi olan ?

hadıı insallahh yaa :) 2 yerlestırılır tahmınımceee cunu dıer ıkı denememdede ıkı yerlestırıldıı

hadıı insallahh yaa :) 2 yerlestırılır tahmınımceee cunu dıer ıkı denememdede ıkı yerlestırıldıı
İnşllh hayırlısı... Sorun ne idi sizde ? Bana ısrarla 1 denmişti biz zorla 2 yerleştirilmişti. Diğerlerini nerede yapmıştın

İnşllh hayırlısı... Sorun ne idi sizde ? Bana ısrarla 1 denmişti biz zorla 2 yerleştirilmişti. Diğerlerini nerede yapmıştın
pcoluyummm ben cnmm drum ılkınden okadar emındıkı tutacagında ıkı yerlestırdı zatenn 3 defadırr aynı mrkezde yapıyrumm bılmıoruum sevıyorumm drmuu hemsırelerıı bursaa jınmed cnm

pcoluyummm ben cnmm drum ılkınden okadar emındıkı tutacagında ıkı yerlestırdı zatenn 3 defadırr aynı mrkezde yapıyrumm bılmıoruum sevıyorumm drmuu hemsırelerıı bursaa jınmed cnm
Hersey Allah'ın elinde Dr lar bir aracı inşallah Rabbim ol derse olur inşallah ... Rabbimde çok bizlere di evlat hasreti ile bırakmayacak ... Dua ile... Dr a güven zâten çok önemli

Bence hamilesin ne gibi belirtilerin olmuştu? Benim transferimin 5.günü ara ara kasık ağrım dışında bir belirtim yok bide nezleyim şu anda çok kötü

Bizim 1390 a dondurdular fakat sizin nasıldır bilmiyorum.
tüp bebek maddi manevi bizleri çok yıpratıyor,sonuç iyi olsun da,ama şu bi gerçek öyle bir sektör oluşmuş ki bizlerin en hassas olduğumuz noktayı ticarete dönüştürmüşler,oysa ki özel merkezler de tüp bebeği karşılamalı,devlet hastaneleri karşılıyor da noluyor?,aylarca süründürüyorlar çalışan adam napcak,bilmiyorum......

Kızlar yarın test yaptırıcam çok heycanlıyım.... sabah olur mu acaba ??
Bir umutlanıyorum bir korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…