Insallah tatlim ya insalalhAy canim insallah hadi hayirlisi belirtin hamilelige isaret bence
Cokkk teşekkür ederim cnmm Allah isteyen herkese nasip etsin aminnn inşallah sağlıkla elimize alıp güzel hbrlerinizi paylaştığımız günleri de görürüzekın hanım senın adına çok sevındım tebrk ederım senı inşallah allah hepimıze nasıp eder senın adına çok sevındım inşallah kucana da alırsın allahın iznıyle haberleşelım dualarım senınle haberlerını beklıyorumm hayırlı olsun
Kizlar hamileyim deger 630 cikti acaba cogulmu ki hunkadar yuksek cikti...
inşallah ekın hanım inşallah o günlerıde görürüz allahın ınzınyle allah hepımızın yardımcıolsun imsenın elı boş dönmesın her kezin gönlune göre versın.Cokkk teşekkür ederim cnmm Allah isteyen herkese nasip etsin aminnn inşallah sağlıkla elimize alıp güzel hbrlerinizi paylaştığımız günleri de görürüz
Aminnnnnn inşallah.inşallah ekın hanım inşallah o günlerıde görürüz allahın ınzınyle allah hepımızın yardımcıolsun imsenın elı boş dönmesın her kezin gönlune göre versın.
neler yaptınız transfer sonrası ekın hanım bızıdde bılgılendırınn
Cnm adet agrin nasil oldu cokmuyudIlk 2 gün yattim sadece ve hep iyi düşündüm bebegimin bana tutundugunu bnm le olduğunu düşündüm hep.aklima hiç kötü bişey getirmemeye çalıştım. Hergün ceviz badem muz fln yedim beslenmeye dikkat ettim kendimi zorlayacak hiç bişey yapmadım Dr un verdiği ilaçları saatinde kullandım. Kasiklarm da ağrı oldu ara ara adet ağrısı gibi öyle lekelenme fln olmadı bende sadece su gibi akıntı oluyodu. Ama hep iyi düşündüm çünkü elimizden geleni yapmıştık gerisi nasip ti. çok şükür nasip oldu darısı tüm anne olmak isteyenlere inşallah
Cnm adet agrin nasil oldu cokmuyud
Benim bi arkadasim transferden sonra trafik kazasi yapti. 10 gun hastanede yatti.. hastaneden cikarken kan tahlili 128 cikti.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun ins.Benim transferim 19 undaydı.Ama transferin ertesi günü fena hasta oldum, sinüzüte çevirdi. Doktor tavsiyesi ile ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum. Benim gibi olup hamile kalan var mı? Umutlarım tükenmek üzere..
mucızeeeee :)Benim bi arkadasim transferden sonra trafik kazasi yapti. 10 gun hastanede yatti.. hastaneden cikarken kan tahlili 128 cikti.bir sürü ilac kullandi hatta rontgen bile cekildi. Bebiş simdi 3 yasinda maşallah.. Allah isterse hic bir sey engel olamaz.. kıytırık sinüzitten mi korkcan dert etme olumlu düşün..
Ay canim hamelesin inşalah saglikli allirisin bebeini kucagina...kac tane embreondi seninKızlar bi bakar misiniz?Transferin 10.günü bugün. Test günüm çarşamba ama dayanamadım test yaptım inanSam mi inanmaSam mi bilemedim....
ooo sonuç harika görnüyo bence kesin hamilesin,çizgi çok belirginKızlar bi bakar misiniz?Transferin 10.günü bugün. Test günüm çarşamba ama dayanamadım test yaptım inanSam mi inanmaSam mi bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?