.Teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun sizden. İçimi rahatlatdınız.
Amin cnmm insallah hepimizin pozitif cikarNaost: 37719470 .!.:Inşallah canım pozitif çıkar sonucun
Busracım eksik etmeyin dualarinizi benden cok tesekkur ederm.insallah hepimize guzel hbrlerimizi vermek nasip olur...Ekin hadi.dualarim.seninle yarin mujdeli haberini ver emi bekliyoruz
Bnmde cok agrim var ama hiç dusunmemeye çalışıyorum ggöğüs leri çok ağrıyo kasiklarm da öyle ama iyi düşünelim iyi olsun normal bişey bu durum stress yapma(yalım)Rulinnn ağrıların geçtimi nasılsın benimde çoğaldı ağrılarım inşallah kanamam olmaz. Canım çok sıkılıyor bu ağrılara
Bnmde cok agrim var ama hiç dusunmemeye çalışıyorum ggöğüs leri çok ağrıyo kasiklarm da öyle ama iyi düşünelim iyi olsun normal bişey bu durum stress yapma(yalım)
Ya herkezde agri oluyor agri.olmasimi.normal bilemedim ki bende ne agri.ne lekelenme hic bir belirti yok tranaferden sonra 10. Gundeyim komsum test almis ama korkudan yapamadim
Canım ağrılarım hala devam ediyo. Ben de çok korkuyorum. İnşAllah bişey olmaz. Ama morelim iyice düzeldi çünki bi arkadaşım tüp bebekden olumlu sonuç almış. Bana da morel oldu. İnşAllah biz de iyi haberler veririz bir birimize. Adetine kaç gün var canım?Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
her gebelik bir olmuyor işte herkes herseyi değişik yasiyabiliyor
Hepimiz anne olmayı çok istiyoruz ve inşallah da oluruz
Ekincim bol şanslar arkadaşım. Olumlu sonucunu bekliyoruzzz.Busracım eksik etmeyin dualarinizi benden cok tesekkur ederm.insallah hepimize guzel hbrlerimizi vermek nasip olur...
Canım ağrılarım hala devam ediyo. Ben de çok korkuyorum. İnşAllah bişey olmaz. Ama morelim iyice düzeldi çünki bi arkadaşım tüp bebekden olumlu sonuç almış. Bana da morel oldu. İnşAllah biz de iyi haberler veririz bir birimize. Adetine kaç gün var canım?
Insallah canim.insallah .. test yaptim.malesef tek.cizgi bakalim 3 gun daha bekliycem hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?