tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Rulinnn ağrıların geçtimi nasılsın benimde çoğaldı ağrılarım inşallah kanamam olmaz. Canım çok sıkılıyor bu ağrılara

Rulinnn ağrıların geçtimi nasılsın benimde çoğaldı ağrılarım inşallah kanamam olmaz. Canım çok sıkılıyor bu ağrılara
Bnmde cok agrim var ama hiç dusunmemeye çalışıyorum ggöğüs leri çok ağrıyo kasiklarm da öyle ama iyi düşünelim iyi olsun normal bişey bu durum stress yapma(yalım)

Ne zaman di senin test günün canım. Dusunmemeye çalışıyorum geçiyo sonra geri geliyor Allahım inşallah hepimiz de güzel sonuçlar alırız hayirlisiyla

Ya herkezde agri oluyor agri.olmasimi.normal bilemedim ki bende ne agri.ne lekelenme hic bir belirti yok tranaferden sonra 10. Gundeyim komsum test almis ama korkudan yapamadim

Ay ne güzel busra maşallah Napcaksin ağrıyı yapsaydinya keşke testini insallah pozitif çıkar sonucun canım. Benim normaldede adet Sancim çok fazla olurdu hamile kalsam bile ağrısız bi gebelik mucize olur heralde benim için o yüzden her ağrım olduğunda kanamam olcak diye tedirgin oluyorum

Doktorum da soylemisti tutunma kanamasi olur agrida olur diye ..bilemedim yaa bende adet gunderimde 2 gun yatardim mutis agrili oluyor ignelerdenmi ilaclardanmi hic bir fikrim yok cesaretimi toplarsam birazdan yaparim

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
her gebelik bir olmuyor işte herkes herseyi değişik yasiyabiliyor
Hepimiz anne olmayı çok istiyoruz ve inşallah da oluruz

Insallah canim.insallah .. test yaptim.malesef tek.cizgi bakalim 3 gun daha bekliycem hakkimizda hayirlisi

Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
her gebelik bir olmuyor işte herkes herseyi değişik yasiyabiliyor
Hepimiz anne olmayı çok istiyoruz ve inşallah da oluruz
Canım ağrılarım hala devam ediyo. Ben de çok korkuyorum. İnşAllah bişey olmaz. Ama morelim iyice düzeldi çünki bi arkadaşım tüp bebekden olumlu sonuç almış. Bana da morel oldu. İnşAllah biz de iyi haberler veririz bir birimize. Adetine kaç gün var canım?

Moral bozmak bizim için en büyük risk zaten canım
Inşallah bozmuyalim moralimizi umut kaybetmek yok.
Benim adet günüm normalde bu gündü ama test günüm çarşamba . Adet günü de fark ediyormuda bu tupbebek de

Benimde bugün transferimin 5.günü arkadaşlar ve 1.kalitede 3 adet embriyo transferi yapıldı.Her gün ara sıra bel ve kasık ağrılarım olunca çok korkuyorum.Bu 6.tüpbebek denemem ve bu belirtileri alınca her zaman diğer olumsuz tedavilerimdeki anlarım aklıma geliyor.Bazı arkadaşlar kasık ve bel ağrılarının normal olduğunu bazı arkadaşlarda normal olmadığını yazdıklarından bu kişiye göre değişiyor sanırım.Psikolojim çok değişti.Allahım inşallah bu yoldaki tüp arkadaşlarıma yardımcı olur ve hayırlı evlatlar nasip eder bizlere.17 kasım günü testim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…