tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

Sonucumu paylaşcam çok merak ediyorum.Belirti göğüs şişliği ve acısı var ama ilaçlardanmış.sen hangi ilaçları kullanıyorsun.

Estrofem ,proluton igne haftada 1 dedi onun disinda progestan fitil olarak ve coraspirin

Sağol canım.inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım.ben hiç belirti hissetmiyorum ilk denemem acaba normalmi
ağrınız kusmanız felan oldumu inş hamilesinizdir

yok bulantı kusma olmadı hiç.ilaclar estrofem,proluton haftada 2,prednol tb.crınone jel ve celaxan iğne günde 1 göbekten yapılıyor.zor bir süreç hepimiz için.

Kasık agriniz yokmu ne güzel maşallah size . benim bu gün biraz fazla ağrım

Arkadaşlar bende aranıza yeni katildim. Persembe gunu 5. Gun emriyosu transfer oldu 17sinde test gunumuz ikinci tup bebek denememiz. Dualarinizi bekliyoruz.. insallah herkese allah gonlundekinin hayirlisini versin. Allahin halik bari ve musavvir ismiyle bebislerimiz olur

Curbu tedavin hayirli olsun insallah pozitif sonuc alirsin benimde 8. Gunum 13 unde sonuc heycanla bekliyorum 2 embirio konuldu hakkimizda hayirlisi :)

Sag
Curbu tedavin haydenememsun insallah pozitif sonuc alirsin benimde 8. Gunum 13 unde sonuc heycanla bekliyorum 2 embirio konuldu hakkimizda hayirlisi :)
sagol canim brnim insallah kacinci denemen senin busra benim ikinci fenemem seninde 5. Gun emriyosu mu

Evet canim 5.gun benim ilk denemem hic bir belirti yok veklemedeyim hayirlisi rabbim.yuzumuzu guldursun

Anladim.hayirlisi valla doktor cok olumlu enim ikinci denemem. Insallah hayirli haberi aliriz.. hicbir belirti falan var mi oluyor mu daha dogrusu...

Walla bende pek belirti yok sadece sinir sitres tek.goguslerim.cok.acitor ve buyudu agrim.sizim yok 20 gundur esimle.hergun kavga

Bnm 9 günüm ilk günden beri bitmeyen kaşık ağrım var sizlerde yokmu
Bendede hic belirti yok goguslerim acisi ve sismesi disinda. Benim daha 8. Gunum yaptir bakalim.insallah olumlu sonuc cikar hemen bizle.paylas lutfen dualarim seninle..

[QUOe06, post: 37695426, member: 630910"]Bnm 9 günüm ilk günden beri bitmeyen kaşık ağrım var sizlerde yokmu[/QUOTE]
Test bungun mu yaptiracan

Benimde bugün 10. Günüm iki gündür arada çok kasık ağrım oluyor ondan öncede oluyordu ama bu kadar değil di.

Bundan önceki 2 denememde 10. Gün kanamam oldu kızlar nolur dua edin kanamam olmasin
Inşallah hepimiz de hamile kalır anne oluruz

Oyy insallah canim dualarim seninle kimisinde kanama oluyormus tutunma kanamasi korkma icini rahat birak rabbimin izniyle sıkı sıkı tutunmuslardir.. idral testi filan yaptjnmi

Sağol canım Allah razi olsun . Yok yapmadm test zaten yapmayada korkuyorum çıkmazsa diye .. çarşambaya kadar bekliyecem inşallah o zamana kadar hastalanmam

Bende yapicam da birturlu carsiya cikamadim :) ruyamda.iki tane pes pese test yapiyorum ikisindede cift cizgi cikiyordy :) hayirlisi bakalimsabirsizlikla bekliyorum.. normalde adet gunum yarn test gunum.persembe sadece adet oncesi hep gergin olurdum bi onun gerginligi var baskada bi belirti yok puffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…