merhaba canım inşallah hayırlısı olur hepimiz için benim transferimde 28 ekimde yapıldı bende 7 kasımda tahlil vericem ama çok heyecanlıyım:))inşallah hepimiz hamileyizdir zor bi süreç ama ben senin bahsettiğin ilaç ve iğneleri kullanmıyorum sadece clino jel sabahları östorojen hapı folibol bide kan sulandırıcı hap bunların hepsi jel hariç demek her dr.farklı...tedavi süreci varmış olsun sonu gzel olsunda inşallah ne yapalım..Merhaba arkadaşlar bütün o iğneler ultrasonlar süreçleri bitti veeee 27 ekim pzrtesi yumurta toplama işlemim yapıldı 31 ekim cuma günü de 5.transferi gün yumurta transferi yapıldı şimdi 11 kasımda gebelik testi yaptırcam günler geçmiyo.... kasıklarıma brz kramp giriyo psikolojik olarak kendimi cok kasmamaya rahat olmaya çalışıyorum progestan kullanıyorum cok gaz yapıyomuş müthiş şişkinliğim var climara band ve folk asit kullanıyorum bu progestanı fitil olarak kullanıyorum cok zoooorrr.... Allahımm çektiklerimizi ununutup inşallah hayırlısıyla güzel hbrleri alıp sağlıklı bebeğimi elimize aldığımız mutluluklarımızı da paylaşmayı nasip eder:)
erhabaMerhaba arkadaşlar bütün o iğneler ultrasonlar süreçleri bitti veeee 27 ekim pzrtesi yumurta toplama işlemim yapıldı 31 ekim cuma günü de 5.transferi gün yumurta transferi yapıldı şimdi 11 kasımda gebelik testi yaptırcam günler geçmiyo.... kasıklarıma brz kramp giriyo psikolojik olarak kendimi cok kasmamaya rahat olmaya çalışıyorum progestan kullanıyorum cok gaz yapıyomuş müthiş şişkinliğim var climara band ve folk asit kullanıyorum bu progestanı fitil olarak kullanıyorum cok zoooorrr.... Allahımm çektiklerimizi ununutup inşallah hayırlısıyla güzel hbrleri alıp sağlıklı bebeğimi elimize aldığımız mutluluklarımızı da paylaşmayı nasip eder:)
merhaba canım inşallah hayırlısı olur hepimiz için benim transferimde 28 ekimde yapıldı bende 7 kasımda tahlil vericem ama çok heyecanlıyım:))inşallah hepimiz hamileyizdir zor bi süreç ama ben senin bahsettiğin ilaç ve iğneleri kullanmıyorum sadece clino jel sabahları östorojen hapı folibol bide kan sulandırıcı hap bunların hepsi jel hariç demek her dr.farklı...tedavi süreci varmış olsun sonu gzel olsunda inşallah ne yapalım..[/QUOTE
Geçmiş olsun sanada güzel haberler alırız inş birbirimizden heyecan benimde çok dilerimm güzel sonuçlar alırızMeraba bende yeni katildim buraya benim transferimde 25 ekimdr oldu testi 6sinda yapicam cok heyecanliyim ve bi o kadar savirsiz gecmiyor gunler bendede kasik ve bel agrisi var bnde sizn gbi yeni yeni kalkiyorum ayaga yormadan kasmadan biseler yapiyorum bnde folik asit. Climara band ve progestani fitil olarak kullaniyorum bnde sislikten ve gaz yapmasndan sikayetciyim...
Belim onunda daha çok var nerede yapyıtdınAynen gercekten beklemek cok zor bende transferi 25 ekimde yaptirdim ama testi 6 sinda yaptir dedi doktor umarim sende bende bizim gibi olan tum anne adaylari mutlu haberler alirlar...
amin amin cümlemizin inşallah :):) ben de tüp bebek yaptırdım Allahın izniyle bebeğimi bekliyorum :):)Maşallah şüphanallah bebeğin sağlıklı büyüsün inş tabiki sende sağlıkla kal tüp bebek mi normal mi ???
Kaçıncı deneneme nerede yaptrdın kaçıncı gün embriyosu ?kaç tane koyuldu hamile kaldığını hissettinmi?belirtielein nelerdi?amin amin cümlemizin inşallah :):) ben de tüp bebek yaptırdım Allahın izniyle bebeğimi bekliyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?