• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek transferi yaptıranlarrrr

ekinnnn06

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
56
28
18
38
Merhaba arkadaşlar bütün o iğneler ultrasonlar süreçleri bitti veeee 27 ekim pzrtesi yumurta toplama işlemim yapıldı 31 ekim cuma günü de 5.transferi gün yumurta transferi yapıldı şimdi 11 kasımda gebelik testi yaptırcam günler geçmiyo.... kasıklarıma brz kramp giriyo psikolojik olarak kendimi cok kasmamaya rahat olmaya çalışıyorum progestan kullanıyorum cok gaz yapıyomuş müthiş şişkinliğim var climara band ve folk asit kullanıyorum bu progestanı fitil olarak kullanıyorum cok zoooorrr.... Allahımm çektiklerimizi ununutup inşallah hayırlısıyla güzel hbrleri alıp sağlıklı bebeğimi elimize aldığımız mutluluklarımızı da paylaşmayı nasip eder:KK46::)

Merhaba arkadaşlar bütün o iğneler ultrasonlar süreçleri bitti veeee 27 ekim pzrtesi yumurta toplama işlemim yapıldı 31 ekim cuma günü de 5.transferi gün yumurta transferi yapıldı şimdi 11 kasımda gebelik testi yaptırcam günler geçmiyo.... kasıklarıma brz kramp giriyo psikolojik olarak kendimi cok kasmamaya rahat olmaya çalışıyorum progestan kullanıyorum cok gaz yapıyomuş müthiş şişkinliğim var climara band ve folk asit kullanıyorum bu progestanı fitil olarak kullanıyorum cok zoooorrr.... Allahımm çektiklerimizi ununutup inşallah hayırlısıyla güzel hbrleri alıp sağlıklı bebeğimi elimize aldığımız mutluluklarımızı da paylaşmayı nasip eder:KK46::)
merhaba canım inşallah hayırlısı olur hepimiz için benim transferimde 28 ekimde yapıldı bende 7 kasımda tahlil vericem ama çok heyecanlıyım:))inşallah hepimiz hamileyizdir zor bi süreç ama ben senin bahsettiğin ilaç ve iğneleri kullanmıyorum sadece clino jel sabahları östorojen hapı folibol bide kan sulandırıcı hap bunların hepsi jel hariç demek her dr.farklı...tedavi süreci varmış olsun sonu gzel olsunda inşallah ne yapalım..

M
erhaba

Merhaba benimde 28 Ekim çift embriyo transferim oldu Amerikan hast.belim ve bacaklarım çok ağrıyor bugün 10 Kasım'da benimde test günüm dilerim yavrularımız bize tutunmuşturçok zor olduğunu biliyorum ama dua ve sabırla bu zor günleri atlatıcaz evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda bu sıkkntıları unutmuş oluruz bugün çok güzel bir gün sürekli dua edelim

Kızlar bu süreçte napıyosunuz ben ilk 2 gün brz istirahat ettim şimdi çok ani hareket yapmamaya çalışıyorum onun dışında normal hayatıma devam ediyorum inşallah hepimiz için Kasım ayı güzel sonuçlar aldığımız bebişlerimizin hbrini aldığımız bi ay olur:KK16:

Bende
merhaba canım inşallah hayırlısı olur hepimiz için benim transferimde 28 ekimde yapıldı bende 7 kasımda tahlil vericem ama çok heyecanlıyım:))inşallah hepimiz hamileyizdir zor bi süreç ama ben senin bahsettiğin ilaç ve iğneleri kullanmıyorum sadece clino jel sabahları östorojen hapı folibol bide kan sulandırıcı hap bunların hepsi jel hariç demek her dr.farklı...tedavi süreci varmış olsun sonu gzel olsunda inşallah ne yapalım..[/QUOTE

Meraba bende yeni katildim buraya benim transferimde 25 ekimdr oldu testi 6sinda yapicam cok heyecanliyim ve bi o kadar savirsiz gecmiyor gunler bendede kasik ve bel agrisi var bnde sizn gbi yeni yeni kalkiyorum ayaga yormadan kasmadan biseler yapiyorum bnde folik asit. Climara band ve progestani fitil olarak kullaniyorum bnde sislikten ve gaz yapmasndan sikayetciyim...

Meraba bende yeni katildim buraya benim transferimde 25 ekimdr oldu testi 6sinda yapicam cok heyecanliyim ve bi o kadar savirsiz gecmiyor gunler bendede kasik ve bel agrisi var bnde sizn gbi yeni yeni kalkiyorum ayaga yormadan kasmadan biseler yapiyorum bnde folik asit. Climara band ve progestani fitil olarak kullaniyorum bnde sislikten ve gaz yapmasndan sikayetciyim...
Geçmiş olsun sanada güzel haberler alırız inş birbirimizden heyecan benimde çok dilerimm güzel sonuçlar alırız

Aynen gercekten beklemek cok zor bende transferi 25 ekimde yaptirdim ama testi 6 sinda yaptir dedi doktor umarim sende bende bizim gibi olan tum anne adaylari mutlu haberler alirlar...

Arkadaslar mrb. Bende 30 ekimde transfer yaptiranlardanim. 11 kasim test günüm. Ama ben en ufak bise hissetmiyorum. Transferim oldu ertesi gün çıkıp alışveriş merkezi gezdim. Kendimi hic kismiyorum. Siz de herhangi bir belirti var mi. İnşallah tutunmustur yavrularim. Rabbim hepimizin yavrusunu bizlere ba

Kizlar bende de bugün transfer yapıldı. Çok heyacanlıyım 15 kasım test gunum. İnşAllah tutunmuşlar bebişlerim. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Back