• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Transferi Sonrasi Belirtiler

hilal goksu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2023
11
3
1
40
Merhabalar.2 gun once 5.gun embriyosu Aa kalite 2 tane embriyo transferim oldu ama hic belirtim yok ne agri ne sizi korkuyorum biraz acaba tutmayacak mi diye siz de oldu mu belirtiler bu donemde stres yaptim daha simdiden sonrasi ne olacak bilemiyorum 😏

Merhabalar Çarsamba günü transferim oldu 4bb kalite dedi doktor dün akşam regl olacakmış gibi belirtiler oldu hafif ara ara lekelenme oldu bugün dayanamayıp test aldım çok silik çizgi tuttu umarım tutmuştur 🙏

Eklentiler

• IMG_20231205_170431.jpg
    IMG_20231205_170431.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 227
Merhabalar Çarsamba günü transferim oldu 4bb kalite dedi doktor dün akşam regl olacakmış gibi belirtiler oldu hafif ara ara lekelenme oldu bugün dayanamayıp test aldım çok silik çizgi tuttu umarım tutmuştur 🙏
Tutmuştur bence daha erken çünkü, 2-3 gün sonra kan ver bence kesinleşsin 10 yada 12. Günü sonuç istiyorlar çünkü ☺️

Merhabalar.2 gun once 5.gun embriyosu Aa kalite 2 tane embriyo transferim oldu ama hic belirtim yok ne agri ne sizi korkuyorum biraz acaba tutmayacak mi diye siz de oldu mu belirtiler bu donemde stres yaptim daha simdiden sonrasi ne olacak bilemiyorum 😏
Merhaba sonucunuz ne oldu?benim bugün belli olacak hiç bir belirtim yok

Back