Güzel haberler inşallahBende adet olacakmışım gibi belirtilerim var arada ateş basıyor felan bakalım yarın belli olacak artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler inşallahBende adet olacakmışım gibi belirtilerim var arada ateş basıyor felan bakalım yarın belli olacak artık![]()
Bende ölçmedim hiç bugün baş agrısı da başladıGüzel haberler inşallahbenimde vücut sıcaklığım arttı gibi hiç ölçmedim ama
Kız seni çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel buraya bekliyorumBende adet olacakmışım gibi belirtilerim var arada ateş basıyor felan bakalım yarın belli olacak artık![]()
2gğnde 2katına çıktıgını bilmk için sürekli kanmı vericez nasıl merk ediyor insan doktr 14 snraya çgırıyor merak edıyor insnBenim 209 çıktı ilaçlara devam ediyorum umarım yükselir sizin de önemli olan 2 günde 2 katı kadar artması içinizi ferah tutun
Ben de 2 gün sonra tekrarladım 2 katına çıkmıştı artık test yapmana gerek yok dediler cuma kese görmeye gideceğim hayırlısıyla2gğnde 2katına çıktıgını bilmk için sürekli kanmı vericez nasıl merk ediyor insan doktr 14 snraya çgırıyor merak edıyor insn
Naptın canım verdin mi kan tahliliBende ölçmedim hiç bugün baş agrısı da başladı
Ben de 2 gün sonra tekrarladım 2 katına çıkmıştı artık test yapmana gerek yok dediler cuma kese görmeye gideceğim hayırlısıyla
Maalesef negatifNaptın canım verdin mi kan tahlili
Ya çok üzüldümMaalesef negatifçok ümitlenmiştim
Ya üzlme ben ne acılar çktim başka tedaviyle Allh verir buna emin olMaalesef negatifçok ümitlenmiştim
Senin kaçıncı denemendiYa üzlme ben ne acılar çktim başka tedaviyle Allh verir buna emin ol
Senin kaçıncı denemendi![]()
Tüp bebekte ilkkez aşılamada birkere yptrdım doğal yolla olmuyo benim
Sende tüp dene kredı çek paran yokise bizm gibiSenin kaçıncı denemendi![]()
Bana da 2 transfer edildi 2 tane donduruldu bakalım ama bu ay düşünmüyorum ama tabi dr ne der bilmiyorum daİlk kez ben olmassa dıye 4yumurtamıda şuan dondurttum
Benimde tüp bebek yaSende tüp dene kredı çek paran yokise bizm gibi
Benimde tüp bebek ya2 tane çok iyi embriyo transferi oldum ben o yüzden çok daha üzgünüm biri olmasa biri tutar diye düşünüyorduk
Yok adet olmadım daha ilaçları bırak dedi ne zaman olurum bilmiyorum ilaçları bıraktıktan sonra doçent dr 2 embriyom var ama insan üzülüyor yine deDirek adetmi oldun peki doktorn uzmanmı yoksa prfsörmü ve dondrlmuş varsa üzlme derim baştan başlamıycaksn inşallh olucak
Bence düşün okadar igne yedin zaten rahim dinlenmesi verirBana da 2 transfer edildi 2 tane donduruldu bakalım ama bu ay düşünmüyorum ama tabi dr ne der bilmiyorum da