Güzel haberler inşallah benimde vücut sıcaklığım arttı gibi hiç ölçmedim amaBende adet olacakmışım gibi belirtilerim var arada ateş basıyor felan bakalım yarın belli olacak artık
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transferi sonrası adet sancısı yaşayanlar
- Konu Sahibi feraa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bende ölçmedim hiç bugün baş agrısı da başladıGüzel haberler inşallah benimde vücut sıcaklığım arttı gibi hiç ölçmedim ama
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Kız seni çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gel buraya bekliyorumBende adet olacakmışım gibi belirtilerim var arada ateş basıyor felan bakalım yarın belli olacak artık
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
2gğnde 2katına çıktıgını bilmk için sürekli kanmı vericez nasıl merk ediyor insan doktr 14 snraya çgırıyor merak edıyor insnBenim 209 çıktı ilaçlara devam ediyorum umarım yükselir sizin de önemli olan 2 günde 2 katı kadar artması içinizi ferah tutun
Ben de 2 gün sonra tekrarladım 2 katına çıkmıştı artık test yapmana gerek yok dediler cuma kese görmeye gideceğim hayırlısıyla2gğnde 2katına çıktıgını bilmk için sürekli kanmı vericez nasıl merk ediyor insan doktr 14 snraya çgırıyor merak edıyor insn
Naptın canım verdin mi kan tahliliBende ölçmedim hiç bugün baş agrısı da başladı
Ben de 2 gün sonra tekrarladım 2 katına çıkmıştı artık test yapmana gerek yok dediler cuma kese görmeye gideceğim hayırlısıyla
Maalesef negatif çok ümitlenmiştimNaptın canım verdin mi kan tahlili
Ya çok üzüldüm nasip değilmiş demekki umudumuzu yitirmeyelim Allah büyük vakti zamanı gelince verecektir.Maalesef negatif çok ümitlenmiştim
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Ya üzlme ben ne acılar çktim başka tedaviyle Allh verir buna emin olMaalesef negatif çok ümitlenmiştim
Senin kaçıncı denemendiYa üzlme ben ne acılar çktim başka tedaviyle Allh verir buna emin ol
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
İlkk
Senin kaçıncı denemendi
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Tüp bebekte ilkkez aşılamada birkere yptrdım doğal yolla olmuyo benim
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Sende tüp dene kredı çek paran yokise bizm gibiSenin kaçıncı denemendi
Bana da 2 transfer edildi 2 tane donduruldu bakalım ama bu ay düşünmüyorum ama tabi dr ne der bilmiyorum daİlk kez ben olmassa dıye 4yumurtamıda şuan dondurttum
Benimde tüp bebek ya 2 tane çok iyi embriyo transferi oldum ben o yüzden çok daha üzgünüm biri olmasa biri tutar diye düşünüyordukSende tüp dene kredı çek paran yokise bizm gibi
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Benimde tüp bebek ya 2 tane çok iyi embriyo transferi oldum ben o yüzden çok daha üzgünüm biri olmasa biri tutar diye düşünüyorduk
Yok adet olmadım daha ilaçları bırak dedi ne zaman olurum bilmiyorum ilaçları bıraktıktan sonra doçent dr 2 embriyom var ama insan üzülüyor yine deDirek adetmi oldun peki doktorn uzmanmı yoksa prfsörmü ve dondrlmuş varsa üzlme derim baştan başlamıycaksn inşallh olucak
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Bence düşün okadar igne yedin zaten rahim dinlenmesi verirBana da 2 transfer edildi 2 tane donduruldu bakalım ama bu ay düşünmüyorum ama tabi dr ne der bilmiyorum da