Adet olacakmış gibi agrıların devam ediyor dimiBenim de 11. Gün bugun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transferi sonrası adet sancısı yaşayanlar
- Konu Sahibi feraa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Devam ediyor. Az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım hıcbişey görünmediAdet olacakmış gibi agrıların devam ediyor dimi
Yaaa belki geç tutunmuştur olumsuzluğa kapılmıyoruz kaçıncı denemeniz sizinDevam ediyor. Az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım hıcbişey görünmedi
3 oldu, ilk defa test yaptım ilk iki denemede test gününü bekledim. Yarın test günüm bi umut yaptım o da cıkmadı. Agladım. Gec tutununca cıkmaz mıYaaa belki geç tutunmuştur olumsuzluğa kapılmıyoruz kaçıncı denemeniz sizin
Çıkmayabilir kan testi kesin sonuç verir3 oldu, ilk defa test yaptım ilk iki denemede test gününü bekledim. Yarın test günüm bi umut yaptım o da cıkmadı. Agladım. Gec tutununca cıkmaz mı
Cok üzgünüm çok , umutlandım yaptım silik bile çıkmadı çift embriyo bir de benimÇıkmayabilir kan testi kesin sonuç verir
Benimde çift embriyo korkuyorum bende test yapmayaCok üzgünüm çok , umutlandım yaptım silik bile çıkmadı çift embriyo bir de benim
- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
lekelenme kanaman falan oldu mu?Cok üzgünüm çok , umutlandım yaptım silik bile çıkmadı çift embriyo bir de benim
Sadece 8. Gün ufak kahverengi leke geldilekelenme kanaman falan oldu mu?
Yapma hiç sabahtır aglıyorum. 11 gün bekledim 1 gün bekleyemedim yani kızdım kendime ama zor işte zorBenimde çift embriyo korkuyorum bende test yapmaya
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Kalçadan igne var diyince antibiyotik sandm bendeHayır rahim kalınlaştırmak hamile olursam düşük önleyici
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Progestan fitil sabah progestan igne akşam enox göbekten igne estrofem günde
Korksakta sonucu değiştiremiyoruz ben bu yuzden erkn gblık testı alıp yptm öylede böylede sonucu değiştiremiycez önceden ögrenmek istedim Allh ne derse o kanda ne olur bilmemBenim 1 nisan kan verme günü. Test de yapmadım korkuma
He yok progestan senin test günün yarın mıydıKalçadan igne var diyince antibiyotik sandm bende
Öyle Rabbim şu mübarek Ramazan ayında gönlümüzden geçeni nasip etsin bizlereKorksakta sonucu değiştiremiyoruz ben bu yuzden erkn gblık testı alıp yptm öylede böylede sonucu değiştiremiycez önceden ögrenmek istedim Allh ne derse o kanda ne olur bilmem
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Beta hcg332.3 çıktı saat 10 gittim yarını bekleyemedim pozitifi aldık çok güzel bir duyğu inşallh kucagımızada almk nasip olur inşallh sende hamişsindirÖyle Rabbim şu mübarek Ramazan ayında gönlümüzden geçeni nasip etsin bizlere
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Aynısını yaşadım asla piskolojik değildi ama 8gün sürdü öyle geçti benimSanırım psikolojik imiş o ağrılar
- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
Tebrik ederimAynısını yaşadım asla piskolojik değildi ama 8gün sürdü öyle geçti benim
Bir şey daha soracağım
Ağırlar hep mi devam ediyordu gün içinde yoksa gelip gelip giden ağırlar mıydı ?
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Geceleri agrı dahaçok hissediliyordu gündüze gere özellikle gelip gidiyordu kendi kendineTebrik ederim
Bir şey daha soracağım
Ağırlar hep mi devam ediyordu gün içinde yoksa gelip gelip giden ağırlar mıydı ?
Merhaba bende 21 Mart'ta transfer oldum ve adetime 3 gün kala belirtilerim olunca olumsuz düşüncesine kapıldım, doktorum transferin 10. Günü test vermemi istedi ve korkuyla gittim kan vermeye çok şükür olumlu sonuç aldıkMerhaba arkadaşlar 22 martta tüp bebek 5. Gün taze transferi oldum transfer olduğumda adetime 6 gün vardı transferden 2 gün sonra adet olacakmış gibi sancılarım başladı bu şekilde yaşayıp hamile olan var mı ilk denememiz bu arada kafam çok karışık
Hayırlısıyla evet canım benimde aynen böyle çıktı transferin 10. Cu günü yaptım testimi kan tahlili yaptım ve hayırlı olsun dedi doktorum kan vermelisin sendeeSizce hamiş miyim erkengebelik testi