Ya ben sordum doktor normal dedi ve test pozitif çıktı kişiden kişiye değişiyor belirtiler ama okuduğum kadarıyla adet belirtisi olumlu sonuç olarak görünüyor inşallah sizin de öyledirYanii bu adet olacakmışım gibi sancılarımın olması normal mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transferi sonrası adet sancısı yaşayanlar
- Konu Sahibi feraa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaa inşallah öyledir sizin ne zaman belli oldu hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin RabbimYa ben sordum doktor normal dedi ve test pozitif çıktı kişiden kişiye değişiyor belirtiler ama okuduğum kadarıyla adet belirtisi olumlu sonuç olarak görünüyor inşallah sizin de öyledir
Ben de 20 Mart'ta transfer oldumm ,Ben20 martta tranfer oldum bana kalsa yarnda çıkar kanda nisan 1 den önce ama eşim bekle diyor
Testi ilk idrarla mı yaptınız nasıl yapılıyorSizce hamiş miyim erkengebelik testi
Var mı belirti felanBen de 20 Mart'ta transfer oldumm ,
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Sah ilk idrarTesti ilk idrarla mı yaptınız nasıl yapılıyor
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Adet sancısıgıbı nişyler hissetmiştm hatta adet olucm dıye ağlamıştm 8gün sürdü geçti birde uzanıyorm mesella kalkıcam kalkarkan kasıgımda bişey batıyo her sefernde hemde hiç böyle olmamıştm ve trnsferdn snra 8 ve9 gün leke geldi bir çorba kaşıgı ve geçti gittiVar mı belirti felan
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Sabahları hormonlr yüksek olurmuş bn 3 adet erkn gbelik testı almıştm 8gündn itibaren her sabh kullndım ama hayalwt ıkıncı çızgı çıktı hayatımda ben hayalet çizgiyi hiç yakalamadım bu yüzden umudm var baklımSah ilk idrar
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Erken gebelik testı al 3 tane her sabh bitane kullnBugün benim de 8. Günüm ayy Allahım benim de tutmuşlardır umarım
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Sana transfer kaç tane konulmuştu inşllh bebişlerimz tutarErken gebelik testı al 3 tane her sabh bitane kulln
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
1 nisan kan verme günü 20 mart transferler AllAh yardımcımız olsunBen de 20 Mart'ta transfer oldumm ,
Kullandığınız ilaçlar var mı benim sabah kalçadan igne akşam göbekten igne günde 3 kere 2 adet fitil ve bir hapım var kullandığım bu kadar ilaca lekelenme olur mu kiAdet sancısıgıbı nişyler hissetmiştm hatta adet olucm dıye ağlamıştm 8gün sürdü geçti birde uzanıyorm mesella kalkıcam kalkarkan kasıgımda bişey batıyo her sefernde hemde hiç böyle olmamıştm ve trnsferdn snra 8 ve9 gün leke geldi bir çorba kaşıgı ve geçti gitti
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Fitilin adı nedir ve ne içindi fitil progestan igne sabah akşam göbekten oksapar günde 1 kere 2 adet de hap birinden 4tane birden içiyorumKullandığınız ilaçlar var mı benim sabah kalçadan igne akşam göbekten igne günde 3 kere 2 adet fitil ve bir hapım var kullandığım bu kadar ilaca lekelenme olur mu ki
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Kalçadan igne adı nedir ve fitilin adı nedir fitil mantar için miKullandığınız ilaçlar var mı benim sabah kalçadan igne akşam göbekten igne günde 3 kere 2 adet fitil ve bir hapım var kullandığım bu kadar ilaca lekelenme olur mu ki
İlk günden beri adet agrılarım var. 8. Gün ufak kahverengi bir leke cok ufak geldi. Sırt agrım falan var.Var mı belirti felan
Benim 1 nisan kan verme günü. Test de yapmadım korkuma1 nisan kan verme günü 20 mart transferler AllAh yardımcımız olsun
Progestan fitil sabah progestan igne akşam enox göbekten igne estrofem günde 3 kere hapFitilin adı nedir ve ne içindi fitil progestan igne sabah akşam göbekten oksapar günde 1 kere 2 adet de hap birinden 4tane birden içiyorum
Hayır rahim kalınlaştırmak hamile olursam düşük önleyiciKalçadan igne adı nedir ve fitilin adı nedir fitil mantar için mi
Benim bugün 10. Gün oluyor transfer gününü sayarsak transferin 2. Gününden itibaren başladı adet olacakmışım gibi sancılar bende lekelenme olmadıİlk günden beri adet agrılarım var. 8. Gün ufak kahverengi bir leke cok ufak geldi. Sırt agrım falan var.
Benim de 11. Gün bugunBenim bugün 10. Gün oluyor transfer gününü sayarsak transferin 2. Gününden itibaren başladı adet olacakmışım gibi sancılar bende lekelenme olmadı