İşte adet olunca kontrole çagırdıBence düşün okadar igne yedin zaten rahim dinlenmesi verir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transferi sonrası adet sancısı yaşayanlar
- Konu Sahibi feraa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Bence gitmelisinİşte adet olunca kontrole çagırdı
Kontrole gideceğim zaten neden tutmadı sonrasında nasıl bir yol izlemeliyiz sormam gereken şeyler varBence gitmelisin
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Benimde ne oldugum belli degıl ban da ne der bilmmKontrole gideceğim zaten neden tutmadı sonrasında nasıl bir yol izlemeliyiz sormam gereken şeyler var
- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 73
- 24
İlk degerin kaçtı senin canimBen de 2 gün sonra tekrarladım 2 katına çıkmıştı artık test yapmana gerek yok dediler cuma kese görmeye gideceğim hayırlısıyla
Ee senin pozitif çıktı yaBenimde ne oldugum belli degıl ban da ne der bilmm
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Ewette kese varmı gelişicekmi dış gebelikmi ooo pozitif olunca kesin olmuyorki hiçbirşey Allh yardımcımız olsunEe senin pozitif çıktı ya
Kalp atışı duyana kadar stres devamEwette kese varmı gelişicekmi dış gebelikmi ooo pozitif olunca kesin olmuyorki hiçbirşey Allh yardımcımız olsun
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
3ay tehlikeliymişKalp atışı duyana kadar stres devam
Rabbim bizi çok zorlu sınavlardan geçiriyor hakkı ile devam ettirebiliriz umarım3ay tehlikeliymiş
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Allah hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü versin evladınRabbim bizi çok zorlu sınavlardan geçiriyor hakkı ile devam ettirebiliriz umarım
Aminnn Allah razı olsun arada durumunuzu yazın ben burdan takip ederimAllah hayırlısını sağlıklısını uzun ömürlüsünü versin evladın
- 4 Nisan 2023
- 19
- 6
- 1
- 30
Merhaba, sonucunuzda bir değişiklik var mı acaba ?Devam ediyor. Az önce dayanamayıp erken gebelik testi yaptım hıcbişey görünmedi
Bende bugün verdim 11.günüm 0.1 çıktı doktorum ısrarla ilaçlarına devam et 2 gün sonra tekrar kan ver başka bir yerde diyor artabileceğinden hiç ümidim yokMaalesef negatif çok ümitlenmiştim
Dedigini yapın bakalım vardır bi bildiğiBende bugün verdim 11.günüm 0.1 çıktı doktorum ısrarla ilaçlarına devam et 2 gün sonra tekrar kan ver başka bir yerde diyor artabileceğinden hiç ümidim yok
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Kaçıncı gün test yaptınızMerhaba, sonucunuzda bir değişiklik var mı acaba ?
- 4 Nisan 2023
- 19
- 6
- 1
- 30
Transfer günü dahil mi 11. Günde ama negatif çıktı kaset test. doktor 13. Günü bekle kan ver dediKaçıncı gün test yaptınız
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Dahil tabiki değilBende bugün verdim 11.günüm 0.1 çıktı doktorum ısrarla ilaçlarına devam et 2 gün sonra tekrar kan ver başka bir yerde diyor artabileceğinden hiç ümidim yok
- 20 Aralık 2018
- 91
- 18
- 38
- 39
Erken gebelik testi yapmadnmıTransfer günü dahil mi 11. Günde ama negatif çıktı kaset test. doktor 13. Günü bekle kan ver dedi
- 4 Nisan 2023
- 19
- 6
- 1
- 30
Yok normal kaset test yaptım yanılma payı olur mu senceErken gebelik testi yapmadnmı