Merhaba benim ilk deneme ve tuttu şükür ama bana antibiyotik ve estrofem dışında sizin o yazdığınız ilaçları ben kullanmadım farklı ilaçlardı benimkiler.
Bana duş konusunda 5. Günden sonra duş alabilirsin dediler ama sıcak veya soğukluğu ile ilgili birşey demediler.ve ben 5. Gün almıştım normal yani her zamanki gibi almıştım bende soğukta yıkanamam ama kaynarda da yıkanamam normaldi yani .
Transferin 6.günüydü sanırım ben ishal kusma oldum hiç halim yoktu üşüme vardı sıcak su torbası yaptım heryerime koydum yani bi sorun olmadı .
Beslenme olarak bana kâğıt verdiler onlara uydum tavuk yemedim soda içmedim kahve çay bunları tüketmedim.
Ayrıca nar düşük yapar dedi nar yasaktı size nasıl nar suyu önerdiler anlamadım nar düşük yaparsa nar suyuda yapar. Onun dışında avokado yedim her gün . Balık yağını ben 5 gün kullandım sanırım transfere kadar kullandım sonra bıraktırdı .balık yedim süt içtim (inek sütü içtim ) kavrulmamış badem yedim her gün iki tane haşlanmış yumurta yedim. Şu an 6 haftalık hamileyim
kalp atışlarını duyduk şükür herşey yolunda . Tabi opuden sonra iğnelere başlattı ve hala devam ediyorum rahmin kalınlaşması için embriyonun tutunması için ve tutundu da şükür