Tüp bebek Transfere hazırlık

Aminnn ben de böyle düşünüyorum.
insanların bu kadar yorgunluklar ve üzüntüsü varken daha hassas ve yardımcı olunmalı.
Ben artık o kadar acıyorum ki kötü kalpli insalara düşünsene 3 günlük dünyadan kararmış kalpleriyle yaşayıp gidecekler. Yazık.

Aaa döllenmeyen yumurtaları iptal etmiyolar mı belki benimde öyle olur ayy doktorum iki tane koyarız demişti embriyoların durumuna göre demişti zor ikna etmiştim tutma şansım olsun diye tamam demişti hayırlısı artık bakalım

Aynen canım ben de laf anlatmak istemiyorum ama insan bazen sinirleniyor yani artık tahammül edemiyor böyle insanları zaten zor durumlardan geçiyoruz zor yollardan geçiyoruz Bir de bunlar ortaya çıkınca insan ister istemez geriliyor ya bir de kadın kadına anlamazsa kim anlayacak bizi ya vallahi şok oluyorum ve böyle insanları gördükçe demek ki psikolojisi bozuk yani bana göre biraz da mutsuz belli ki mutsuzluğunun bir yerlere salça olarak çıkarmaya çalışıyor işte

Benim de geç döllenen yumurtam olmuştu bu arada mutlaka takip edip beklerler. Bekir bir süresi vardır onun.

Yok üzülmem doktoruma çok güveniyorum gerçekten çok inanıyorum o ne derse olur benim için 1 tane bile olup transfer olsam ben inanıyorum rabbime beni bırakmıcak bebeğim

Canım kardeşim ya senin konunda arada kaynadı böyle gereksizler yüzünden kusura bakma olur mu ya kadın kadını bunu yaparsa erkekler neler yapmaz ya vallahi şaşırıyorum psikolojisi bozuk insanlar bunlar mutsuz insanlar.vallahi her türlü desteği birbirimize verelim haberleşelim buradan bilmediklerimizi öğrenelim. Ben seni çok iyi anlıyorum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah ben de aynı durumdayım aynı süreçlerden geçiyorum bir sürü kardeşlerimiz gibi biz elimizden geleni yaptık tevekkülümüzü artık şimdi yapacağız

Sinirlenme sakin ol gülüm bize stres sinir gerilmrk iyi gelmiyor biliyorsun

Asıl sen dö l israfısın. Yazıp durma mütereddi sen de!

Yok şöyle ilk gün baktıklarında o yumurtayı döllenmemiş görüyorlar ama ikinci gün baktıklarında döllenmiş görüyorlar. Embriyolog beni ilk gün aradı 8 yumurta döllendi dedi. İkinci gün aradığında toplam 11 yumurta döllendi dedi. Ben de çok şaşırmıştım ama bazı yumurtalar geç döllenebiliyormuş ve bu yumurtalar da gelişip embriyo olabiliyormuş. İnşallah hepsi 5. güne gider embriyolarının

İki kelime öğrenmiş gelmiş buraya
Ettiğin hakeret umurumda bile değil çıkış noktası sen olduğun içinama bak senin mütereddin ilk attığın emoji.E devletten soyağacına bakmakla uğraşma dağa çık her yerde soyundan biriyle karşılaşırsın:)

Ne saçma sapan yorumu. Ben kimseyle alay etmedim asıl sen soçmoloma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…