Senin konu da kaynadı vallahi yaAnam nolmuş buraya kız konu nerelerden nerelere gelmiş
Talihli senmişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin konu da kaynadı vallahi yaAnam nolmuş buraya kız konu nerelerden nerelere gelmiş
Bacım senin ve hepimizin şerefini koruyalım dedik girdik bir yola cikamadikAnam nolmuş buraya kız konu nerelerden nerelere gelmiş
Vallahi billahi hayır yani bunun yaptıgıda enteresan kurdun içine karışmış kuzu gibi kadın perisan etmişsinizSenin konu da kaynadı vallahi ya
Talihli senmişsin
Sira sana da Gelir cnm sirani bekleHepiniz çatlayın beni engellemiyo bitek
Yok be cnnm yüzsüzun teki. Azcik arlı biri olsa çoktan kaçardı hala cvp veriyorVallahi billahi hayır yani bunun yaptıgıda enteresan kurdun içine karışmış kuzu gibi kadın perisan etmişsiniz
Direniyor ne yapsınYok be cnnm yüzsüzun teki. Azcik arlı biri olsa çoktan kaçardı hala cvp veriyor
Asıl biz direndik kardeşim burda onun o hastalıklı fikirlerine karşıDireniyor ne yapsın
Engelleyebilirsin konundan.Konuyu ben açtım ya hani postumdan postalayamıyormuyum acaba
Postalarsın en üstte sağda yasaklamaları yönet var oradanKonuyu ben açtım ya hani postumdan postalayamıyormuyum acaba
Bilmiyorum ki bilenler yorum atsinKonuyu ben açtım ya hani postumdan postalayamıyormuyum acaba
Başta bir arkadaş yazmıştı "cami duvarına işedin" diye. Gerçekten öyle oldu o arkadaşın da dediği gibi burada zaten herkes yaralı.Vallahi billahi hayır yani bunun yaptıgıda enteresan kurdun içine karışmış kuzu gibi kadın perisan etmişsiniz
Asıl biz direndik kardeşim burda onun o hastalıklı fikirlerine karşı
Sorunları var galibaŞarkı sözüne bile beğenmedim atmış Zeki Müren ne etti sana
Onu demeye çalıştım ama kendisi kaşındı şimdi alttan aldıkca kudrduBaşta bir arkadaş yazmıştı "cami duvarına işedin" diye. Gerçekten öyle oldu o arkadaşın da dediği gibi burada zaten herkes yaralı.
Of keşke banlanmak olmasaydıSorunları var galiba
Bence ortamı bozuyor onu hangi ortamlarda ise artıkSorunları var galiba
Keşke ya vallahi içimden neler neler geçiyor da neyseOf keşke banlanmak olmasaydı
Belki Zeki Müren onu görmüştür o da ona alınmıştırŞarkı sözüne bile beğenmedim atmış Zeki Müren ne etti sana