- 25 Nisan 2023
- 581
- 250
- 33
- 29
- Konu Sahibi Papatya6565
-
Tutumu sizinkiDoktorunuz size uygun ilaçları önerir zaten. Hepimiz benzer ilaçlar kullandık.
Canım ben üçüncü günü estrofeme başladım günde üç tane bugünde ikinci kontrolüm vardı rahim kalinligina bakıyor işte yukarda yazdığım ilaçları verdi yarın basliyacam salı günü ignem var cuma günü de hayırlısıyla transfer olacaktransfer sürecine girdim. Adetin ikinci günü gideceğim. Kalan süreci biri anlatabilir mi noluuur
Dondurulmuş embriyomuydu senin canım bide kaçıncı gün embriyosu öncesi ve sonrası nelere dikkat ettin bu arada hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin inşallahBen de aynılarını kullandım miktarları farklıydı sadece. İğnem prolutexti, ama dr bana kan sulandırıcı da vermişti. Tuttuktan sonra bir ara lekelenmem oldu, kanama prosedürü gereği bıraktırdı sonr. Ama transfer öncesi ve sonrası dahil kullandım.
Salı günü transfer oldum, test yapmadım henüz, miniklerimin benimle olduğunu umuyorum.Tutumu sizinkiben bakıyorum farkli platformlarda bakıyorum bir sürü ilaç verilmiş benim doktorum soruyorum yok diyor benim genetikte kan pıhtısı çıktı kan sulandirici istedim vermedi
Aminnn canım ya dıs merkezden gittiğim için randevu bulmam biraz sıkıntı ama genettikteki doktorum gebelik olduğunda kan sulandırıcıya baslamami soylemisti tüp bebekte de gebelik öncesi baslaniliyor benkide yok dedi bakalım artık hayırlısıSalı günü transfer oldum, test yapmadım henüz, miniklerimin benimle olduğunu umuyorum.
Eğer ki genetik pıhtılaşmanız varsa kardiyolojiye görünün isterseniz, kadın doğumun başlatmadığı kan sulandırıcıyı onlar başlatabilir. Kan sulandırıcılar Kalp durmalarının önüne geçiyor diye biliyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hep birlikte.
Kuşum dondurulmuş 5.gün embriyosuydu, ekstra dikkat ettiğim inan bir şey olmadı herkesin yaptığı şeyleri yaptım, sadece herkes yazmış yürüyüş yaptım diye ben yapmadım ilk 5 gün sadece yattım işten izin aldım, sonrasında işe gelip rutinime devam ettim. Eğilmeme, yorulmama vs saymıyorum onları herkesin yaptığı şeyler bunlarDondurulmuş embriyomuydu senin canım bide kaçıncı gün embriyosu öncesi ve sonrası nelere dikkat ettin bu arada hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına almayida nasip etsin inşallah
Benimde 5 gün embriyosu cuma günü transferim hayırlısıylaKuşum dondurulmuş 5.gün embriyosuydu, ekstra dikkat ettiğim inan bir şey olmadı herkesin yaptığı şeyleri yaptım, sadece herkes yazmış yürüyüş yaptım diye ben yapmadım ilk 5 gün sadece yattım işten izin aldım, sonrasında işe gelip rutinime devam ettim. Eğilmeme, yorulmama vs saymıyorum onları herkesin yaptığı şeyler bunlar
Dualarım seninleBenimde 5 gün embriyosu cuma günü transferim hayırlısıylabanada dua edin lütfen
Allah razı olsun canim hayırlı kandillerDualarım seninle
Ayy hade hayırlı haberler alırız Rabbimin izniyleBenimde 5 gün embriyosu cuma günü transferim hayırlısıylabanada dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?