Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de hiç belirtim yok bugün 6. GünümTransfer sonrası 6.gün hiç belirtileri yokkkk . Heyecanlı bekleyiş devam
Çok heyecanlı ya . Belirtisiz oluyor diyende var belirtileri olanda . Bekliycez mecburBenim de hiç belirtim yok bugün 6. Günüm
Evet kanama lekelenme vs yok ben de tırstım bizim ki yerleşmiyo mu acaba diye
Aynen bende bazen öyle düşünüyorum ama yinede olumlu düşünmek istiyorumEvet kanama lekelenme vs yok ben de tırstım bizim ki yerleşmiyo mu acaba diye
Aman aman lekelenme ve kanama olmasın şuan 7.gündeyim ve lekelenmelerim var günüm zehir oldu gerçekten rabbim hepimize nasip etsin inşallahEvet kanama lekelenme vs yok ben de tırstım bizim ki yerleşmiyo mu acaba diye
Canım yerleşmeden dolayı da olabilir işte bilmiyoruz ki her şeye yoruyoruz kendimizce sıkma canınıAman aman lekelenme ve kanama olmasın şuan 7.gündeyim ve lekelenmelerim var günüm zehir oldu gerçekten rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Testlerim pozitifti o yüzden korkuyorum canım inşallah düşmez Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsunCanım yerleşmeden dolayı da olabilir işte bilmiyoruz ki her şeye yoruyoruz kendimizce sıkma canını
Amin canım bir pet dolusu kanaması olan da okudum ben burda o yüzden sakın canını sıkma pozitif düşün olur mu her şey bizim elimizdeTestlerim pozitifti o yüzden korkuyorum canım inşallah düşmez Allah bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun
İlaçların etkisi ve biraz kendi psikolojimizle yalancı belirtiler olabiliyor zaten gebelik belirtileri genel olarak kalp atımıyla başlar umarım pozitif alırsınızTransfer sonrası 6.gün hiç belirtileri yokkkk . Heyecanlı bekleyiş devam
Amin canım inşallah Allah razı olsunAmin canım bir pet dolusu kanaması olan da okudum ben burda o yüzden sakın canını sıkma pozitif düşün olur mu her şey bizim elimizde
Ay insallahhhhİlaçların etkisi ve biraz kendi psikolojimizle yalancı belirtiler olabiliyor zaten gebelik belirtileri genel olarak kalp atımıyla başlar umarım pozitif alırsınız
Transfer sonrası 6.gün hiç belirtileri yokkkk . Heyecanlı bekleyiş devam
33 yumurtayı nasıl büyüttün icindeeebenim 8 tane toplanmış onları büyütüp sağ salim teslim edene kadar yürümekte zorlanıyorum şiskinlikten mahvolmustumKişiden kişiye değişiyor işte benden 33 yumurta toplamışlardı hiç ağrım sızım kanamam da olmamıştı o yüzden içim rahat senin de rahat olsun canım
Yaaaaa böyle şeyler duymak çok iyi geliyor Rabbım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi:)Benimde hiç belirtim yoktu. Şimdi 35 haftalık hamileyim. İçinizi ferah tutun sabır.
33 olduğuna bakma 26 tanesi işlem gördü 4 tane embriyo oluştu33 yumurtayı nasıl büyüttün icindeeebenim 8 tane toplanmış onları büyütüp sağ salim teslim edene kadar yürümekte zorlanıyorum şiskinlikten mahvolmustum
Yaaaaa böyle şeyler duymak çok iyi geliyor Rabbım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi:)
İşte kısmet ya hayırlısı olsun33 olduğuna bakma 26 tanesi işlem gördü 4 tane embriyo oluştu
Maşallah ne güzel . Amin amin darısı basimizaaAmin canım. Rabbim isteyen, sevgiyle bakabilecek herkese nasip etsin.
Yumurta toplamada 30 yumurta toplandı hiç ağrım sızım kanamam olmadı, transferden sonra yine aynı.
Hamileliğimde asla bulantım, öyle belirtim sıkıntım olmadı. Hiç hamile değil gibi rahat geçirdim hep. Şimdi bi iki haftadır hafif bacak ağrısı sıkıntı var ama oda normal.
İçini ferah tut, inşaAllah herşeyin hayırlısı güzeli nasip olsun.