Tup bebek transfer sonrası

Kişiden kişiye değişiyor işte benden 33 yumurta toplamışlardı hiç ağrım sızım kanamam da olmamıştı o yüzden içim rahat senin de rahat olsun canım

Aman aman lekelenme ve kanama olmasın şuan 7.gündeyim ve lekelenmelerim var günüm zehir oldu gerçekten 🙏🏼🥺 rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Canım yerleşmeden dolayı da olabilir işte bilmiyoruz ki her şeye yoruyoruz kendimizce sıkma canını :KK43:

Kişiden kişiye değişiyor işte benden 33 yumurta toplamışlardı hiç ağrım sızım kanamam da olmamıştı o yüzden içim rahat senin de rahat olsun canım
33 yumurtayı nasıl büyüttün icindeee😁benim 8 tane toplanmış onları büyütüp sağ salim teslim edene kadar yürümekte zorlanıyorum şiskinlikten mahvolmustum

Yaaaaa böyle şeyler duymak çok iyi geliyor 🥰 Rabbım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bebeğinizi:)

Amin canım. Rabbim isteyen, sevgiyle bakabilecek herkese nasip etsin.
Yumurta toplamada 30 yumurta toplandı hiç ağrım sızım kanamam olmadı, transferden sonra yine aynı.
Hamileliğimde asla bulantım, öyle belirtim sıkıntım olmadı. Hiç hamile değil gibi rahat geçirdim hep. Şimdi bi iki haftadır hafif bacak ağrısı sıkıntı var ama oda normal.
İçini ferah tut, inşaAllah herşeyin hayırlısı güzeli nasip olsun.

Amin canım. Rabbim isteyen, sevgiyle bakabilecek herkese nasip etsin.
Yumurta toplamada 30 yumurta toplandı hiç ağrım sızım kanamam olmadı, transferden sonra yine aynı.
Hamileliğimde asla bulantım, öyle belirtim sıkıntım olmadı. Hiç hamile değil gibi rahat geçirdim hep. Şimdi bi iki haftadır hafif bacak ağrısı sıkıntı var ama oda normal.
İçini ferah tut, inşaAllah herşeyin hayırlısı güzeli nasip olsun.
Maşallah ne güzel . Amin amin 🥰🥰darısı basimizaa

X