Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk denemem transferimin 3. Günü. Dondurulmuş embriyo benim ki .Belirti yok sık idrara çıkıyorum o da ilaçlardan sanırm .2 tane transfer edildi transferden itibaren bir şey hissetmiyorum. Sanki transfer olmamış gibi sürekli uyuyorum canım sıkıldığı içinBenimde transferden sonra bugun 6. gunum, vucudumu dinlemek istemiyorum varsayim yapmak istemiyorum ama hep kendimi forumlarda belirti ararken buluyorum, ne zor sey Allahim beklemek. Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah
Benimde transfer gününden sayarsak 5.gunBenim ilk denemem transferimin 3. Günü. Dondurulmuş embriyo benim ki .Belirti yok sık idrara çıkıyorum o da ilaçlardan sanırm .2 tane transfer edildi transferden itibaren bir şey hissetmiyorum. Sanki transfer olmamış gibi sürekli uyuyorum canım sıkıldığı için
Benimde ilk denemem, ve dayanamayip 6. Günde test yaptim pozitif cikti testim, nasil mutluyum anlatamam, hep ilk denemem diye umutsuzlugum vardi ilkinde olmayabilir ya cok dusuk ihtimal diye ama dusunmemek lazjm iste. Hala daha inanamiyorum, kan testine kadar da inanamicam heralde..benimdr aksamlari hemen uykum geliyodu, ignelerden de olabilir ama psikolojikte hic emin olamiyorum ya. Uyuyup cabuk zaman gecsin istemiste olabilirimBenim ilk denemem transferimin 3. Günü. Dondurulmuş embriyo benim ki .Belirti yok sık idrara çıkıyorum o da ilaçlardan sanırm .2 tane transfer edildi transferden itibaren bir şey hissetmiyorum. Sanki transfer olmamış gibi sürekli uyuyorum canım sıkıldığı için
Bende 26 Ekim de transfer oldumBenimde ilk denemem, ve dayanamayip 6. Günde test yaptim pozitif cikti testim, nasil mutluyum anlatamam, hep ilk denemem diye umutsuzlugum vardi ilkinde olmayabilir ya cok dusuk ihtimal diye ama dusunmemek lazjm iste. Hala daha inanamiyorum, kan testine kadar da inanamicam heralde..benimdr aksamlari hemen uykum geliyodu, ignelerden de olabilir ama psikolojikte hic emin olamiyorum ya. Uyuyup cabuk zaman gecsin istemiste olabilirimRabbim hepimize en dogru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah,
Benimde ilk denemem, ve dayanamayip 6. Günde test yaptim pozitif cikti testim, nasil mutluyum anlatamam, hep ilk denemem diye umutsuzlugum vardi ilkinde olmayabilir ya cok dusuk ihtimal diye ama dusunmemek lazjm iste. Hala daha inanamiyorum, kan testine kadar da inanamicam heralde..benimdr aksamlari hemen uykum geliyodu, ignelerden de olabilir ama psikolojikte hic emin olamiyorum ya. Uyuyup cabuk zaman gecsin istemiste olabilirimRabbim hepimize en dogru zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin insallah,
28 ekim benim de transfer günüm benim de ilk denemem. İnşallah birlikte bekleyelim bu süreci.Bende 26 Ekim de transfer oldum
O günden sayarsa 5.gunum
Sizin gibi hem test gününe kadar evde test yapıp merakımı gidermek istiyorum benimde ilk denemem bu arada
Hemde sonuc olumsuz olursa diye korkuyorum
Genelde ilk denemelerde olumsuz olacak gibi bir algı var evet nasip bakalim
Bu arada adınıza çok sevindim Allah sag saglim kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Yaaa cok sevindim28 ekim benim de transfer günüm benim de ilk denemem. İnşallah birlikte bekleyelim bu süreci.Siz de var mı herhangi ağrı belirti vs
Ben de hiç bir belirti yok yaaYaaa cok sevindim
Bel agrim var hele ilk gün bacaklarım bile uyuştu sonra hafifledi ama bugün biraz daha arttı
Adet olacakmışım gibi kasikta ağrı var geliyo gidiyobelirti mıdır ilaclarin etkisi mıdır bilmiyorim ama kesinlikle psikolojik değil
bariz ağrıyor yani
sizde durumlar nasıl![]()
Aman leke olmasın zatenBen de hiç bir belirti yok yaasadece karnım çok şiş o da yediklerimdendir. Çok idrara çıkıyorum 10-15 keZ o da su içmem ya da soğuktaydım. Leke karın ağrısı fln yok yani
![]()
Bende 27 ekimde oldum 5. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün ağrı falan var mıBende 26 ekimde transfer oldum .
Ne olumlu ne olumsuz bisey hissedememek
Test gününün bir an önce gelmesini isterken ayriyeten de negatif sonuc gelirse diye o günün hiç gelmemesini beklemek çok zor
Karmakarışık bir ruh halindeyim![]()
Benimde 5.gun agrim var arada adet agrisi gibi vurup gidiyo bel agrim var sizi şeklindeBende 27 ekimde oldum 5. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün ağrı falan var mı
AyLekelenmem ve hiç bir belirti olmadi benimde şükürler olsun rabbime pozitif![]()
Allahimm bu tedaviyi vesile etsin mucizelerinize kavusun insallah . Bebeginiz size sımsıkı tutunsun yerini sevsin . Rabbime emanetAymaşallah dua edin bizlere de
Benimde ilk günden beri kasıklarda ara ara ağrı oluyor belimde vardı o geçti göğüslerde hiç bişi yok :) ama bilmiyorum benimde ilk denemem çift transfer oldu heyecanlıyım bekliyorumBenimde 5.gun agrim var arada adet agrisi gibi vurup gidiyo bel agrim var sizi şeklinde
Sizde durumlar nasıl![]()
8 9 Kasım i beklemek kaldı geriyeBenimde ilk günden beri kasıklarda ara ara ağrı oluyor belimde vardı o geçti göğüslerde hiç bişi yok :) ama bilmiyorum benimde ilk denemem çift transfer oldu heyecanlıyım bekliyorum
Evet ama ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum8 9 Kasım i beklemek kaldı geriye![]()
Ayyy harika fikir bende evde mi yapsam test diye düşünüyorum söyle aliyim 50 100 tane saat başıEvet ama ben cuma günü kan vermeyi düşünüyorum