Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste lekelenme olmuyor.Ayın 23.de tüp bebek transferi oldum 5.gün embriyosu taze transfer çok merak ediyorum sonucunu tutanlarda lekelenme oluyormus bende öyle bir belirti olmadı lekelenme olmadan da tutan var mı acaba
İnşallah dayanamayıp test yapmamak için kendimi zor tutuyorumHerkeste lekelenme olmuyor.
Hiç belirtisi olmayıp pozitifi gören bir sürü insan var.
İnşallah sonucunuz pozitiftir.
2 gün daha bekleyin sonra yaparsınız testiİnşallah dayanamayıp test yapmamak için kendimi zor tutuyorum![]()
Benim ilk gebeliğim tüp bebekti ne onda ne bunda hiç lekelemem olmadı. Zaten doktorlar hiç bir lekelemeyi sağlıklı bulmuyor yerleşme kanaması diye adlandırılsa bile.Ayın 23.de tüp bebek transferi oldum 5.gün embriyosu taze transfer çok merak ediyorum sonucunu tutanlarda lekelenme oluyormus bende öyle bir belirti olmadı lekelenme olmadan da tutan var mı acaba
Benim hiç lekelenmem olmadı. Aynı sizin gibi 5. Gün embriyosu taze transfer oldu ve şu an bebeğim kucağımda çok şükür. İyi düşünün iyi olsun inşallah.Ayın 23.de tüp bebek transferi oldum 5.gün embriyosu taze transfer çok merak ediyorum sonucunu tutanlarda lekelenme oluyormus bende öyle bir belirti olmadı lekelenme olmadan da tutan var mı acaba
Bende 23unde oldum ayni gun olmusuz, benimde 5.gun embriyosu ve ilk denemem, lekelenme simdiye kadar bende de olmadi, arada sarimsi akinti oluyorAyın 23.de tüp bebek transferi oldum 5.gün embriyosu taze transfer çok merak ediyorum sonucunu tutanlarda lekelenme oluyormus bende öyle bir belirti olmadı lekelenme olmadan da tutan var mı acaba
Bende hiçbir lekelenme olmadı hatta hiçbir belirti de olmadı ağrı felan çekmedim. Ama çok şükür pozitifti. Kendinizde belirti arayıp boşuna üzülmeyinAyın 23.de tüp bebek transferi oldum 5.gün embriyosu taze transfer çok merak ediyorum sonucunu tutanlarda lekelenme oluyormus bende öyle bir belirti olmadı lekelenme olmadan da tutan var mı acaba
İnşallah gerçekten çok zor beklemek hergün belirti arar oldum aynı şekilde rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahBenimde transferden sonra bugun 6. gunum, vucudumu dinlemek istemiyorum varsayim yapmak istemiyorum ama hep kendimi forumlarda belirti ararken buluyorum, ne zor sey Allahim beklemek. Rabbim hepimize hayirlisini versin insallah
Evet aynı gün olmuşuz inşallah ikimizde hayırlı haber alırızBende 23unde oldum ayni gun olmusuz, benimde 5.gun embriyosu ve ilk denemem, lekelenme simdiye kadar bende de olmadi, arada sarimsi akinti oluyor
Amiiin insallah, haberinizi aldiginizda yazin mutlaka, insallah guzel haberlerle gelirsinizEvet aynı gün olmuşuz inşallah ikimizde hayırlı haber alırız![]()
Ne kadar guzel, sevindim sizin adiniza, kacinci denemenizdiBende hiçbir lekelenme olmadı hatta hiçbir belirti de olmadı ağrı felan çekmedim. Ama çok şükür pozitifti. Kendinizde belirti arayıp boşuna üzülmeyin![]()
Teşekkür ederim bizim ilk denememizdiNe kadar guzel, sevindim sizin adiniza, kacinci denemenizdi
Aynı şekilde bende öyleyim bir yanım test yapmak istiyor bir yanım korkudan yapmak istemiyor Allahım sen bize yardım et inşallahBende 26 ekimde transfer oldum .
Ne olumlu ne olumsuz bisey hissedememek
Test gününün bir an önce gelmesini isterken ayriyeten de negatif sonuc gelirse diye o günün hiç gelmemesini beklemek çok zor
Karmakarışık bir ruh halindeyim![]()
Merhaba bende 22sinde 2 tane 4. Gün embriyosu transfer oldum Bugün 8. Günüm idrar testinde silik çıktı aka kan tahlili vermedim benimde hiç bir belirtim yok sadece çok şiddetli bel ağrım var asla umudunu kaybetme rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla kucaklarımıza alalım minnoşlarımızıAyın 23.de tüp bebek transferi oldum 5.gün embriyosu taze transfer çok merak ediyorum sonucunu tutanlarda lekelenme oluyormus bende öyle bir belirti olmadı lekelenme olmadan da tutan var mı acaba
Merhaba bende 22sinde 2 tane 4. Gün embriyosu transfer oldum Bugün 8. Günüm idrar testinde silik çıktı aka kan tahlili vermedim benimde hiç bir belirtim yok sadece çok şiddetli bel ağrım var asla umudunu kaybetme rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıkla kucaklarımıza alalım minnoşlarımız