- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
2 gün yeterli canım en 2 gün yattım oda sadece ağir iş temizlik fln yapmadım yemek yaptım etrafı toparladım alişverişe gittim 6-7günde mutfak fayanslarım patladı usta geldi flnepey ugrastın ama kızım benimleydi şuan2,5 yasında hasta gibi yatmak iyi değilmişmerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. iki gün önce transferim yapıldı. sizce transfer sonrası istirahat ne kadar olmalı. iki gün yeterlimi. iki gün sonrası işe başlamak engel olurmu. nolur bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerine ihtiyacım var.
cok teşekkür ederım ılgınıze ve szede maşallah allah bagıslasın bebeıslerınızı size cok güzel bı duygu olmalı :) şöyle ben 1 yıldır doktora gıdıyorum 3 yıllık evlıyım ve hiç korunmadık 27 yasındayım eşimde aynı yasta 1 yıldır doktor ıkımızıde yapılan teslerde rahım fılmınde bısey bulamadı bana soyledıgı yumurta tembellıgı ama iğne ve ilaçlarla istenılen seviyeye fazlasıyla gelıyo fakat gebelik olusmuyodu rahım fılmınden sonra 2 haftalık kımyasal bı gebelik gecırdım düştü yani kendılıgınden 6 ay ara verdım ama yıne korunmadım hiç yıne olmadı sımdı yıne ılaşlar kullandım olmadı bu sefer aşılama yapalım dedı doktor ıstemedım tutmadığını bıldıgımden yınede ıkna oldum tabı hayal kırıklığı suan adet oladum zaten muayene olamyorum derken bı sorun yok cekınıyorum kasılıyorum oyuzden yoksa doktorun dedıgı hersey normal ama olmuyo bırbırıne ulaşamıyor sperm ve yumruta dıyo o yüzden tüp bebeğe doğru gıdıyorum aşamalarını hiç bilmiyorum mesela transferde bıle anestezi isticem ben yapamam alttan muayenede bi şekılde katlanıcam 1-2 kere oldum normal kadın doğumda aynı o şekıldemı acaba...Bence çok üzülme kendini yıpratma aşılamada zaten tutma şansı düşük ve az para ödüyorsun.tüp bebekte şansın yüksek.birde normal muayene bile olamıyorum demişsin propleminmi var önce onu bir hallet,çünkü tüp bebekte okadar çok alttan muayenen olacakki bu korkunu bir aşmana bak.kaç yaşındasın bilmiyorum birde neden bebeğiniz olmuyor sorunun büyükmü küçükmü sana yardımcı olmamızı istiyorsanayrıntılı yazmalısın canım.bende 5 defa tüp bebek yaptırdım tecrübelerimi aktarmak isterim şuanda 3.5 Yaşında bir kızım ve şuandada 29 haftalık ikiz hamileyim istediğini sorabilirsin
Canın normal muayne gibi transfer korkmana gerek yok.hiçbit zorlugu yok ben iki kere tedavi gördüm.cok teşekkür ederım ılgınıze ve szede maşallah allah bagıslasın bebeıslerınızı size cok güzel bı duygu olmalı :) şöyle ben 1 yıldır doktora gıdıyorum 3 yıllık evlıyım ve hiç korunmadık 27 yasındayım eşimde aynı yasta 1 yıldır doktor ıkımızıde yapılan teslerde rahım fılmınde bısey bulamadı bana soyledıgı yumurta tembellıgı ama iğne ve ilaçlarla istenılen seviyeye fazlasıyla gelıyo fakat gebelik olusmuyodu rahım fılmınden sonra 2 haftalık kımyasal bı gebelik gecırdım düştü yani kendılıgınden 6 ay ara verdım ama yıne korunmadım hiç yıne olmadı sımdı yıne ılaşlar kullandım olmadı bu sefer aşılama yapalım dedı doktor ıstemedım tutmadığını bıldıgımden yınede ıkna oldum tabı hayal kırıklığı suan adet oladum zaten muayene olamyorum derken bı sorun yok cekınıyorum kasılıyorum oyuzden yoksa doktorun dedıgı hersey normal ama olmuyo bırbırıne ulaşamıyor sperm ve yumruta dıyo o yüzden tüp bebeğe doğru gıdıyorum aşamalarını hiç bilmiyorum mesela transferde bıle anestezi isticem ben yapamam alttan muayenede bi şekılde katlanıcam 1-2 kere oldum normal kadın doğumda aynı o şekıldemı acaba...
Canım ben tüp bebek tedavi aşamasındayden hem kızımda hemde şimdiki hamileliğimde bol bol kuru incir yedim elimden hiç düşmedi inan ben faydasını gördümMerhaba hanımlar bende ilk defa tüp bebek yaptıracağım çok tecrübesizim yani okadar heyecanlıyımki inşallah ilk seferde olur.transfer sonrası neler yapmak gerek araştırıyorum hep ananas yemeli kabak çekirdeği ödem içîn bol sutüp bebekle ilgili herşeye kulak kabartır oldum hadi hayırlısı
Canım stres yapma senin büyük sorunun yokmuşki Yaşında genç Allah'ın izniyle olurbir tanıdığımızın kızı 5 Yıldır evli çocuğu olmuyordu öğrendimki yumurtalığının teki doğuştan yokmuş hemde kanalının biri yokmuş düşün yani.geçenlerde tüp bebek yaptırdılar sadece iki yumurtası oluşmuş onunda birinin kalitesi düşükmüş neyse birini transfer etmişler şimdi hamile dua et Rabbim verircok teşekkür ederım ılgınıze ve szede maşallah allah bagıslasın bebeıslerınızı size cok güzel bı duygu olmalı :) şöyle ben 1 yıldır doktora gıdıyorum 3 yıllık evlıyım ve hiç korunmadık 27 yasındayım eşimde aynı yasta 1 yıldır doktor ıkımızıde yapılan teslerde rahım fılmınde bısey bulamadı bana soyledıgı yumurta tembellıgı ama iğne ve ilaçlarla istenılen seviyeye fazlasıyla gelıyo fakat gebelik olusmuyodu rahım fılmınden sonra 2 haftalık kımyasal bı gebelik gecırdım düştü yani kendılıgınden 6 ay ara verdım ama yıne korunmadım hiç yıne olmadı sımdı yıne ılaşlar kullandım olmadı bu sefer aşılama yapalım dedı doktor ıstemedım tutmadığını bıldıgımden yınede ıkna oldum tabı hayal kırıklığı suan adet oladum zaten muayene olamyorum derken bı sorun yok cekınıyorum kasılıyorum oyuzden yoksa doktorun dedıgı hersey normal ama olmuyo bırbırıne ulaşamıyor sperm ve yumruta dıyo o yüzden tüp bebeğe doğru gıdıyorum aşamalarını hiç bilmiyorum mesela transferde bıle anestezi isticem ben yapamam alttan muayenede bi şekılde katlanıcam 1-2 kere oldum normal kadın doğumda aynı o şekıldemı acaba...
Asmin şimdiki 30 haftalık hamileliğim hemde ikiz inciri çok yeAllah bağışlasın bebişlerini canım ben listeye inciride ekliyeyim ozaman zaten hep kabız olan biriyim transferden sonrada olursam diye korkuyorum
Maşallah canım Bende çok istiyorum ikiz bebişler ozaman inciri elden düşürmüyoruzAsmin şimdiki 30 haftalık hamileliğim hemde ikiz inciri çok ye
Neguzel umur oldun bana bir bilsenMaşallah canım Bende çok istiyorum ikiz bebişler ozaman inciri elden düşürmüyoruz
aynen allah şükür sadece yumurta tembelliği diyo onuda ilaçla olusuyo dıyo ama gerçekleşmedi inş dedğin gıbı olur allah herkese nasip etsin inşallah...Canım stres yapma senin büyük sorunun yokmuşki Yaşında genç Allah'ın izniyle olurbir tanıdığımızın kızı 5 Yıldır evli çocuğu olmuyordu öğrendimki yumurtalığının teki doğuştan yokmuş hemde kanalının biri yokmuş düşün yani.geçenlerde tüp bebek yaptırdılar sadece iki yumurtası oluşmuş onunda birinin kalitesi düşükmüş neyse birini transfer etmişler şimdi hamile dua et Rabbim verir
kuru incir bebğin ikiz olmasınamı faydası oldu yani transer sayısına göre tek yada ikiz belli olmazmı...Canım ben tüp bebek tedavi aşamasındayden hem kızımda hemde şimdiki hamileliğimde bol bol kuru incir yedim elimden hiç düşmedi inan ben faydasını gördüm
inş bakalım sımdı bana diane 35 ilaç verdi salı günü gel sonra konuşalım dedı yan tarfata tüp bebek merkezi var sanırım oraya yönlendiricek beni bidahaki aya bakalım hayırlısı...Canın normal muayne gibi transfer korkmana gerek yok.hiçbit zorlugu yok ben iki kere tedavi gördüm.
İnşalllh hayırlısı olur canım bende ilaç kullanıyorum dondurulmus tedavisi içininş bakalım sımdı bana diane 35 ilaç verdi salı günü gel sonra konuşalım dedı yan tarfata tüp bebek merkezi var sanırım oraya yönlendiricek beni bidahaki aya bakalım hayırlısı...
Hayır incir yumurta kalitesini ve tutunmasını kolaylaştırıyor ikiz olması embriyo sayısıyla alakalıkuru incir bebğin ikiz olmasınamı faydası oldu yani transer sayısına göre tek yada ikiz belli olmazmı...
sizin içinde hayırlısı olur umarım... dondurulmuş içindemi baştan yine ilaçlar kullanılıyor off zorlu süreç allahım hepımızın emeklerının karşılığını verir inşallah...İnşalllh hayırlısı olur canım bende ilaç kullanıyorum dondurulmus tedavisi için
hmm anladım ya bede cok ısterım ikiz olmasını ama sağlıklı olmucaksa suan tek olsun ragzıyım bakalım inş rabbim yüzüüze bakarda hayırlısı neyse o olurHayır incir yumurta kalitesini ve tutunmasını kolaylaştırıyor ikiz olması embriyo sayısıyla alakalı
Valla bende tam bilmiyorum ama o iğneler fln yok canım sadece rahim kalibliğini fln istebîlen ölçüye getirmek için ilaölar kullanılıyor.sizin içinde hayırlısı olur umarım... dondurulmuş içindemi baştan yine ilaçlar kullanılıyor off zorlu süreç allahım hepımızın emeklerının karşılığını verir inşallah...