Tüp bebek Transfer sonrası iğne ?

PRENSESS1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
135
45
13
25
Merhaba! Arkadaşlar transfer olup odama geldiğimde hemşirem kalçadan bir iğne yaptı o an ağrı kesici falan olduğunu düşünüp sormamıştım şimdilerde testimde silik çizgi görünce aklıma talıldı o gün yapılan iğne çatlatma iğnesimi acaba sizlerde transfer sonrası hastanede kalçadan iğne yapıldımı ne işe yaradığını bilen varmı acaba o iğnenin ?

Kacinci gunu silik gördün? Taze transfer mi?
Buyuk ihtimalle progesteron hormonu icin igne yapmistir. Benim progesteron hormonum yeterliydi o yuzden transfer oncesi igne yazmadilar. Eger sizinkini az gordulerse o yuzden vurmuslardir. Agri kesici vuruldugunu hic duymadim

Benim ki 5 gün embriyosu dondurulmuş testimde ilk 6. Gün yaptım sonra hergün yapmaya başladım
sonra kafam karıştı acaba bu çizgi herhangi bir ilacın etkisi olabilirmi die

Eklentiler

• IMG_7457.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 22
Benim ki 5 gün embriyosu testimde ilk 6. Gün yaptım sonra hergün yapmaya başladım
sonra kafam karıştı acaba bu çizgi herhangi bir ilacın etkisi olabilirmi die
O zaman nurtopu gibi bir gebelik gözüküyor hadi hayirli olsun guzel haberler al insallah Bu mubarek gunde gidip hemen kan ver.
Taze transferde ovitrelle vuruyolar diye duydum ama seninki zaten gunden gune artmış. Ilac etkisi olsa koyulasma olmaz siliklesmesi lazimdı sanki

Ayy inşallah hayırlısı bakalım ama kanı artık cumartesi vericem o gün kan testi günüm saten az kaldı evde yine test yaparım fakat kanı gününde vermeyi düşünüyorum
Umarım pozitif olur bir yandanda korkuyor insan kimyasal gebelik veya bir sorunla karşılaşmaktan

Bekleyebiliyosan bekle tabi cunku her turlu kese icin kalp atimi icin beklemek zorunda kalcan.
Ben zannetmiyorum kimyasal olduğunu. Cok erken zamanda baslamissin teste ve pozitif. Kimyasal icinde kan artislarina bakmak gerekiyor hem onu da ogrenirdin neyse bekle bakalim

Cumartesi gittiğimde kese görünmezmiki acaba benimki dondurulmuş embiriyo 1 ay rahim dinlendirme olmuştu internetten hesapladığımda eğer tuttu ise 28 günlük oluyormuş

Cumartesi gittiğimde kese görünmezmiki acaba benimki dondurulmuş embiriyo 1 ay rahim dinlendirme olmuştu internetten hesapladığımda eğer tuttu ise 28 günlük oluyormuş
Betanin 2500 falan olmasi lazim keseyi gormek için. Transferin 12. Gunu benim 646 cikmisti degerim. Toplam 3 kere gun aşırı kan verdim. Transfer sonrasi 21. Gun keseyi gormustum. 1 hafta sonra da kalp atışı duydum. Kese gordugumde 5+4tu ultrasonda.
Dondurulmuş 5. gün embiriyosuydu.

Hm anladım özel olmazsa senin problemin neydi canım şuan kaç aylık senin bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…