Kacinci gunu silik gördün? Taze transfer mi?Merhaba! Arkadaşlar transfer olup odama geldiğimde hemşirem kalçadan bir iğne yaptı o an ağrı kesici falan olduğunu düşünüp sormamıştım şimdilerde testimde silik çizgi görünce aklıma talıldı o gün yapılan iğne çatlatma iğnesimi acaba sizlerde transfer sonrası hastanede kalçadan iğne yapıldımı ne işe yaradığını bilen varmı acaba o iğnenin ?
Benim ki 5 gün embriyosu dondurulmuş testimde ilk 6. Gün yaptım sonra hergün yapmaya başladımKacinci gunu silik gördün? Taze transfer mi?
Buyuk ihtimalle progesteron hormonu icin igne yapmistir. Benim progesteron hormonum yeterliydi o yuzden transfer oncesi igne yazmadilar. Eger sizinkini az gordulerse o yuzden vurmuslardir. Agri kesici vuruldugunu hic duymadim
O zaman nurtopu gibi bir gebelik gözüküyor hadi hayirli olsun guzel haberler al insallahBenim ki 5 gün embriyosu testimde ilk 6. Gün yaptım sonra hergün yapmaya başladım
sonra kafam karıştı acaba bu çizgi herhangi bir ilacın etkisi olabilirmi die
Ayy inşallah hayırlısı bakalımO zaman nurtopu gibi bir gebelik gözüküyor hadi hayirli olsun guzel haberler al insallahBu mubarek gunde gidip hemen kan ver.
Taze transferde ovitrelle vuruyolar diye duydum ama seninki zaten gunden gune artmış. Ilac etkisi olsa koyulasma olmaz siliklesmesi lazimdı sanki
Bekleyebiliyosan bekle tabi cunku her turlu kese icin kalp atimi icin beklemek zorunda kalcan.Ayy inşallah hayırlısı bakalımama kanı artık cumartesi vericem o gün kan testi günüm saten az kaldı evde yine test yaparım fakat kanı gününde vermeyi düşünüyorum
Umarım pozitif olur bir yandanda korkuyor insan kimyasal gebelik veya bir sorunla karşılaşmaktan
Cumartesi gittiğimde kese görünmezmiki acaba benimki dondurulmuş embiriyo 1 ay rahim dinlendirme olmuştu internetten hesapladığımda eğer tuttu ise 28 günlük oluyormuşBekleyebiliyosan bekle tabi cunku her turlu kese icin kalp atimi icin beklemek zorunda kalcan.
Ben zannetmiyorum kimyasal olduğunu. Cok erken zamanda baslamissin teste ve pozitif. Kimyasal icinde kan artislarina bakmak gerekiyor hem onu da ogrenirdin neyse bekle bakalim
Betanin 2500 falan olmasi lazim keseyi gormek için. Transferin 12. Gunu benim 646 cikmisti degerim. Toplam 3 kere gun aşırı kan verdim. Transfer sonrasi 21. Gun keseyi gormustum. 1 hafta sonra da kalp atışı duydum. Kese gordugumde 5+4tu ultrasonda.Cumartesi gittiğimde kese görünmezmiki acaba benimki dondurulmuş embiriyo 1 ay rahim dinlendirme olmuştu internetten hesapladığımda eğer tuttu ise 28 günlük oluyormuş
Bu kadar belirgin çizgi olmazdi bence baya belirgin hayırlı olsunBenim ki 5 gün embriyosu dondurulmuş testimde ilk 6. Gün yaptım sonra hergün yapmaya başladım
sonra kafam karıştı acaba bu çizgi herhangi bir ilacın etkisi olabilirmi die
Hm anladım özel olmazsa senin problemin neydi canım şuan kaç aylık senin bebekBetanin 2500 falan olmasi lazim keseyi gormek için. Transferin 12. Gunu benim 646 cikmisti degerim. Toplam 3 kere gun aşırı kan verdim. Transfer sonrasi 21. Gun keseyi gormustum. 1 hafta sonra da kalp atışı duydum. Kese gordugumde 5+4tu ultrasonda.
Dondurulmuş 5. gün embiriyosuydu.
Amin inşallahBu kadar belirgin çizgi olmazdi bence baya belirgin hayırlı olsun
Pcos vardi bende. Baskada sorun yoktu :)Hm anladım özel olmazsa senin problemin neydi canım şuan kaç aylık senin bebek
Ne güzel amin inşallahPcos vardi bende. Baskada sorun yoktu :)
16 haftalik olduk. Insallah seninde kucagina almak nasip olur
Verdim 312 çıktı canım çok şükür pozitif
Hadi hayırlı olsun güzel haberlerin devami gelsinVerdim 312 çıktı canım çok şükür pozitif
Çok teşekkür ederimHadi hayırlı olsun güzel haberlerin devami gelsinSağlikla kucagina almak nasip olsun insallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?