- 13 Aralık 2023
- 888
- 577
- 31
Doktorun dediği günü bekleyin isterseniz değeriniz de uçmuş olur o zamana kadar inşallah maşallah darısı bize olsunBenim 6. gün embriyosuydu. Doktorum 30unda kan ver demişti. şimdi versem mi kan testi yoksa beklesem mi bilemiyorum :/
12 günü bekleyin bence kan için ben beklemiştim çünkü aynı korku bende de olmuştu değer düşük çıkarsa erken yaptırıp ki çıkabilir sonuçta yeni yeni tutunup oluşuyor moral bozabilir. Ama o korku bir süre devam ediyor kanda görüyorsunuz bu sefer kese için endişeleniyorsunuz kese görünüyor kalp atışı için endişe ediyorsunuz annelik böyle bir şeymiş demekki diyorum bende çoğu zaman. Ama hepsini zamanında yaptırmak sizin içinizin rahat olmasını sağlar. Ben meraktan 8-9 erken gebelik testi yaptım kana gidene kadar beta yukseliyorsa çizgi giderek koyulasiyor. Öyle takip etmiştim. Bir kere silik çıktı fotoğraftaki gibi onda da 2-3 saatlik bir idrarla yapmıştım ondan öyle çıkmış. Hem bardağın dolu tarafından bakarsanız kimyasal gebelikler yuzdeye vurunca çok yüksek bir oran değil yüzde 20 lerde. İçinizi ferah tutun bebeğinizi strese sokmayın derim şuan çok işi vardır içeride eminimKorkuyorum açıkçası erken diye düşünp belki de çıkmaz demiştim ama çıkınca şok oldum. yinede çok ağrım var kimyalsa gebelik olmasında korkuyorum çizgi net çıktı çünkü :/
Ya o kadar şoktayım ki daha kimseye de söyleyemedim. Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için inşallah güzel haberler alırız.12 günü bekleyin bence kan için ben beklemiştim çünkü aynı korku bende de olmuştu değer düşük çıkarsa erken yaptırıp ki çıkabilir sonuçta yeni yeni tutunup oluşuyor moral bozabilir. Ama o korku bir süre devam ediyor kanda görüyorsunuz bu sefer kese için endişeleniyorsunuz kese görünüyor kalp atışı için endişe ediyorsunuz annelik böyle bir şeymiş demekki diyorum bende çoğu zaman. Ama hepsini zamanında yaptırmak sizin içinizin rahat olmasını sağlar. Ben meraktan 8-9 erken gebelik testi yaptım kana gidene kadar beta yukseliyorsa çizgi giderek koyulasiyor. Öyle takip etmiştim. Bir kere silik çıktı fotoğraftaki gibi onda da 2-3 saatlik bir idrarla yapmıştım ondan öyle çıkmış. Hem bardağın dolu tarafından bakarsanız kimyasal gebelikler yuzdeye vurunca çok yüksek bir oran değil yüzde 20 lerde. İçinizi ferah tutun bebeğinizi strese sokmayın derim şuan çok işi vardır içeride eminim
Diğeri kadar yoğun olmaz zaten köyü çıkması güzel bişi demek ki beta değeri yükselmiş beta düşük olunca daha silik çıkıyor cizgiYa o kadar şoktayım ki daha kimseye de söyleyemedim. Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için inşallah güzel haberler alırız.
Aslında çizgi silik çıkmadı belirgin çıktı görünüyor hani ama diğeri kadar koyu değil sadece
Bundan sonrasından değerin düşme ihtimali var mı peki ?Diğeri kadar yoğun olmaz zaten köyü çıkması güzel bişi demek ki beta değeri yükselmiş beta düşük olunca daha silik çıkıyor cizgi
Çok az kalmış zaten kan testine bence içiniz rahat olsun8. günüm idi. 6. gün embriyosu transfer edild.
test bu şekildeÇok az kalmış zaten kan testine bence içiniz rahat olsun
Olmuş o olmuş hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahtest bu şekilde
HAYIRLI OLSUN CANIM BENCEDE ÇOK NET Bİ ŞEKİLDE VARtest bu şekilde