Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası gebelik testine gün sayanlar buraya gelin....
- Konu Sahibi Hayal_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Benim ankara degildi canimm.adanadaydi..bugun kacinci gununuzz sizinSizin Başkentte drunuz kim
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Canimi omepaq10 kullanmistim zaten ben ayni sey sanirim dimi ..birde sayyili gun derken belli bir gundemi icilmesi gerekiyor acaba..test gunun bugunmu sende sakin uzulme..idrarda cikmayabiliyorr..bole hikaye cok okudum...insallahh pozitif olur canimmmmm..insallah..guzel haberler alicaksin insallah...11.gün cnm bnm Bak Aslanpençesi Civanperçemi sayılı gün kadar iç ayrıca arı sütünü ark aktardan aldı ,qOenzım al, birde Clife araştır Allaha sığın duamızı eksik etmiyelim
Canım Sayılı gün o çaylar 12gün yeterli birde Koenzim farklı ondan al Balık yağı al bende kullandım bence faydalı birde bnm test günüm yarın ama bikaç gün bekleyip kan testi yaptırcam ilkgün çok ağladım sonra isyan oldu die üzüldüm Allaha sığınıp nmzımda ona ağladım Hz Zekeriya nın sesini duydu bizim ne istesek veren Allah elbet evlatta verece
Bende devlete gidcem büyük ihtimal cnm ayrıca Nar ye tedaviye iğneye başladığın gün banada çok dedilerde inan bu korona yüzünden kaç zamandır evdeyiz ya tedavi iptal oldu derken birden açılıp başlayınca sevinçten unuttum yoksa günde bir Narda çok faydalıymış Rahim duvarını kalınlaştıruyormuş
Ankara Başkentteki hocadan ayrıca gerçekten çok memnunum tlfnunu verdi özel hastaymışım gibi ben ameliyatımıda Göğşen hocamda oldum inkar edersem günah olur koronolu günde ne zmn arasam msj atsam cvpladı ve belki hamileyim bile bilemiyorum ama hoca elinden geleni yaptı ve sonrasında verdiği ilaçlards aynı keza hep kaliteli eğer olursa tedavim yine maddiyat yordu çok beklemek istemem yine diyorum belki tuttu bilmiyorum
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Canım Sayılı gün o çaylar 12gün yeterli birde Koenzim farklı ondan al Balık yağı al bende kullandım bence faydalı birde bnm test günüm yarın ama bikaç gün bekleyip kan testi yaptırcam ilkgün çok ağladım sonra isyan oldu die üzüldüm Allaha sığınıp nmzımda ona ağladım Hz Zekeriya nın sesini duydu bizim ne istesek veren Allah elbet evlatta verece
Ben Ankaradayım ya sen Adanadasın otda da sıcaklar geçmeden kürlerine başlayıp uygun zamanında başla
Canim hic isyan etme..herseyin vardir bir sebebii..verdigin bilgiler icin cok tesekkur ediyorum..nari bilmiyorum bu mevsimde bulamam heralde..balikyaginida eczanedenmi aldiniz..kuenzimi gunde kac kez kullaniyordunuzBende devlete gidcem büyük ihtimal cnm ayrıca Nar ye tedaviye iğneye başladığın gün banada çok dedilerde inan bu korona yüzünden kaç zamandır evdeyiz ya tedavi iptal oldu derken birden açılıp başlayınca sevinçten unuttum yoksa günde bir Narda çok faydalıymış Rahim duvarını kalınlaştıruyormuş
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Canim hersey guzel olucak insallahh..inan maddiyat kismi cektigimiz acilar yaninda hicbirsey belki ama..maddiyat kismida inanilmaz yorucuydu..ben 4 ay icinde inanilmaz paralar harcadim..artik son..olcak bu..muhtenelen tedaviye hemen baslamicak doktorum..bakalim hayirliai olsun hakkimizda..test gunun ne zman seninAnkara Başkentteki hocadan ayrıca gerçekten çok memnunum tlfnunu verdi özel hastaymışım gibi ben ameliyatımıda Göğşen hocamda oldum inkar edersem günah olur koronolu günde ne zmn arasam msj atsam cvpladı ve belki hamileyim bile bilemiyorum ama hoca elinden geleni yaptı ve sonrasında verdiği ilaçlards aynı keza hep kaliteli eğer olursa tedavim yine maddiyat yordu çok beklemek istemem yine diyorum belki tuttu bilmiyorum
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ok canim..cok tesekkur ederim tekrar..Balıkyağınıda Koenzim ve D vitamini eczaneden aldık cnm Koenzim günde bir Bak Ocean die marka var ondan al ayrıca Dvitamini sprey olandan al daha etkiliymiş
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ok hemen bakiyorum...Diğerlerini aktardan al Clifede bak ınstgramdan
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Pazar gunu diyemi..Test günüm yarın ama yarın yapmıcam cnm
Rica ederim şifa olur İnşAllah herkeze ya tabi maddiyatı geçiyorsun ama bak dr elinden geleni yaptı Allah ol desin önemli olan oOk canim..cok tesekkur ederim tekrar..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Aminn insallah canimankarada bahceciyi neden tercih etmediniz..sanki bahceci hakkinda cok iyi seyler duyuyorummm..Rica ederim şifa olur İnşAllah herkeze ya tabi maddiyatı geçiyorsun ama bak dr elinden geleni yaptı Allah ol desin önemli olan o
Canım eşimde bekliyelim der Ptesi işe gidcem yan tarafımda ailehekimliği var orda vercem