• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası gebelik testine gün sayanlar buraya gelin....

r

Canım balık yağı, arı sütü, c ve d vitaminlerini transfer öncesi mi yoksa transfer sonrası mı kullandınız?? Benim doktorum transfer sırasınsa hiç vitamin vermedi. Ben de ilaçlar ve hormonlarla ters etkileşim yapar diye kullanmadım. 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Canım transfer öncesi kullanılacak banada vitamin vermedi dr sadece c vitamini bulabilirsen al dedi birde bol yeşillik ye dedi baklm

Iyimisin peki simdi..seni cok iyi anliyorum tatlim benim..bende ilk gunn kotu oldum ama toparladimm..artik...hersey nasip kismet..hersey guzel olucak..🤗🤗suan cok daha gucluyum...en azindan nasil bir yol izlemem gerektigini biliyorum sanirim...
Evet haklısın peki doktorunla görüştün mu şimdi nasıl bi yol izleyeceksiniz

Evet haklısın peki doktorunla görüştün mu şimdi nasıl bi yol izleyeceksiniz
Canim..baska bir doktordan hemen randevu aldim..bugun gorusmeye gidicem..izliyecegim yoll..biliyosun bende yumurta kalite ve azligi sorunu vardi..onu artirmaya yonelik..mesela sey yaptim dun..cok kisiden duydum..sende denemelisin..zeytinyagin icine incir koydum..beklemesi gerekiuomus ama biraz..onu beklettim..hergun ac karnina 1 tane yicem...yedigimin yerinede yenilerini koycam..migroatan simdilik apitera marka takviye aldim dun..ama arisutune felanda baslicam..onunda siparisini vericem bugun..birde caksir suyu ve aslanpencesi ve polen kullanmaya baslicam..birde ball..hergun..butun bunlarla birlikte es zamanli bakaim bugun doktor ne diyecek doktorun versihi tedaviyide uyhulamayi dusnuyorum..yani yumurta kalitemi artirmadan..bole bi risk almicam bidaha..ve doktora da teklif etcem ..tek embriyoyla asla dusunmuyorum bir daha transfer felan...

Canım transfer öncesi kullanılacak banada vitamin vermedi dr sadece c vitamini bulabilirsen al dedi birde bol yeşillik ye dedi baklm
Tamam canım çok sağol. Bir dahaki transferde soracağım. Çünkü bende d vitamini eksikliği var. Olması gerekenin 3 katı altında çıkıyor. Bu aralar d vitaminini kestim.

Canim..baska bir doktordan hemen randevu aldim..bugun gorusmeye gidicem..izliyecegim yoll..biliyosun bende yumurta kalite ve azligi sorunu vardi..onu artirmaya yonelik..mesela sey yaptim dun..cok kisiden duydum..sende denemelisin..zeytinyagin icine incir koydum..beklemesi gerekiuomus ama biraz..onu beklettim..hergun ac karnina 1 tane yicem...yedigimin yerinede yenilerini koycam..migroatan simdilik apitera marka takviye aldim dun..ama arisutune felanda baslicam..onunda siparisini vericem bugun..birde caksir suyu ve aslanpencesi ve polen kullanmaya baslicam..birde ball..hergun..butun bunlarla birlikte es zamanli bakaim bugun doktor ne diyecek doktorun versihi tedaviyide uyhulamayi dusnuyorum..yani yumurta kalitemi artirmadan..bole bi risk almicam bidaha..ve doktora da teklif etcem ..tek embriyoyla asla dusunmuyorum bir daha transfer felan...
Hayırlı olsun canım. Ben de saraçoğlunun incir ve soğan kürlerinden yapmıştım. Bir de hem erkek hem de kadın için uygulanan kürler var. zerdeçal, üzüm çekirdeği, Çörek otu tarçın karışımı var. Sabahları bala karıştırıp, akşamları da probiyotik maya ile kendi yaptığın yoğurda karıştırıyorsun. Hastanedeki embriyolog önermişti. Eşimde sıfır çıkarken ilk defa milyon gördük. Ben de uyguladım. İlk defa embriyomuz oluştu. Bilmiyorum bu kürlerden midir ama işe yaradı gibi. Bizim hastane bu tip kürlere çok fazla önem veriyor. 3 ay uygulamıştık bunları.

Hayırlı olsun canım. Ben de saraçoğlunun incir ve soğan kürlerinden yapmıştım. Bir de hem erkek hem de kadın için uygulanan kürler var. zerdeçal, üzüm çekirdeği, Çörek otu tarçın karışımı var. Sabahları bala karıştırıp, akşamları da probiyotik maya ile kendi yaptığın yoğurda karıştırıyorsun. Hastanedeki embriyolog önermişti. Eşimde sıfır çıkarken ilk defa milyon gördük. Ben de uyguladım. İlk defa embriyomuz oluştu. Bilmiyorum bu kürlerden midir ama işe yaradı gibi. Bizim hastane bu tip kürlere çok fazla önem veriyor. 3 ay uygulamıştık bunları.
Tesekkur ediyorum canimm..zerdacalli bu karisimi nerden aldin canim

Canım bide incir kuru ama suyla yapılan onu biliomsn her sabah ac karnına içiliyor onu yapicam bende bu arada regl oldum

Ben 5. Gün embriyo transferi sonucunu; transfer günü hariç 7. Gün de öğrenmiştim. İdrar testi silik çıkıp beta HCG 160 çıktı.
Belirtilerim ise belim hayatımda ilk kez ağrıdı. Karnında şişlik vardı, göğüslerim acıyordu.
Doktorum çok pimpirikli idi. Transfer sonrası 4 saat hastanede hiç kıpırdatmadan yatırdı. Tuvalete bile gitmem yasaktı. İlk bi saat kafamın altında yastık bile yoktu. Tuvalete gitmem yasak olduğu için altıma konulan hasta bezine yapmam istendi ben yapamadım. Ağladım en son. Sonda taktılar.
Öksürükten falan korkmayın. Ben transferden hemen sonra 1 saate yakın öksürük krizine girdim. Çok korkmuştum.
Sonraki 5 gün boyunca yatmamı sadece tuvalete gitmemi istedi.
Doktorum o kadar pimpirikli idi ki transfer sonrası hergün hemşireye arattı. Karnım ağrıyor dedim bir keresinde düşük önleyici vurdurdu.
Şu an 4.5 aylık ikizlerime hamişim.

Ben 5. Gün embriyo transferi sonucunu; transfer günü hariç 7. Gün de öğrenmiştim. İdrar testi silik çıkıp beta HCG 160 çıktı.
Belirtilerim ise belim hayatımda ilk kez ağrıdı. Karnında şişlik vardı, göğüslerim acıyordu.
Doktorum çok pimpirikli idi. Transfer sonrası 4 saat hastanede hiç kıpırdatmadan yatırdı. Tuvalete bile gitmem yasaktı. İlk bi saat kafamın altında yastık bile yoktu. Tuvalete gitmem yasak olduğu için altıma konulan hasta bezine yapmam istendi ben yapamadım. Ağladım en son. Sonda taktılar.
Öksürükten falan korkmayın. Ben transferden hemen sonra 1 saate yakın öksürük krizine girdim. Çok korkmuştum.
Doktorum o kadar pimpirikli idi ki transfer sonrası hergün hemşireye arattı. Karnım ağrıyor dedim bir keresinde düşük önleyici vurdurdu.
Hangi hastaneye gittin cnm öyle beni transfer sonrası hmn kaldırdı laboratuvar daki hemşireler yatağa geçtim

Arkadaşlar Merhaba. 2. Tüp bebek deneyimim. İlk seferde kimyasal olmuş, bayağı üzmüştü. Şimdi ise gebelik testi için son 2 günüm kaldı. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. 12 günün 10 gününü bir şekilde atlattım. Yaklaşık bir 4-5 gün önce hafif pembe ve kahverengi lekelenmem de oldu. Bir an önce günler geçsin, beta HCG değerim gebelik pozitif sonucu versin, ikiye katlasın istiyorum. Çevremde herkes kendiliğinden kolayca gebe kalırken; bir türlü kendime konduramadığım bir şey bu gebelik. Allahım çok istiyorum. Lütfen bana da güzel bir yavru nasip et 🙏🏻 ikiz de olabilir 😊 benim gibi heyecan yaşayanlar lütfen sizde paylaşın. Birlikte geçirelim bu günleri 💕💕💕💕
Canım benim de 15 haziranda transferim oldu. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum 🙈

Doktorunuz kimdi axaba merak ettim :) İstanbul’da mı

Merhabalar ben de 15 haziranda transfer oldum 25’ine doktorum kan testi yaptırmamı Söyledi. Bu ikinci denemem. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza evlatlarımızı alırız umarım

Back