Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası gebelik testine gün sayanlar buraya gelin....
- Konu Sahibi Hayal_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Silinmiyor canım bişey olmaz kalsın görürler zaten yeni msjınıYeni üyeyim onu nasıl silerim bilen arkadaşlar yardım edebilirmi
Cnm sende pozitifi görmüşsün çok şükür peki belirtiler oldumu benim 9.günüm sadece akşamları karnım çok şişiyor okadarSilinmiyor canım bişey olmaz kalsın görürler zaten yeni msjını
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Cok sevindim canimm...tebrik ederim seni...bide bidolusu korkmusttunnn..belirti yok felan diye...katlanarak artsin insallahhh canimmmmii cesarwt etmissinnn..inan hala evden cikamadimm..test gunum bugun ..cesaret edemiyorum ben.darisi tum isteyenlerin basina olsun insallahBugun transferimin 7. Günü.. kafam atti kendimi hastanede kan verirken buldum.. dedim ki icimden bugun 7 gun hic sonuc cikmayadabilir. Buna hazirlikli ol aptal bugun neden geldin ki sanki ve sonuc 48,78 çıktı.. ben şaşkın ben şok tabi . savas kazanmis baskomutan gibi hissettim kendimi o an simdi 48 saatte bir 2 kat articakmi oni takip edicem.. 2 kere daha beta hcg olcturucem.. Allahim insallah herhangi bir proglem olmaz da bebislerimize kavurusuruz.. Allah isteyen herkese pozitif mutluluğunu yasatsin.. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Kizlar hepinizinki pozitif cikar insallah.. Hepinize bol bol dua ediyorum..
- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Belirtiler ilaçtan olabiliyo. sadece karnım dayanılmaz ağırmıştı 5-6. Gün Nerdeyse doktorumu arayacaktım belki ilaçtandır bilmiyorumCnm sende pozitifi görmüşsün çok şükür peki belirtiler oldumu benim 9.günüm sadece akşamları karnım çok şişiyor okadar
- 31 Mart 2020
- 26
- 23
- 8
- 36
hayırlı olsun canım :) Peki testi nerede yaptırdın bende yaptıracağımda emin olamadım.Bugun transferimin 7. Günü.. kafam atti kendimi hastanede kan verirken buldum.. dedim ki icimden bugun 7 gun hic sonuc cikmayadabilir. Buna hazirlikli ol aptal bugun neden geldin ki sanki ve sonuc 48,78 çıktı.. ben şaşkın ben şok tabi . savas kazanmis baskomutan gibi hissettim kendimi o an simdi 48 saatte bir 2 kat articakmi oni takip edicem.. 2 kere daha beta hcg olcturucem.. Allahim insallah herhangi bir proglem olmaz da bebislerimize kavurusuruz.. Allah isteyen herkese pozitif mutluluğunu yasatsin.. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Kizlar hepinizinki pozitif cikar insallah.. Hepinize bol bol dua ediyorum..
- 10 Mart 2019
- 175
- 180
- 33
Ozel hastameye acile gittim. Direkt 1 saate sonuc cikti.hayırlı olsun canım :) Peki testi nerede yaptırdın bende yaptıracağımda emin olamadım.
- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBugun transferimin 7. Günü.. kafam atti kendimi hastanede kan verirken buldum.. dedim ki icimden bugun 7 gun hic sonuc cikmayadabilir. Buna hazirlikli ol aptal bugun neden geldin ki sanki ve sonuc 48,78 çıktı.. ben şaşkın ben şok tabi . savas kazanmis baskomutan gibi hissettim kendimi o an simdi 48 saatte bir 2 kat articakmi oni takip edicem.. 2 kere daha beta hcg olcturucem.. Allahim insallah herhangi bir proglem olmaz da bebislerimize kavurusuruz.. Allah isteyen herkese pozitif mutluluğunu yasatsin.. Saglikla kucagina almayi nasip etsin.. Kizlar hepinizinki pozitif cikar insallah.. Hepinize bol bol dua ediyorum..
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Kaçıncı günün canım bende 8.gün yaptım negatif çıktı ve hala şıktayım kan testim yarın. Değişme ihtimali olurmuKızlar erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
- 10 Mart 2019
- 175
- 180
- 33
Allah isteyen herkese nasip etsinnn sizlere çok dua edicem..Cok sevindim canimm...tebrik ederim seni...bide bidolusu korkmusttunnn..belirti yok felan diye...katlanarak artsin insallahhh canimmmmii cesarwt etmissinnn..inan hala evden cikamadimm..test gunum bugun ..cesaret edemiyorum ben.darisi tum isteyenlerin basina olsun insallah
- 10 Mart 2019
- 175
- 180
- 33
Darisi basiniza insallah... hep birlikte bebislerimizi buyuturuz insallahTebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sen kan tahlili ver cnm pozitifi görürsün İnşAllah burda da paylaş umut olsun herkezeKaçıncı günün canım bende 8.gün yaptım negatif çıktı ve hala şıktayım kan testim yarın. Değişme ihtimali olurmu
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Inşallah bi mucize olsun istiyorum bakalmSen kan tahlili ver cnm pozitifi görürsün İnşAllah burda da paylaş umut olsun herkeze
- 28 Temmuz 2019
- 54
- 39
- 8
- 36
Slm ark.lar ben çoktandır burayı takip ediyordum benimde 3.denemem ayın 2.de test günümdü ve 18.gündü transferim idrarda çift çizgi gördüm virüstan dolayi kan tahlili için gitmemi önermediler P.tesi kalp ve kese görmeye gidicem positiv sonuc alanları Allahim kucaklarini doldursun negativ alanlarada Allahım pozitiv almayi hamile kalmalarını nasip etsin