Ben Göğşen hocayı duymuştum biyerde çok okudum ona gittim insancıl bilgili tarafı vardı e laporoskopide oldum ona öyle olunca orda kaldım Bahçeciyi ben yeni araştırdım cnmAminn insallah canimankarada bahceciyi neden tercih etmediniz..sanki bahceci hakkinda cok iyi seyler duyuyorummm..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası gebelik testine gün sayanlar buraya gelin....
- Konu Sahibi Hayal_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ya inanin bende yeni duydum..yani baya iyilerr..bahcecidekiler ..iatanbulda yada ankarada olsaydim..hic dusunmeden gidersim sanirim..ama suan zaten 2 negatif deneyimim var..birde yolll kalma yuregim kaldirmaz diye dusunuyorum istanbulu felan uzak yanii..hani sole bisey olsa..havaalanina yakin felan olsa..yine sorun degil ama..oraya gittigimde nasil bulurum yerini..uzakmi..ne kadar sure kalmam gerekir..bilmedigim icin hic goze alamiyorum baska bir sehrii..Ben Göğşen hocayı duymuştum biyerde çok okudum ona gittim insancıl bilgili tarafı vardı e laporoskopide oldum ona öyle olunca orda kaldım Bahçeciyi ben yeni araştırdım cnm
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Evet canim adanaliyim..insallahh gelirsinizz..bende yillarcaa disarda gorev yapmistim..sizi anliyorum..Hepimiz İnşAllah cnm ben Adanayı çok severim Adanalımısın benim ailemde İskenderunda bende eşime diyorum tayn istiyelim Adanaya die çok istiyorum
İçinde kalmasın bence ön görüşmeleri ücretsiz oluyor genelde Ankaradaki Bahçeciye gel konuş ne olcakYa inanin bende yeni duydum..yani baya iyilerr..bahcecidekiler ..iatanbulda yada ankarada olsaydim..hic dusunmeden gidersim sanirim..ama suan zaten 2 negatif deneyimim var..birde yolll kalma yuregim kaldirmaz diye dusunuyorum istanbulu felan uzak yanii..hani sole bisey olsa..havaalanina yakin felan olsa..yine sorun degil ama..oraya gittigimde nasil bulurum yerini..uzakmi..ne kadar sure kalmam gerekir..bilmedigim icin hic goze alamiyorum baska bir sehrii..
Çok zor dışarda olmak ne iş yapıyosunuzEvet canim adanaliyim..insallahh gelirsinizz..bende yillarcaa disarda gorev yapmistim..sizi anliyorum..
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Telefonlada oluyomu acaba bu gorusmeler ben bir arastiriyimmm bakalimm...İçinde kalmasın bence ön görüşmeleri ücretsiz oluyor genelde Ankaradaki Bahçeciye gel konuş ne olcak
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ogrermenim ben..tabikide cok zor..aileye uzak olmakta beni yormustu..biraz..Çok zor dışarda olmak ne iş yapıyosunuz
Meslektaşız cnm ben Özel okul işletiyorumOgrermenim ben..tabikide cok zor..aileye uzak olmakta beni yormustu..biraz..
Sayfalarında var tlfn numaraları cnm bak araştırMeslektaşız cnm ben Özel okul işletiyorum
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ok..canim..bi arstriuim hemen ...Sayfalarında var tlfn numaraları cnm bak araştır
- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
Canımcım imkanın varsa benim doktoru da araştır yumurta rezervi düşük kadınlarda farklı bir tedavi uyguluyor İstanbul tüpbebek aret kamar merkezin yanında oteli var dışarıdan gelecekler için uygun fiyatlı bahçeciye sakın gitme çok paracı orasıEvet canim adanaliyim..insallahh gelirsinizz..bende yillarcaa disarda gorev yapmistim..sizi anliyorum..
- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
Bahçecide Rahim dinlendirme süreci için bile para alıyorlar çok saçma gelmişti bir de tahlilleri benim hastaneden çöm daha pahalı fazla maddiyatçı gibi geliyor banaCanımcım imkanın varsa benim doktoru da araştır yumurta rezervi düşük kadınlarda farklı bir tedavi uyguluyor İstanbul tüpbebek aret kamar merkezin yanında oteli var dışarıdan gelecekler için uygun fiyatlı bahçeciye sakın gitme çok paracı orası
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ok canim cok tesekkur ederimm..bakiyorumm simdiCanımcım imkanın varsa benim doktoru da araştır yumurta rezervi düşük kadınlarda farklı bir tedavi uyguluyor İstanbul tüpbebek aret kamar merkezin yanında oteli var dışarıdan gelecekler için uygun fiyatlı bahçeciye sakın gitme çok paracı orası
- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Ya ole biseyki artik sektor haline gelmis resmen..olmiyacak embriyoya bile umut ettiriyolarr...olan bizlere oluyoo..Bahçecide Rahim dinlendirme süreci için bile para alıyorlar çok saçma gelmişti bir de tahlilleri benim hastaneden çöm daha pahalı fazla maddiyatçı gibi geliyor bana
r
Canım balık yağı, arı sütü, c ve d vitaminlerini transfer öncesi mi yoksa transfer sonrası mı kullandınız?? Benim doktorum transfer sırasınsa hiç vitamin vermedi. Ben de ilaçlar ve hormonlarla ters etkileşim yapar diye kullanmadım.Canım Sayılı gün o çaylar 12gün yeterli birde Koenzim farklı ondan al Balık yağı al bende kullandım bence faydalı birde bnm test günüm yarın ama bikaç gün bekleyip kan testi yaptırcam ilkgün çok ağladım sonra isyan oldu die üzüldüm Allaha sığınıp nmzımda ona ağladım Hz Zekeriya nın sesini duydu bizim ne istesek veren Allah elbet evlatta verece
- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Canım malesef daha yeni toparlanabildim negatifMerhaba canim test yaptirdinmi...