Bende inanıyorumMerhaba benimde 6. Günüm bende çok heyecanlıyım pek tutunmaya dair belirti yok ama içim inançlı
inşallah güzel haberler alırsınız kat kat artar değerleriniz
Allahım gönlündeki duanı kabul etsin canım inşaallahArkadaşlar Merhaba. 2. Tüp bebek deneyimim. İlk seferde kimyasal olmuş, bayağı üzmüştü. Şimdi ise gebelik testi için son 2 günüm kaldı. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. 12 günün 10 gününü bir şekilde atlattım. Yaklaşık bir 4-5 gün önce hafif pembe ve kahverengi lekelenmem de oldu. Bir an önce günler geçsin, beta HCG değerim gebelik pozitif sonucu versin, ikiye katlasın istiyorum. Çevremde herkes kendiliğinden kolayca gebe kalırken; bir türlü kendime konduramadığım bir şey bu gebelik. Allahım çok istiyorum. Lütfen bana da güzel bir yavru nasip etikiz de olabilir benim gibi heyecan yaşayanlar lütfen sizde paylaşın. Birlikte geçirelim bu günleri
İki kat artış bekleniyor ve onu yakalamışsınız...benimde bugün 12. Günümdü. 3. Denemem. 2 yıl önce kendi kendime hamile kalıp 6. Ayımda kaybettim üzerine 2 yıl hamile kalmayınca tüp bebek denedik birincisi kimyasal oldu ikincisi tutmadı şimdi bu üçüncü. 10. Gün beta hcg 48 bugün ise 92 çıktı şükürler olsun. 3. Gün embriyosu verilmişti. RABBİM sonuna erdirmek nasip etsin.. sizlerden de güzel haber bekliyorum
Sizce sonucum nasıl?
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde bugün 12. Günümdü. 3. Denemem. 2 yıl önce kendi kendime hamile kalıp 6. Ayımda kaybettim üzerine 2 yıl hamile kalmayınca tüp bebek denedik birincisi kimyasal oldu ikincisi tutmadı şimdi bu üçüncü. 10. Gün beta hcg 48 bugün ise 92 çıktı şükürler olsun. 3. Gün embriyosu verilmişti. RABBİM sonuna erdirmek nasip etsin.. sizlerden de güzel haber bekliyorum
Sizce sonucum nasıl?
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahAllahım gönlündeki duanı kabul etsin canım inşaallahben de 6 Haziran'da test yaptıracağım Allah'ın izniyle. Duanda unutma lütfen
Merhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.
Merhabalar bahçeci hakkında benim hiç bilgim yok maalesefüroloji doktoruna da şu ana kadar hiç gitmedim. Kaan aydos ismini de ilk defa duyuyor. Umarım bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini sizinle paylaşırlar Tüp bebek için bol şans diliyorum size
Sizin mesajınızı okuduktan sonra bahçeci tüp bebek kliniğini inceledim. Olumlu yorumlar aldığını gördüm. Ankaradaki en iyi dört klinik yazınca zaten çıkan isimler ortada. Niye dört dedim bilmiyorumMerhaba. Bende Ankara bahçeciye güdeceğim. Hangi doktoru tercih etsem sizce. Birde Ankara’da bildiğiniz güzel üroloji doktoru var mı. Kaan Aydos dışında. Ona gittik beğenmedim. Tavsiye edeceğiz tüp bebek kliniği var mı başka.
Sizin mesajınızı okuduktan sonra bahçeci tüp bebek kliniğini inceledim. Olumlu yorumlar aldığını gördüm. Ankaradaki en iyi dört klinik yazınca zaten çıkan isimler ortada. Niye dört dedim bilmiyorumben kendim için öyle yapmıştım.Az çok hastayı benzer şekilde (uzun-kısa protokoller uygulayarak) tedavi ediyorlar ve hijyen kurallarına dikkat ediyorlar.Bu yüzden tamamen kişisel olduğunu, kişinin doktoruna karşı duyduğu samimiyeti kimsenin belirleyemeyeceğini düşünüyorum. Ben iki ayrı kliniğe gittim ve ikisinin de olumlu olumsuz tarafları var. Bu yüzden açık bir şekilde isim paylaşamıyorum. Çok kararsızım çünkü. Tedavim sırasında sürekli karşılaştırma yapıp durdum. Aradaki en büyük fark sanırım bu sefer Rabbime çok dua etmem oldu . Yarın sonuç günüm heyecanla bekliyorum. Ben çabaladım. Bir şekilde koşturdum. İğnelerimi oldum. Rabbim ol derse, olacak biliyorum Size tedavinizde başarılar diliyorum. Rabbim gönlünüzdeki versin inşallah
Silik çıkınca pozitif oluyor genelde canımm 2 gün sabret kan ver bence bugünde çıkar ama düşük olunca stres oluyor insan kaçıncı gün embriyosuyduBugün 8.günüm sabah idrar testi yaptım silik çıktı 2.çizgi inşallah tutunmuştur isteyen herkese nasip eder inşallah içim kıpır kıpır hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ikinci kez
Testin fotoğrafını eklesene benimde silik çıktı 10. Gün hemen kan verdim 48 çıktıSilik çıkınca pozitif oluyor genelde canımm 2 gün sabret kan ver bence bugünde çıkar ama düşük olunca stres oluyor insan kaçıncı gün embriyosuydu
Canım sende durumlar nasıl test verdin mi güzel haber bekliyoruz inşallahArkadaşlar Merhaba. 2. Tüp bebek deneyimim. İlk seferde kimyasal olmuş, bayağı üzmüştü. Şimdi ise gebelik testi için son 2 günüm kaldı. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. 12 günün 10 gününü bir şekilde atlattım. Yaklaşık bir 4-5 gün önce hafif pembe ve kahverengi lekelenmem de oldu. Bir an önce günler geçsin, beta HCG değerim gebelik pozitif sonucu versin, ikiye katlasın istiyorum. Çevremde herkes kendiliğinden kolayca gebe kalırken; bir türlü kendime konduramadığım bir şey bu gebelik. Allahım çok istiyorum. Lütfen bana da güzel bir yavru nasip etikiz de olabilir benim gibi heyecan yaşayanlar lütfen sizde paylaşın. Birlikte geçirelim bu günleri
3.gün embriyosuydu 2 tane inşallah doğrudur tek duamSilik çıkınca pozitif oluyor genelde canımm 2 gün sabret kan ver bence bugünde çıkar ama düşük olunca stres oluyor insan kaçıncı gün embriyosuydu
Bende 6 haziranda test yaptırıcam. Allah isteyen herkese versin inşallah. Benim 3.gün embriyosu acaba 7. Günde test yaptırsam ı diye düşünüyorumAllahım gönlündeki duanı kabul etsin canım inşaallahben de 6 Haziran'da test yaptıracağım Allah'ın izniyle. Duanda unutma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?