Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek transfer sonrası gebelik testine gün sayanlar buraya gelin....
- Konu Sahibi Hayal_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Mart 2019
- 175
- 180
- 33
Benim de ilk gunu saymazsak bugun 2 :)) birlikte kan testi yapip sonucunu ogrenicez seninle galiba. Hayirlisiyla pozitif olur bekleyen herkesin insallah.Benimde ilk günü saymazsak 2. Günüm dualarınız bekliyorum belirtim yok sanki ilkinde batmaların vardı hatırlayamıyorum
İnşallah arkadaşım nasıl gidiyor var mı sende belirti vsBenim de ilk gunu saymazsak bugun 2 :)) birlikte kan testi yapip sonucunu ogrenicez seninle galiba. Hayirlisiyla pozitif olur bekleyen herkesin insallah.
- 10 Mart 2019
- 175
- 180
- 33
Hic bir belirti yok valla.. olmamasi beni telaslandiriyor. Acaba tutmadi mi diye dusunduruyor. Sen de var mi ki??İnşallah arkadaşım nasıl gidiyor var mı sende belirti vs
Merhaba arkadaşlar bende 2 kere tüp bebek deneyip negatifi görenlerdenim. Bizim sorunumuz spermlerin çok düşük oluşu şimdi 3.yü denedik uzun protokol ile 19 yumurtanın 7 si döllendi . Bu sayı az gibi geldi geçen sefer de buna benzerdi sizin nasıldı kalitesi vs.. Çarşamba günü transferim var dua edin lütfen
- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
Canım 7 sayısı hiç de fena değil transferin umarım çok başarılı geçer ve sağlıkla bebişine kavuşursun.Benim de 19 tene toplandı 14 tanesi döllendi 7 tanesi 5. Güne geldi ve 6 yendi donduruldu bir tanesi de transfer edildi şimdi hayırlısı ile sonuç bekliyorumMerhaba arkadaşlar bende 2 kere tüp bebek deneyip negatifi görenlerdenim. Bizim sorunumuz spermlerin çok düşük oluşu şimdi 3.yü denedik uzun protokol ile 19 yumurtanın 7 si döllendi . Bu sayı az gibi geldi geçen sefer de buna benzerdi sizin nasıldı kalitesi vs.. Çarşamba günü transferim var dua edin lütfen
- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
Canımm bugün test yapıcaktın sanırımm hayırlı haberler bekliyoruz Allahın izniyleMerhabalar benim de 10 Mayıs test tarihim bugün 2. Günüm beşinci gün embriyosu ben sekizinde idrarda yapmayı düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun hepimiz çok güzel haberler verelim buradan amin
- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
Evet canım teşekkür ediyorumCanımm bugün test yapıcaktın sanırımm hayırlı haberler bekliyoruz Allahın izniyle
- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
Sabah ilk idrarla yapmayı planlıyorum hayırlısı olsun hakkımızdaCanımm bugün test yapıcaktın sanırımm hayırlı haberler bekliyoruz Allahın izniyle
İnşallah pozitif ile sonuçlanır teşekkür ederim cevabınız için bide şuan karnımda sıvı toplandığını gördü doktor ama ölçümü çokfazla değil dedi ilaçlardan olmuş sanırım karnım 5 aylık hamileler gibi şişti Buda beni korktuyorCanım 7 sayısı hiç de fena değil transferin umarım çok başarılı geçer ve sağlıkla bebişine kavuşursun.Benim de 19 tene toplandı 14 tanesi döllendi 7 tanesi 5. Güne geldi ve 6 yendi donduruldu bir tanesi de transfer edildi şimdi hayırlısı ile sonuç bekliyorum
Transfer olmadınız mıBenimde 21 taneden 9u döllendi. 3ü bozuk denildi 6 tane 3. Gün donduruldu.
- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 46
Moralini bozma.. Belki kanda pozitif çıkarHayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık
- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
Oldum canım birincisi kimyasal oldu ikincisi tutmadı üçüncü tuttu çok şükür kesemizi gördük.. vazgeçmeyin her denemede şans artıyormuş. 4. Denemede %90lara çıkıyormuşTransfer olmadınız mı
- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
Canım benim kanda belli olur. Üzülme diyemeyeceğim üzülüyor insan ama vazgeçmeHayırlı sabahlar herkese benimki maalesef olmadı hepinize bol şans diliyorum ☹☹Sabah da gidip kan testi yaptıracağım ona göre ilaçları bırakacağım hakkımızda hayırlısı olsun artık
Yaa maşallah ne güzel darısı bize inşallah bugün telefon geldi orta kaliteli embriyo dediler 7 tanesi de devam diyor 3. Gün bugün biraz içim burkuldu önceki de öyleydi sizinkilerin kalitesi nasıldıOldum canım birincisi kimyasal oldu ikincisi tutmadı üçüncü tuttu çok şükür kesemizi gördük.. vazgeçmeyin her denemede şans artıyormuş. 4. Denemede %90lara çıkıyormuş
- 13 Kasım 2019
- 40
- 33
- 3
- 30
Birinci transferim iyi kalite dendi kimyasal oldu. İkinci transferim çok iyi kalitedeki tutmadı. 3. Transferim iyi kalite dedi tuttu şükür. Yani 2. Kalitede olan tuttu 1. Kalite olan tutmadı. Rabbim ol desin yeter. Benim 20 haftalık kaybım var o yüzden pek sevinemiyorum inanamıyorumYaa maşallah ne güzel darısı bize inşallah bugün telefon geldi orta kaliteli embriyo dediler 7 tanesi de devam diyor 3. Gün bugün biraz içim burkuldu önceki de öyleydi sizinkilerin kalitesi nasıldı
inşallah bunda çok güzel olur hep iyi düşünmeye çalış şimdi ne kadarlık BebişBirinci transferim iyi kalite dendi kimyasal oldu. İkinci transferim çok iyi kalitedeki tutmadı. 3. Transferim iyi kalite dedi tuttu şükür. Yani 2. Kalitede olan tuttu 1. Kalite olan tutmadı. Rabbim ol desin yeter. Benim 20 haftalık kaybım var o yüzden pek sevinemiyorum inanamıyorum