Tüp bebek transfer sonrası değerler

Elfin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
169
351
33
Kızlar merhaba Bugün Tüp bebek transfer sonrası 7.günüm kan testi yaptırdım 0.86 gibi bir rakamı görünce çok üzüldüm ağladım. 12. Gün test yapılacak ama 7. Günde bu kadar düşük çıkması iyi değil dedi doktorum. Benim gibi olup değerleri son anda yükselen var mı lütfen paylaşın buna çok ihtiyacım var

Merhabalar bende sizinde aynı durumdayım sizin zaman geçmiş üzerinden ama msjımı okursanız yazarmısınız sizin sonuç yükseldimi yoksa ?

Merhabalar bende sizinde aynı durumdayım sizin zaman geçmiş üzerinden ama msjımı okursanız yazarmısınız sizin sonuç yükseldimi yoksa ?☺
Maalesef kimyasal gebeliğe dönüştü. 9. Gün 7 çıktı , 11. Gün 27 çıktı 13. Gün bhgc 30 derken 15. Gün 27 şimdi tekrar tedaviye hazırlanıyorum fakat bir ay içinde 3 kez adet oldum

Maalesef kimyasal gebeliğe dönüştü. 9. Gün 7 çıktı , 11. Gün 27 çıktı 13. Gün bhgc 30 derken 15. Gün 27 şimdi tekrar tedaviye hazırlanıyorum fakat bir ay içinde 3 kez adet oldum
Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım geçmiş olsun benimde negatif oldu maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zor süreçte benimde donmuş 1 embriyo var son şansım adet düzenin çok kötü olmuş doktora gittinmi benimde çok yoğun geçiyor kanama falan

Adetim düzene girdi canım. Sen nerde yaptırmıştın. Yumurta donasyonu mu yoksa sperm mi? Sonucun kimyasal mıydı. Neden olmadı bir açıklama yaptılar mı ? Bu arada ben 3. Kez denedim yine kimyasal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…