Tüp bebek transfer sonrası belirtisi olup sonra belirtisi kaybolanlar

felicita27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
48
35
30
Arkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 11. günü. Henüz kan testi yaptırmadım. Yarın test günüm. Benim transferin 6. Günü adet belirtilerim başlamıştı. Göğüslerde hassasiyet karın ve kasık ağrısı bağırsak hareketlerinde artış. Bunlar her adet öncesi yaşadığım belirtiler. Tüm belirtileri eksiksiz yaşadım. Bugün ise göğüslerimin ağrısı geçti. Ağrılar azaldı. Bunun negatife işaret olduğunu düşünüyorum. Böyle olup pozitif gören var mı?

Ben 7.gün idrar testi yaptim pozitifi gördüm o iki gün kasik batmalarim aşiriydi. Sonra gecti. Kanda da gününde pozitifi gördüm

Hiç endiselenmeden yarin ki testi bekleyin. Keseyi gördükten sonra bile belirtiler sürekli değisiyor

Kendi tecrübemi aktardim. Daha yeni bi gebeligin büyük belirtilerimi olmaz zaten. Umarim kan testi pozitif cikar

Arkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 11. günü. Henüz kan testi yaptırmadım. Yarın test günüm. Benim transferin 6. Günü adet belirtilerim başlamıştı. Göğüslerde hassasiyet karın ve kasık ağrısı bağırsak hareketlerinde artış. Bunlar her adet öncesi yaşadığım belirtiler. Tüm belirtileri eksiksiz yaşadım. Bugün ise göğüslerimin ağrısı geçti. Ağrılar azaldı. Bunun negatife işaret olduğunu düşünüyorum. Böyle olup pozitif gören var mı?
Olumlu düşünün olumlu olsun negatif düşünmeyin. :KK36:
2 defa tüp bebek transfeeri oldum ilkinde pozitifi gördüm hemen düştü sonra .
2. Negatifti.
her ikisinde de belirtim oldu sık idrara çıkma , kasık ağrısı adet olacakmış gibi, göğüs hassasiyeti vs.
ama pozitif olanda çok uyuyordum ve iştahım çok açılmıştı negatif olana göre .
birde karnimda pıt pıt atma hissetmiştim .
negatif olanda hissetmedim.
hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebişin🥰🌺

Belirtiler de gelip gidebiliyor ara ara yoklayabilir.
6. Gün de çok erken test yapmişsiniz cikmaması normal 🥰

Olumlu düşünün olumlu olsun negatif düşünmeyin. :KK36:
2 defa tüp bebek transfeeri oldum ilkinde pozitifi gördüm hemen düştü sonra .
2. Negatifti.
her ikisinde de belirtim oldu sık idrara çıkma , kasık ağrısı adet olacakmış gibi, göğüs hassasiyeti vs.
ama pozitif olanda çok uyuyordum ve iştahım çok açılmıştı negatif olana göre .
birde karnimda pıt pıt atma hissetmiştim .
negatif olanda hissetmedim.
hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur bebişin🥰🌺
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi olur iş çıkışı test yaptıracağım sanırım

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah dediğiniz gibi olur iş çıkışı test yaptıracağım sanırım
Sonucun ne oldu canım. Benimde 6. Gün adet sancısı çekiyorum. 4. Gün kaset test yaptım negatif çıktı, lütfen cevap yazar mısın 5. Gün embriyosu benim ki 2 adet dondurulmuş

Sonucun ne oldu canım. Benimde 6. Gün adet sancısı çekiyorum. 4. Gün kaset test yaptım negatif çıktı, lütfen cevap yazar mısın 5. Gün embriyosu benim ki 2 adet dondurulmuş
Maalesef negatif çıktı. İnşallah sizinkiler pozitiftir güzel haberleri alırsınız

X