Tüp bebek transfer sonrası belirtileri

OLENA MIRA

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
557
344
23
Selam kızlar ben 4 Şubat 1 adet 4aa kalite 5.gün embriyosu transfer oldum bugün transferle birlikte 3. Gündeyim hiç bir belirti yok bu şekilde olan var mı yada benle aynı zamanla transfer olanlar var mı burada buluşalım

Merhaba bende 3 şubatta transfer oldum benimde belirtim yok illa belirti olması gerekmiyor

Merhaba bende 3 şubatta transfer oldum benimde belirtim yok illa belirti olması gerekmiyor
Evet bugün kliniğim aradı belirti arama dedi zaten bizim istediğimiz de bu bu şekilde sağlıklı tutunma olur dedi iş dikkatli olun vs dediler öyle bakalım haftaya pazartesi daha çok var inşasağlıklı iletler herşey güzel haber alırız

Ben de 3 şubatta transfer oldum. 5.gun embriyosu. Ara ara adet olacakmışım gibi kasik sancım oluyor bi de goguslerimde acı var. Sizde bu tarz şeyler var mi

Ben de 3 Şubatta transfer oldum.5. Gün embriyosu ..2.transferim..Kasıklarımda hafif ağrılar var..Bir de çok fazla gaz problemi..günde üç kez ikişer tane progesteron fitil,bir tane estroferm kullanıyorum.Kan ilacı ve folik asit bi de..Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Bu seferkinde bol bol dinleniyorum valla..Bakalım hayırlısı artık.Sizlerin belirtileri neler..Basıl hissediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…