- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Sen ne durumdasın acaba
Benimde aynı oldu ama ilaçlardan dolayıymış belirtiye falan takılma hiç kuzum kendini rahat bırak. İstersen bir tane erken test al varsa çıkıyor zatenCuma gunu test gunum canim goguslerim hafif sis okadar ates basiyor baskada hic biseyim yok
Yok ya yapmicam diye soz verdim kendime 3.gun emriyosu cikmassa daha da moralim bozulur zqten yeterince stresliyim. Yarin son bakalmBenimde aynı oldu ama ilaçlardan dolayıymış belirtiye falan takılma hiç kuzum kendini rahat bırak. İstersen bir tane erken test al varsa çıkıyor zaten
Hadi bakalım insallah güzel haberlerle gel burayaYok ya yapmicam diye soz verdim kendime 3.gun emriyosu cikmassa daha da moralim bozulur zqten yeterince stresliyim. Yarin son bakalm
Umarim insallh ama simdi 15 dakikadir sol kasigima inceden inceden bi sizi giriyorHadi bakalım insallah güzel haberlerle gel buraya
11. Günün mü bugünUmarim insallh ama simdi 15 dakikadir sol kasigima inceden inceden bi sizi giriyor
Bugun 9.gunun canim simdi yok agrim bi 15 dakika oldu okadar11. Günün mü bugün
Buraya güzel haberlerle gel insallahBugun 9.gunun canim simdi yok agrim bi 15 dakika oldu okadar
Canim bugun 10.gunum bi test yapayim dedim saat 4 de yaptim ama cizgi gozle zor görüyorum varmi yok mu anlayamadmBuraya güzel haberlerle gel insallah
Bana varmis gibi geldi ama belki baska marka ile de tekrar etseniz? 3.gun tek embriyo muydu?Canim bugun 10.gunum bi test yapayim dedim saat 4 de yaptim ama cizgi gozle zor görüyorum varmi yok mu anlayamadm
3 emriyo canim ama aksam 4 gibi falan yaptim sivi almistim o yuzden algilayamadmBana varmis gibi geldi ama belki baska marka ile de tekrar etseniz? 3.gun tek embriyo muydu?
Kafayi yemediysek ole galibaBence var banad öle olmuştu
Var nerde yaşıyorsun acabaMerhaba arkadaşlar elinde fazla gonal 300 olan varmı
Sonucunuz ne oldu acaba merak etımKafayi yemediysek ole galiba