- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 29
-
- Konu Sahibi Prensssprensesss
Muhtemelen ilaçlardan dolayı vücudumuz da hissettiğimiz şeyler vardııırBence belirti arama, benim belirtim olmadı hiç. Tutmadı sanmıştım :)
Zaten tonla ilaç aldığımız için ilaçlara bağlı bulantı,şişme falan oluyor
Teşekkür ederim, inşallah senin bebeğinde tutunurMuhtemelen ilaçlardan dolayı vücudumuz da hissettiğimiz şeyler vardııırkimisinin belirtisi oluyor kimisinin belirtisi olmuyormuş herkes farklı hayırlı olsun bebeğin insallah sağlıkla al kucağına
Muhtemelen ilaçlardan dolayı vücudumuz da hissettiğimiz şeyler vardııırBence belirti arama, benim belirtim olmadı hiç. Tutmadı sanmıştım :)
doğrudur haklısın valla insan ister istemez stres yapıyor . Kaç yaşındasın acaba foruma girdim senin baktım da ikiz galibaTeşekkür ederim, inşallah senin bebeğinde tutunur
Evet herkesin farklı olduğu için bu defa “bende belirti yok tutmadı” düşüncesi sarabiliyor, insanı bu da tedavide olmaması gereken bir şey doktorum beni özellikle tembihlemişti forumlara bakma diye
Amin inşallah darısı başınaMuhtemelen ilaçlardan dolayı vücudumuz da hissettiğimiz şeyler vardııırkimisinin belirtisi oluyor kimisinin belirtisi olmuyormuş herkes farklı hayırlı olsun bebeğin insallah sağlıkla al kucağına
doğrudur haklısın valla insan ister istemez stres yapıyor . Kaç yaşındasın acaba foruma girdim senin baktım da ikiz galiba
Aynı yaştayız bende 25 yaşındayımAmin inşallah darısı başına
Evet ikiz, 25 yaşındayım
Su dediginiz icime cok su serpti. Benim 24 Haziran transferim hic bir belirtim yok.Bence belirti arama, benim belirtim olmadı hiç. Tutmadı sanmıştım :)
Amin güzelim insallahAmin inşallah darısı başına
Evet ikiz, 25 yaşındayım
Merhaba nasil gidiyor merak ettim bebimde 14hazirandi transfer gunum ve kasık agrim ve adet olacakmis gibi agrim oluyor artik yarin ogrencez ama ck korkuyorum baslarda hic bakmadim arastirmadim sonra agri artinca bakmaya basladim biraz tedirgin oldum insallah tutunmuslardir tabiki tevekkul bundan sonrasi idrar testide yapamadim negatif cikarsa diyeKızlar merhabalar hepinize uzun bir yol katettik inşallah bundan sonrası hepimiz için çok güzel olur ve tedavinin sonunda hepimiz mutlu haberlerimizi alıp 9 ayımızı en güzel şekilde geçiririz
Transferimin 3. Günündeyim bugün biraz kasıklarım ağrıyor kramp giriyor gibi diyebilirim . Transfer sonrası kaçıncı gününüzdesiniz belirtiniz,şikayetleriniz,önerileriniz nelerdir birbirimizi bilgilendirelim
Canım benim sonucum negatif Dün öğrendim idrar testinde varsa çıkıyor kendimi bu duruma alıştırdım açıkçası test yaptığım İçin . Bence bugün test al yap icin rahatlarMerhaba nasil gidiyor merak ettim bebimde 14hazirandi transfer gunum ve kasık agrim ve adet olacakmis gibi agrim oluyor artik yarin ogrencez ama ck korkuyorum baslarda hic bakmadim arastirmadim sonra agri artinca bakmaya basladim biraz tedirgin oldum insallah tutunmuslardir tabiki tevekkul bundan sonrasi idrar testide yapamadim negatif cikarsa diye
Hayirlisi olsun canim olur insallah ben yarin kani beklerim zaten bisey kalmadiCanım benim sonucum negatif Dün öğrendim idrar testinde varsa çıkıyor kendimi bu duruma alıştırdım açıkçası test yaptığım İçin . Bence bugün test al yap icin rahatlar
Canımmm sonuç nedirHayirlisi olsun canim olur insallah ben yarin kani beklerim zaten bisey kalmadi
Sonuc pozitif cikti canim insallah sizede nasip olur hayirlisiylaCanımmm sonuç nedir
Benim de transferimin 2 ve 3. gunu oldu. Dun hic belirtim yok diye agladim bugun de kasiklarimda biraz agri var diye agliyorum (dolaptaki hardalin kullanma tarihi gecmis israf oldu diye de ağladım ama sanirim hormonlarin el ele tutusup atesin karsisinda cilginlar gibi dans etmesi yuzunden) neyse baktim ki sizin da agrilariniz olmus ama muhtesem bir annelik takvimi var profilinizin altindA. Sevindim ben de.Merhaba nasil gidiyor merak ettim bebimde 14hazirandi transfer gunum ve kasık agrim ve adet olacakmis gibi agrim oluyor artik yarin ogrencez ama ck korkuyorum baslarda hic bakmadim arastirmadim sonra agri artinca bakmaya basladim biraz tedirgin oldum insallah tutunmuslardir tabiki tevekkul bundan sonrasi idrar testide yapamadim negatif cikarsa diye
Bende son gunler agridan dolayi tutmadigini dusunmustum acikcasi cokta korkuyodum test yapmaya ama Rabbim ol dedi vakit gelmis insallah sizinde bebisiniz size sımsıkı tutunur moralinizi bozmayin ben hep dua ettim ve Ya Hay Ya Kayyum esmasini cektim elim karnimda Rabbim kolayliklar versin tabi benim icinde daha cok baslangic Rabbim ben ve tum hamile arkadaslarima sihatle evlatlarina kavusmayi nasip etsinBenim de transferimin 2 ve 3. gunu oldu. Dun hic belirtim yok diye agladim bugun de kasiklarimda biraz agri var diye agliyorum (dolaptaki hardalin kullanma tarihi gecmis israf oldu diye de ağladım ama sanirim hormonlarin el ele tutusup atesin karsisinda cilginlar gibi dans etmesi yuzunden) neyse baktim ki sizin da agrilariniz olmus ama muhtesem bir annelik takvimi var profilinizin altindA. Sevindim ben de.
Evet herkes öyle diyor ama ilaçların da yan etkisi oluyorMerhaba genelde kasik agrisj bas gosteriyor galiba
Evet canmEvet herkes öyle diyor ama ilaçların da yan etkisi oluyor
Sen ne durumdasın acabaEvet canm