Tüp bebek transfer sonrası 10 gün

Yumurta çoktu Ama maalesef elimizde hiç hareketli sperm yoktu. Ameliyatla ile ( mikrotese uygulaması ile) hareketli sperm oluşturuldu. Aslında biz biraz zor hastayız çok yumurta hiç sperm yok çok şükür olumlu sonucu aldık embriyolog ve doktorumuz sayesinde ☺️🙏
Merhaba tebrik ederim hangi hastane hangi doktorda tedavi gördünüz?

Ben 5 şubatta olmuştum transfer. 14 şubatta sabah idrar sonrada kanda gebelik öğrendim. Kasık ve bel ağrım 4. Günden itibaren başladı hep vardı 🙏
Benim ilk günden beri ağrım var 6AA kalitesi vardı embriyomun hangi gün test yapsam çıkar acaba bugün 3. Günüm

Merhabalar, pozitifi görenlere hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🙏

Ben kendi sürecimi anlatayım.

Mart-2023'te doğal yollarla oluşan gebeliğim Temmuz-2023'de erken doğum neticesinde canlı bir doğum yaparak sonlandı.
Bunun sonucunda AMH düşüklüğü ile tanıştık. (Gebelik öncesinde böyle bir bilgiye sahip değildik.)
Doğal yollardan hamile kalabilme şansıma %30'larda dediler.
Direkt tüp bebek tedavisine başladık.
İlaçlar iğneler vs vs derken 3 yumurta topladılar.
2'si ile devam edildi.
İlk başta gelişimleri çok yavaştı, umut yoktu hatta 3. gün transferi belki dediler sonradan vazgeçildi.
5. Gün taze transferle 17 Şubat'ta (2024) transferim oldu.

* Transferin 10. günü Beta hcg 15,1 geldi. (Progesteron: 20,34)
doktor yorumu: sağlıklı bir gebelik oluşma şansı %10'larda, takip edicez dedi.

-Transferin 11. günü kendim test verdim hastane dışı Beta HCG değeri 17,5

*Transferin 13. günü (bugün) Beta hcg 27,9 geldi. (Progesteron: 23,46)
Takibe hala devam cuma günü tekrar kan vereceğim.

Hayatımda hiç bu kadar umutsuz olmamıştım.
Hem hayırlısı ne ise o olsun demekten başka çarem yok hem de bir daha hiç olmayacakmış gibi geliyor.

Benimde 24 şubat ama bugun hicbir belirtim yok. Hic yokmus gibi hissediyorum :) sizde varmi uzaniyormisunuz hareket ediyormisunz
Çok değişik gerçekten :) yani sürekli uzanmıuorum tek dikkat ettiğim şey uzanmamak eğilmemek hızlı hareket etmiyorum ağır kaldırmıyorum. Yoksa sürekli uzanmıuorum bir iş yapmadan evde dolanıyorum sürekli 😀

Çok değişik gerçekten :) yani sürekli uzanmıuorum tek dikkat ettiğim şey uzanmamak eğilmemek hızlı hareket etmiyorum ağır kaldırmıyorum. Yoksa sürekli uzanmıuorum bir iş yapmadan evde dolanıyorum sürekli 😀
Ben ise basladim 3. Gun :) bakalım bugun artik yerlesmis olmalilar bundan sonrası onların çabası :)

Kızlar merhaba ben 5.gün embriyosu transferi yaptım 16 şubatta 9. Ve 10.gün beta negatif geldi yani 0 a yakın bir değer bugün12.gün 3.3 geldi sizce umutlanmalı mıyım

X