Sizin transferiniz hangi gün acabaNormal hiç merak etmeyin Bencede vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin transferiniz hangi gün acabaNormal hiç merak etmeyin Bencede vardı
Merhaba tebrik ederim hangi hastane hangi doktorda tedavi gördünüz?Yumurta çoktu Ama maalesef elimizde hiç hareketli sperm yoktu. Ameliyatla ile ( mikrotese uygulaması ile) hareketli sperm oluşturuldu. Aslında biz biraz zor hastayız çok yumurta hiç sperm yok çok şükür olumlu sonucu aldık embriyolog ve doktorumuz sayesinde
İzmir Medical Point hastanesi volkan Emirdar ve embriyolog İbrahimMerhaba tebrik ederim hangi hastane hangi doktorda tedavi gördünüz?
Ben 5 şubatta olmuştum transfer. 14 şubatta sabah idrar sonrada kanda gebelik öğrendim. Kasık ve bel ağrım 4. Günden itibaren başladı hep vardıSizin transferiniz hangi gün acaba
Benim ilk günden beri ağrım var 6AA kalitesi vardı embriyomun hangi gün test yapsam çıkar acaba bugün 3. GünümBen 5 şubatta olmuştum transfer. 14 şubatta sabah idrar sonrada kanda gebelik öğrendim. Kasık ve bel ağrım 4. Günden itibaren başladı hep vardı
Merhaba benim de 24 Şubat transferim ara ara kasıklarımda batma oluyor başka bir etki olmadı daha test zamanım 5 Mart24 şubatta transfer olan var mı ? Ne durumdasınız benim kasık ağrım ve bel ağrılarım var hafif derecede normal mi
Benimde 24 şubat ama bugun hicbir belirtim yok. Hic yokmus gibi hissediyorum :) sizde varmi uzaniyormisunuz hareket ediyormisunzMerhaba benim de 24 Şubat transferim ara ara kasıklarımda batma oluyor başka bir etki olmadı daha test zamanım 5 Mart
Çok değişik gerçekten :) yani sürekli uzanmıuorum tek dikkat ettiğim şey uzanmamak eğilmemek hızlı hareket etmiyorum ağır kaldırmıyorum. Yoksa sürekli uzanmıuorum bir iş yapmadan evde dolanıyorum sürekliBenimde 24 şubat ama bugun hicbir belirtim yok. Hic yokmus gibi hissediyorum :) sizde varmi uzaniyormisunuz hareket ediyormisunz
Ben ise basladim 3. Gun :) bakalım bugun artik yerlesmis olmalilar bundan sonrası onların çabası :)Çok değişik gerçekten :) yani sürekli uzanmıuorum tek dikkat ettiğim şey uzanmamak eğilmemek hızlı hareket etmiyorum ağır kaldırmıyorum. Yoksa sürekli uzanmıuorum bir iş yapmadan evde dolanıyorum sürekli
Test yapmayı düşünüyor musunBen ise basladim 3. Gun :) bakalım bugun artik yerlesmis olmalilar bundan sonrası onların çabası :)
Çok erken degil miTest yapmayı düşünüyor musun
5 in altı negatif diye biliyorumKızlar merhaba ben 5.gün embriyosu transferi yaptım 16 şubatta 9. Ve 10.gün beta negatif geldi yani 0 a yakın bir değer bugün12.gün 3.3 geldi sizce umutlanmalı mıyım
5 in altı negatif diye biliyorum
Farkli yerlerde verdiyseniz o etkilemis olabilir2 gün arayla sıfırdan neden 3 e yükseldi onu anlamadım
Yok yok şimdi için değil yani 7 8 lerde ben gününü bekleyeyim diyorum ama bakalımÇok erken degil mi
Bende 7-8 de istiyorum ama idrardan cikmazsa diye de korkuyorum. 7 si benim tahlil gunum. Sizin kaçı, kacinci gun embiyosuYok yok şimdi için değil yani 7 8 lerde ben gününü bekleyeyim diyorum ama bakalım
5. Gün embriyosu 5i benimde kan günümBende 7-8 de istiyorum ama idrardan cikmazsa diye de korkuyorum. 7 si benim tahlil gunum. Sizin kaçı, kacinci gun embiyosu
Yok aynı yerde verdimFarkli yerlerde verdiyseniz o etkilemis olabilir