Tup bebek transfer ptg

Translokasyon1521

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
3.840
4.916
158
Merhaba kizlar,
tup bebek yaptirdim. Transfer asamasindayim. Ve acikcasi korkuyorum tutmaz diye..

Fakat genlerde sorun oldugu icin ptg yaptirdim.

Doktor transfer icin "progynova" verdi adetle ayni gun baslamam gereken hap ( hormon hapi turkce bilmiyorum) ve vajinal ilac verdi onuda transferden birkac gun once kulanmam gerekirmis.
Yani adetimden 21 gun sonra transfer olacak dedi. Aranizda benim tedaviye benzeyen varmi ?
Tskler

Son düzenleme:
Merhaba senle daha önce konuşmuştuk sağlıklı embriyon bulunmasına çok sevindim. Burda da benzer ilaçlar kullanıyorz vajinal bir hap verdiler progestan kan sulandırıcı hap birde folik asit

Benmde adetin 20. Günü transfer yapılacak bu ay rahim dinlendirme için doğum kontrol hapı kullanıyorum

Iste ayni degil gibi canim ya.. ben dogum kontrol hapi falan hic yutmadim. Bana östrojen hormon ilaci verdiler. Adetimin ilk gunu basladim bu hapa adetin 21 sonrada transfer dediler..

Iste ayni degil gibi canim ya.. ben dogum kontrol hapi falan hic yutmadim. Bana östrojen hormon ilaci verdiler. Adetimin ilk gunu basladim bu hapa adetin 21 sonrada transfer dediler..
Canım aynı aynı ben histeroskopi oldum oyğzden rahim dinlendirme yapıyorlar. Sonraki ay günde 3 tane estrofem bir kan sulandırıcı birde progestan içicem. 20.gün büyük ihtimal transfer olur dediler ama tabi öncesinde rahim kalınlığına birde hormonlara bakacaklar. İçini ferah tut herşey Allah tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…