• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi sonrası erken gebelik testi

Transferden 2 gün önce falan hem 1 tane ovitrelle hemde 2 tane gonapeptyl vurdum evde
Transfer günüde gonapeptyl vurdum eve geldiğimde

Gözünüz aydın Allah evladınızı size bağışlasın
Bende bu duruma düşmemek için yapmıyorum erkende
Transferden 2 gün önce falan hem 1 tane ovitrelle hemde 2 tane gonapeptyl vurdum evde
Transfer günüde gonapeptyl vurdum eve geldiğimde

Gözünüz aydın Allah evladınızı size bağışlasın
Bende bu duruma düşmemek için yapmıyorum erkenden
merhaba ben de transferden sonra iğne vurdum da
Yalancı poz
Selam
İnşallah hepimiz beklediğimiz sonuçları alırız. Çatlatma iğnesi gördüğüm kadarıyla çoğu kişi transfer sonrası vuruluyor burda yorumlarda da okudum netten baktığımda şöyle bir yazıya denk geldim

Yumurta Çatlatma İğnesi

Yumurta çatlatma iğnesi, Tüp Bebek IVF tedavisinde önemli bir rol oynar. Embriyonun rahme yerleşmesi ve gelişmesi, tedavinin başarısı için kritik bir faktördür. Yumurta çatlatma iğnesi, embriyonun rahim içine yerleşmesini kolaylaştırarak başarı şansını artırır. Ayrıca, yumurta çatlatma iğnesi kullanılarak embriyonun daha iyi bir şekilde tutunması sağlanabilir ve gebelik oluşma olasılığı artırılabilir. Bu nedenle, yumurta çatlatma iğnesi Tüp Bebek IVF tedavisinde önemli bir adımdır ve başarı oranlarını artırabilir.
merhaba ben de transferden sonra gonapepty yaptım yalancı pozitif aldınız mı acaba erken gebelik testiyle ? Yada bu şekilde mi acaba test yaptınız mı ?
Ne zaman transfer oldunuz sonuç ne zaman ay çok soru sordum 🤭 kusura bakmayın
Ben 6 şubatta transfer oldum

Test yaptınız mı sonıç belli oldu mu
Test günüm yarın
Yalancı poz

merhaba ben de transferden sonra gonapepty yaptım yalancı pozitif aldınız mı acaba erken gebelik testiyle ? Yada bu şekilde mi acaba test yaptınız mı ?
sonucun artık çıkar ben 7 şubatta oldum sonucum çıktı doktorum çatlatma iğnelerinin etkisi 10 gün dedi

Yalancı poz

Merhaba
Ben hiç test yapmadım 9. Gün kan verdim negatif sonuç aldım

Back