• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek transfer negatif

Translokasyon1521

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
3.840
4.916
158
Merhabalar hanimlar. bugun transferimin 6nci gunundeyim. 5nci gun embiriyosu. Ve negatif cikti erken gebelik testinde. Kibrista bir doktora sordum whatsaptan fazla umut etme ozaman dedi. Fikirlerinize ihtihacim var.

İdrar testine kesinlikle güvenme..beklemek istemiyorsan kan tahlili yaptırırsın 2 gün sonra.teknik olarak daha 2-3 gün olmuştur sana tutmalı idrara gecse bile hormon teste güvenme.

İdrar testine kesinlikle güvenme..beklemek istemiyorsan kan tahlili yaptırırsın 2 gün sonra.teknik olarak daha 2-3 gün olmuştur sana tutmalı idrara gecse bile hormon teste güvenme.
Yani yaniltici olabilir mi. Bizim facede grup var oradakilerde bence negatif diyorlar moralim bozuldu. Cunki bendeki erken gebelik testiydi. 10 hcg den itibaren hesapliyorlar

Eğer tutmadıysa dondurulmuş embriyon var mı ? Birçok yerde ilginç ama dondurulmuşun tutma oranı daha yüksek deniyor.

Tranaferi tutan arkadaşlar,test tarihinden önce hiç bir belirti hissetmiş ve biliyordum dediniz?yazar mısınız,yanlış belirti aramak ama 🙈😮💕...

Persembe gunu oldu transfer bugun 7nci gun. Sabah yine gebelik testi yaptim negatif. aama bu sefer adi testlerdendi erken olanlardan dgl.. pek umudum yok.
Transferden sonra 14. Gun kesin sonuc deilmi. 7. Gunde varsada cikmaz zaten. Benim arkadas yeni yaptirdi bu kadar erken test yapmadi

Canim gruptaki arkadaslar yapti hep pozitif aldilar. O yuzden onlarda diyor sende bence bisey yok dediler..
Hmm bilmiorum o zmn canim ne diyeyim. Benim arkadas sali yapti 44 cikti doktor carsamba bidaha yap artiyomu bakalim demis, hamilesin dememis. bugun dunku sonucu gostercekti. En az 10 gun beklenmeli die okumustum. Strese sokma bence kendini, nasibindir insallah tutunur sana. Bende yaptircam tup arastirmistim. Kimisi ilaclardan bile pozitif cikiomus gb silik cizgi olanlar oluyomus teste. Herkesin farkli demekki. Hatta doktorlar o yuzden bi kac gun ard arda test yapar artis varmi yokmu die. Ilaclardan dolayi yaniltici sonuc olabilir die ilk sonucta hamilesin demiolar

Hmm bilmiorum o zmn canim ne diyeyim. Benim arkadas sali yapti 44 cikti doktor carsamba bidaha yap artiyomu bakalim demis, hamilesin dememis. bugun dunku sonucu gostercekti. En az 10 gun beklenmeli die okumustum. Strese sokma bence kendini, nasibindir insallah tutunur sana. Bende yaptircam tup arastirmistim. Kimisi ilaclardan bile pozitif cikiomus gb silik cizgi olanlar oluyomus teste. Herkesin farkli demekki. Hatta doktorlar o yuzden bi kac gun ard arda test yapar artis varmi yokmu die. Ilaclardan dolayi yaniltici sonuc olabilir die ilk sonucta hamilesin demiolar
Arkadzsin ne zaman transfer oldu canim

Benim transferim sonrası 8 günde cm az silik çıktı 10 gün kan verdim değer 111 çıktı hatta benn test yapmadan önce o kadar ağladım ki adet olcam diye bence bekle biraz daha herkesin ilk günden tutunacak diye bişey yok neden 12 günle 14 gün yapın diyorlar

Merhabalar hanimlar. bugun transferimin 6nci gunundeyim. 5nci gun embiriyosu. Ve negatif cikti erken gebelik testinde. Kibrista bir doktora sordum whatsaptan fazla umut etme ozaman dedi. Fikirlerinize ihtihacim var.
Ben de 3.gün embriyo transferimin 7. günü erken gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı okadar moralim bozuldu ki geri kalan günler hiç beklemedim. Nitekim yanıltıcı olacağını da biliyordum ama sonuç kanda da gerçekten negatif çıktı. Bir yandan iyi oluyor önden yüzleşmiş oluyorsun sonuçla ama tam tersi de olabiliyor. Oyüzden bir daha ki transferimde inşallah idrar yapmıycam bekliycem. Sen de sadece bekle. Önden yaptırıcaksan kanda yaptırabilirsin bana öyle demişlerdi söylenenden 1 günce yaptırabilirsin

Ben de 3.gün embriyo transferimin 7. günü erken gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı okadar moralim bozuldu ki geri kalan günler hiç beklemedim. Nitekim yanıltıcı olacağını da biliyordum ama sonuç kanda da gerçekten negatif çıktı. Bir yandan iyi oluyor önden yüzleşmiş oluyorsun sonuçla ama tam tersi de olabiliyor. Oyüzden bir daha ki transferimde inşallah idrar yapmıycam bekliycem. Sen de sadece bekle. Önden yaptırıcaksan kanda yaptırabilirsin bana öyle demişlerdi söylenenden 1 günce yaptırabilirsin
Transferden once ne kulandin ve sonrasinda

Transferden once ne kulandin ve sonrasinda
Estrofem Ecosprin ve Folicus kullandım. Transferden 3gün önce Prednal ve Cipro kullandım 3günlük. Transferden sonra da Progrstan iğne eklendi günde iki ampül tek seferde oluyodum. Ve folik asit yerine Ocean Mummy vitamin alayım dedin hepsi olsun onu kullandım. Negatif olunca da hepsini bıraktım :(

Benim de 5.gun embriyosu dun 8.gunumdu kan testi verdim. Sonuc negatif. Doktorumu aramadim, cunku 12.gun tekrar yaptir diyecek, ilaclarima devam ediyorum. Elden bir sey gelmiyor...

Back