Tüp bebek transfer embriyo ikiz

Harika gözünüz aydın
Bende adet olmayı bekliyorum
aret beyden randevu aldım
Ama sizin kadar şanslı değilim tabi
40 yaşıma girdim
inşallah allah bana da nasip eder.
Ben de 40 yaşındayım ve çok şükür 2 embriyom da tutundu ve ikiz bebeklere hamileyim🧿 Bence yaşınızı unutun ve olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Pozitif olmak bu işin ilk kuralı🥰

hafıf kanama olmusum bugun fıtıl atıyorum dıye pecete koyuyorum ona gelmıs bıraz leke tarzıı korkuttu benı bırazda agrım var kızlar yasayan varmı

hafıf kanama olmusum bugun fıtıl atıyorum dıye pecete koyuyorum ona gelmıs bıraz leke tarzıı korkuttu benı bırazda agrım var kızlar yasayan varmı
Okuduğum bi çok kişinin lekelenmesi olmuş, dr ları yat dinlen demiş. Bazısının üstüne görme bazısının yerleşme kanaması oluyor. Leke şeklinde gelmiş sizinde. Stres yapmadan dr a danışsanız, bazen pruloton iğne veriyorlar böyle durumlarda.

Okuduğum bi çok kişinin lekelenmesi olmuş, dr ları yat dinlen demiş. Bazısının üstüne görme bazısının yerleşme kanaması oluyor. Leke şeklinde gelmiş sizinde. Stres yapmadan dr a danışsanız, bazen pruloton iğne veriyorlar böyle durumlarda.
İğneyi 2 gun once vurulmustum .. hala az az geliyor yatıcan dıyo

Harika gözünüz aydın
40 yaşıma girdim
Merhaba bende 36 yaşındayım bu ay bende sürece gireceğim özelde fiyat bilgisi aldınız mı toplam ne kadara geliyor

Merhabalar kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla.. Bende transferimi bekliyorum bir an önce regli olsam diyorum bu süreç nasıl işliyor benimde 3 tane 1. Kalite 1 tane 2. Kalite embriyom var dondurulmuş , 1 ay dinlenip reglinin 2. Günü gel dedi doktorum memorial öznur dundar akına gidiyorum, regli sonrasinda kaç gün sonra transfer yapıyorlar ne kadar sürüyor bu transfer zamanı bilgi verebilir misiniz birde kullandığınız ilaçlar hangileri bu sürede 🙏🏼

Merhabalar kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla.. Bende transferimi bekliyorum bir an önce regli olsam diyorum bu süreç nasıl işliyor benimde 3 tane 1. Kalite 1 tane 2. Kalite embriyom var dondurulmuş , 1 ay dinlenip reglinin 2. Günü gel dedi doktorum memorial öznur dundar akına gidiyorum, regli sonrasinda kaç gün sonra transfer yapıyorlar ne kadar sürüyor bu transfer zamanı bilgi verebilir misiniz birde kullandığınız ilaçlar hangileri bu sürede 🙏🏼
Regli gunu dahil 18 gun yapiliyor. 1 hafta oncesi progeston kan tahlili isteniyor. 1.5 alti olmasi gerekiyor. Benim 0.50 cikti. Pazartesi transfer oldum.

Harika gözünüz aydın
40 yaşıma girdim
hıcc oyle dusunme canım,
Aret hocada bır arkdasım ıkız hamıle kaldı- 42 yasında
ınsallah sanada nasıp olur

Merhaba buraya yeni üye oldum ilk asamamdan buraya kadar 3 aylık sürecimi sizlere paylaşmak istiyorum 32 yaşında 4yillik evliyim vajinismus hastasıyım tüp bebek yaptirdim vajinumus tadaviai pahalı olduğu için tüp bebek deneyelim Dr umuzda doğumdan sonra vajinumus atlatan hastalarimiz bile var dedi ilk 22 Şubat'ta tedaviye başladık bir takım ilaçlar çatlatma iğneleri vs yapıldı 10 gün boyunca yaptırdım sonra opu islemim anestezi altında 20tane yumurtam toplanmıştı ve bunun 6 tanesi blastoksist 5.gun embriyosu oldu ve transfere 2ay ara vermek zorunda kaldı. Dr over hiper sitimuslasyonu olmuştum su toplamisti yumurtalıkların 10 gün kendime gelemedim sonra Mayıs ayının 11ine transfer oldum geçen hafta çok rahattim ama herşeyin hayırlısı diyerek bu yola giriyoruz çok çok rahat ve stressizdim transferim yapıldı evime döndüm anestezi ile yapıldı vajinusmustan dolayı tek embriyo transfer edildi ve 6.gun test yaptım 9 çıkmıştı dayanamayıp ertesi gün bir daha kan verdim 24 cikti sabırsızlıkla davrandım daha uzun bir yolum var herşeyin hayırlısı diyerek hep sorular arıyordum bu siteye takılıp güncel haberler varmı diye ama benim gibi olan binlerce insan var onun için bilgilendirme yapmak istedim hep geçmişe yönelik eski msjlar var herkes bir umut arıyor karıştırıyor ki bende öyleyim ins bu zorlu sürecimizi hayırlısıyla atlatiriz

Ben de 40 yaşındayım ve çok şükür 2 embriyom da tutundu ve ikiz bebeklere hamileyim🧿 Bence yaşınızı unutun ve olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Pozitif olmak bu işin ilk kuralı🥰
Benmde 8 günüm bugün test yapsam doğru sonuç alirmigim

X