- 14 Mart 2022
- 2.368
- 6.700
- 42
Amin inşallahAret hoca gerçekten çok profesyonel öyle söylemeyin lütfen Allah isteyen herkese nasip Etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahAret hoca gerçekten çok profesyonel öyle söylemeyin lütfen Allah isteyen herkese nasip Etsin inşallah
Ben de 40 yaşındayım ve çok şükür 2 embriyom da tutundu ve ikiz bebeklere hamileyim Bence yaşınızı unutun ve olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Pozitif olmak bu işin ilk kuralıHarika gözünüz aydın
Bende adet olmayı bekliyorum
aret beyden randevu aldım
Ama sizin kadar şanslı değilim tabi
40 yaşıma girdim
inşallah allah bana da nasip eder.
Amin inşallahBen de 40 yaşındayım ve çok şükür 2 embriyom da tutundu ve ikiz bebeklere hamileyim Bence yaşınızı unutun ve olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Pozitif olmak bu işin ilk kuralı
Süper ötesi ona guven ne derse yapppp.Merhaba ben de Cihan doktorla tesadüfen tanıştım tüp bebek tavsiye etti. Haziranda düşünüyoruz memnun musunuz? Çok pozitif bir elektrik aldık ama süreçte nasıldı?
Okuduğum bi çok kişinin lekelenmesi olmuş, dr ları yat dinlen demiş. Bazısının üstüne görme bazısının yerleşme kanaması oluyor. Leke şeklinde gelmiş sizinde. Stres yapmadan dr a danışsanız, bazen pruloton iğne veriyorlar böyle durumlarda.hafıf kanama olmusum bugun fıtıl atıyorum dıye pecete koyuyorum ona gelmıs bıraz leke tarzıı korkuttu benı bırazda agrım var kızlar yasayan varmı
İğneyi 2 gun once vurulmustum .. hala az az geliyor yatıcan dıyoOkuduğum bi çok kişinin lekelenmesi olmuş, dr ları yat dinlen demiş. Bazısının üstüne görme bazısının yerleşme kanaması oluyor. Leke şeklinde gelmiş sizinde. Stres yapmadan dr a danışsanız, bazen pruloton iğne veriyorlar böyle durumlarda.
Merhaba bende 36 yaşındayım bu ay bende sürece gireceğim özelde fiyat bilgisi aldınız mı toplam ne kadara geliyorHarika gözünüz aydın
40 yaşıma girdim
30 u bulur sanırsamMerhaba bende 36 yaşındayım bu ay bende sürece gireceğim özelde fiyat bilgisi aldınız mı toplam ne kadara geliyor
Regli gunu dahil 18 gun yapiliyor. 1 hafta oncesi progeston kan tahlili isteniyor. 1.5 alti olmasi gerekiyor. Benim 0.50 cikti. Pazartesi transfer oldum.Merhabalar kızlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla.. Bende transferimi bekliyorum bir an önce regli olsam diyorum bu süreç nasıl işliyor benimde 3 tane 1. Kalite 1 tane 2. Kalite embriyom var dondurulmuş , 1 ay dinlenip reglinin 2. Günü gel dedi doktorum memorial öznur dundar akına gidiyorum, regli sonrasinda kaç gün sonra transfer yapıyorlar ne kadar sürüyor bu transfer zamanı bilgi verebilir misiniz birde kullandığınız ilaçlar hangileri bu sürede
hıcc oyle dusunme canım,Harika gözünüz aydın
40 yaşıma girdim
Allah razı olsunhıcc oyle dusunme canım,
Aret hocada bır arkdasım ıkız hamıle kaldı- 42 yasında
ınsallah sanada nasıp olur
Yeterkı nasip olsun,Allah razı olsun
Valla umutlandım okuyunca.
İnşallah
Benmde 8 günüm bugün test yapsam doğru sonuç alirmigimBen de 40 yaşındayım ve çok şükür 2 embriyom da tutundu ve ikiz bebeklere hamileyim Bence yaşınızı unutun ve olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Pozitif olmak bu işin ilk kuralı