Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk transferiniz mi?yasal olarak ilk denemede bir tane konuluyor diye biliyorum ama?Merhaba, yarın embriyo transferim olacak şuan 4 tanesi sağlıklı bugün 3. Gün yarın 4. Günde transfer olacak. Sizce 2 embriyo koymak ihtimali ne kadar arttırabilir? Yaşım 26
Yasal olarak 35 yaş ütüne iki konuluyor biliyorumMerhaba, yarın embriyo transferim olacak şuan 4 tanesi sağlıklı bugün 3. Gün yarın 4. Günde transfer olacak. Sizce 2 embriyo koymak ihtimali ne kadar arttırabilir? Yaşım 26
Hayırlı olsunnn keske bende 2 tane deseydim ihtimalim düştü sanki tutma ihtimali yüzde 50 varmıdır acaba 5. Gün 4ab kalitesimerhabalar ben 29 yasındayım ozelde hıc sorun olmuyor 2 tane koydular bana dondurulmus 5. gun embrıyosu 6 gun kan verdım 66 cıktı 8 gun 166 cıktı betam cuma gunu bıdaha yaptırcam allahın ıznıyle guzel ılerlıyoruz varsa 6-7 gundede cıkıyor 5 ustu gebelık dıyor ben 6. gun 60 cıktı demekkı 5 gunde yapsam cıkacaktı
Aret kamarda yaptırdımm haklısınız 6. Gün sağlık ocağına gitsem hamilelik testimi demem gerekiyor acaba bende 12 yi bekleyemicem bende kimseye ses etmeden gidiyim şuan kaçıncı gününüzcanımmm hersey allahtan .. oyle dusunme ben transfer oldum dedım kı ben hamıleyım elım karnımda hep konustum .. herkesten gızlı test vermeye gıttım 6. gun esımı evden yolladım bıldıgın evden kactım gıttım taksıyle elım karnımda hadı annem bırbırımıze destek cıkalım benı bırakma dıyerek gıttım emındım yanı .. nerde yasıyosun sen ? ozeldemı yaptırdın
Yok teşekkür ederim doktorumdan memnunum Bülent tıraş ve aret kamar arasında kalmıştım Aret kamarı tercih ettik labaratuarınada güveniyorum ama tabi Allah verirse olur Bugün daha 2. Günüm belirti yok sadece ilaçlardan dolayı iğnelerin ağrısı bazen kasık ağrısı o kadar18. gun transferım oldu transfer oldugun gun sayılmıyor
9 gunum dıyelım ..
sen 7-8 gunu bekle bu sefer deger artıcakmı dıye panık oluyosun .
ozel hastanede 41 tlye yaptırdım ben
sen medıcana kadıkoy hastanesı cihan karadağ arastır bı ıstersen ınsallah olumlu olur daa ıhtıyacın kalmaz .. bana haber ver merak ederım kacıncı gunun bısey hıssedıyomusun doktor bıse dedı mı ? olumlu gectı soyle boyle
Çok teşekkür ederimm Allah isteyen herkese versin inşallah Yok az ütü yapıp börek Sarıcam akşam iftara gidicez keske hep yatabilsem ama dikkat ediyorum tabiki süpürge açmayıp ağır kaldırmıyorum ara ara hep yatıyorum ama sürekli yatarsam daha kötü hissedicem Allah razı olsun bende dua edicem sağolundaha cok yenııı kalkma yattt ayaklarını boyle yastık uzerıne koy tuvalet harıcı kalkma ac televızyon ızle muzık dınle ıyı beslen lutfen sabahları yumurta yee et balık tavuk ye proteınle beslen .. umarım olcakkk allahın ıznıyle dua et meryem suresı ac telefondan hergun dınle ALLAH OL DER VE OLURR ınsallah bende sana dua edıcem
Benimde ara ara oluyor hep 8. GünümdeyimIlk günden itibaren kasık sancısı bitmedi normalmi acaba
Merhaba ben de Cihan doktorla tesadüfen tanıştım tüp bebek tavsiye etti. Haziranda düşünüyoruz memnun musunuz? Çok pozitif bir elektrik aldık ama süreçte nasıldı?18. gun transferım oldu transfer oldugun gun sayılmıyor
9 gunum dıyelım ..
sen 7-8 gunu bekle bu sefer deger artıcakmı dıye panık oluyosun .
ozel hastanede 41 tlye yaptırdım ben
sen medıcana kadıkoy hastanesı cihan karadağ arastır bı ıstersen ınsallah olumlu olur daa ıhtıyacın kalmaz .. bana haber ver merak ederım kacıncı gunun bısey hıssedıyomusun doktor bıse dedı mı ? olumlu gectı soyle boyle
boyle kasıkta agrı sırt agrısı goguslerım 4 beden buyudu benım nerdeyde gogus ucunda hassasıyet vs bıse varmı
Test yaptınız mı ?Hayırlı olsunnn keske bende 2 tane deseydim ihtimalim düştü sanki tutma ihtimali yüzde 50 varmıdır acaba 5. Gün 4ab kalitesi
Evett dün 9. Gündü 261 çıktı beta hcgTest yaptınız mı ?
Harika gözünüz aydınEvett dün 9. Gündü 261 çıktı beta hcg
Aret hoca gerçekten çok profesyonel öyle söylemeyin lütfen Allah isteyen herkese nasip Etsin inşallahHarika gözünüz aydın
Bende adet olmayı bekliyorum
aret beyden randevu aldım
Ama sizin kadar şanslı değilim tabi
40 yaşıma girdim
inşallah allah bana da nasip eder.