Tüp bebek Transfer aşaması yardımcı olur musunuz

Selamlar ben 40 yaşındayım 3 sene önce ilk denemede ikizlerim oldu haftaya salı tekrar transferim var hiç hissetmiceksiniz rahatsız edecek hicbirsey olmuyor ıdrarinizi tutamicaginizi söylerseniz hemen müdahale ediliyor masada lutfen tedirgin olmayin.

Merhabalar düşündüğümden çok daga rahat gecti ,süz ne yaptınız,bugün ikinci gün hiç bir ağrı kasılma yan etki yok acaba normal mi bu durum
Ay çok sevindim çok şükür bunu atlattınız sonrası en kolayı allahın izniyle benimde kanamam normale döndü kahverengi lekelenmem devam tabiki normal herkeste farklı etkiler oluyor böyle lütfen belirti aramayın siz hamilesiniz bebişinize odaklanın

Haftaya Perşembe sonucu ogrencem ama sanırım salı gibi evde test yaparim

İnşallah hayalleri herkesin gerçek olur arkadaşım

5. Gün embiryosu onuncu gün dediler hatta özellikle iki defa sordum on mu on iki mi diye on dediler
Aa benimde 5. Günde ama bana 12. Gün dediler demekki belki merkezler öyle yapıyor allahım güzel sonuçlarda vermeni nasip etsin rabbim

Aa benimde 5. Günde ama bana 12. Gün dediler demekki belki merkezler öyle yapıyor allahım güzel sonuçlarda vermeni nasip etsin rabbim
Çok teşekkür ederim allhim İnşallah hayırlısi ne işe o olur ben günde 40 bardak çay içerdim sigara kahvede ,üçünü de bıraktım ama canım çok çay çekiyor bı bardak içsem bişey olur muki

Bende çay kahve sigara çok içen biriydim çayı 5. Günden sonra açık günde 1 bardak dedi doktorum kahveyi sütlü kahve 1 fincan dedi sigarayı bırakamam midem bulanıyor ağzıma acı geliyor ama yinede içiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…