Ve benim de Rabbim kolaylıkla tutunmalarını nasip etsinBenim de yarın transferim dilerim kolaylıkla geçsin inşallah ikimizin de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve benim de Rabbim kolaylıkla tutunmalarını nasip etsinBenim de yarın transferim dilerim kolaylıkla geçsin inşallah ikimizin de
Ahh ben şimdi geldim çok şükür yapıldı arkadaşım ikimizede hayırlı haberler Allah nasip etsin,bana 10 gün sonra kan ver dediler ,Ve benim de Rabbim kolaylıkla tutunmalarını nasip etsin![]()
Benim 3 günlük o yüzden sanırım 28 nisan dediler. Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsinAhh ben şimdi geldim çok şükür yapıldı arkadaşım ikimizede hayırlı haberler Allah nasip etsin,bana 10 gün sonra kan ver dediler ,
Selamlar ben 40 yaşındayım 3 sene önce ilk denemede ikizlerim oldu haftaya salı tekrar transferim var hiç hissetmiceksiniz rahatsız edecek hicbirsey olmuyor ıdrarinizi tutamicaginizi söylerseniz hemen müdahale ediliyor masada lutfen tedirgin olmayin.Merhaba Kıymetli Arkadaşlar,
Salı günü transferim var iki adet 5. Gün embiryom var yaşım 41 ilk denemem olacağı için kafamda çok soru var.
Tecrübelerinizden istifade etmek isterim.
Bende panik atak ve anksiyete var.Transfer maksimum 5 dk lik bir islemmis .Anestezi talep edebiliyormusum .Acaba anestezi sonucu etkiler mi ?
Eğer anestezi almazsam, 3 litre su içmem gerekiyormus tuvaletimi o kısa sürede kontrol edemem diye büyük panik içindeyim.Tecrube edenler lütfen yazabilir mi nasıl oluyor ? Transferden hemen sonra tuvaletinizi yapmanıza müsade ediyorlar mı ? Serum vs takılıyor mu kaç saat hastanede kalınıyor?
Teşekkürler
nasıldıı? rahat olabldiniz mi sorun yaşamadınız umarım. İnşallah hayırlı haberlerinizi alalımAhh ben şimdi geldim çok şükür yapıldı arkadaşım ikimizede hayırlı haberler Allah nasip etsin,bana 10 gün sonra kan ver dediler ,
Nasıl geçti bellediğiniz gibi korkulumuydu inşallah rhaat bir şekilde halletmişsinizdirAhh ben şimdi geldim çok şükür yapıldı arkadaşım ikimizede hayırlı haberler Allah nasip etsin,bana 10 gün sonra kan ver dediler ,
Merhabalar düşündüğümden çok daga rahat gecti ,süz ne yaptınız,bugün ikinci gün hiç bir ağrı kasılma yan etki yok acaba normal mi bu durumNasıl geçti bellediğiniz gibi korkulumuydu inşallah rhaat bir şekilde halletmişsinizdir![]()
Ay çok sevindim çok şükür bunu atlattınız sonrası en kolayı allahın izniyle benimde kanamam normale döndü kahverengi lekelenmem devam tabiki normal herkeste farklı etkiler oluyor böyle lütfen belirti aramayın siz hamilesiniz bebişinize odaklanınMerhabalar düşündüğümden çok daga rahat gecti ,süz ne yaptınız,bugün ikinci gün hiç bir ağrı kasılma yan etki yok acaba normal mi bu durum
Haftaya Perşembe sonucu ogrencem ama sanırım salı gibi evde test yaparimAy çok sevindim çok şükür bunu atlattınız sonrası en kolayı allahın izniyle benimde kanamam normale döndü kahverengi lekelenmem devam tabiki normal herkeste farklı etkiler oluyor böyle lütfen belirti aramayın siz hamilesiniz bebişinize odaklanın![]()
İnşallah hayalleri herkesin gerçek olur arkadaşımAy çok sevindim çok şükür bunu atlattınız sonrası en kolayı allahın izniyle benimde kanamam normale döndü kahverengi lekelenmem devam tabiki normal herkeste farklı etkiler oluyor böyle lütfen belirti aramayın siz hamilesiniz bebişinize odaklanın![]()
Aa size 12. Gün demediler mi test için ben 12. Günü kan vermiştimHaftaya Perşembe sonucu ogrencem ama sanırım salı gibi evde test yaparim
5. Gün embiryosu onuncu gün dediler hatta özellikle iki defa sordum on mu on iki mi diye on dedilerAa size 12. Gün demediler mi test için ben 12. Günü kan vermiştim
Aa benimde 5. Günde ama bana 12. Gün dediler demekki belki merkezler öyle yapıyor allahım güzel sonuçlarda vermeni nasip etsin rabbim5. Gün embiryosu onuncu gün dediler hatta özellikle iki defa sordum on mu on iki mi diye on dediler
Çok teşekkür ederim allhim İnşallah hayırlısi ne işe o olur ben günde 40 bardak çay içerdim sigara kahvede ,üçünü de bıraktım ama canım çok çay çekiyor bı bardak içsem bişey olur mukiAa benimde 5. Günde ama bana 12. Gün dediler demekki belki merkezler öyle yapıyor allahım güzel sonuçlarda vermeni nasip etsin rabbim![]()
Bende çay kahve sigara çok içen biriydim çayı 5. Günden sonra açık günde 1 bardak dedi doktorum kahveyi sütlü kahve 1 fincan dedi sigarayı bırakamam midem bulanıyor ağzıma acı geliyor ama yinede içiyorum maalesefÇok teşekkür ederim allhim İnşallah hayırlısi ne işe o olur ben günde 40 bardak çay içerdim sigara kahvede ,üçünü de bıraktım ama canım çok çay çekiyor bı bardak içsem bişey olur muki
ben dün transfer oldum iki defa çok az Kahve rengi bı leke oldu bugün de yine çok çok az kahve leke oldu fitil koyarken mi oldu anlamadım,bunun disinda ağrı sızı kasılma yok bu durumda bı problem var mı acabaBende çay kahve sigara çok içen biriydim çayı 5. Günden sonra açık günde 1 bardak dedi doktorum kahveyi sütlü kahve 1 fincan dedi sigarayı bırakamam midem bulanıyor ağzıma acı geliyor ama yinede içiyorum maalesef
Birinden daha duymuştum ilk günlerde kahverengi lekelenmeyi normal bir şey miş ama siz isterseniz hemşirenizle iletişime geçin bi konuşun ne güzel ağrısız sızısız bir hamilelik olurben dün transfer oldum iki defa çok az Kahve rengi bı leke oldu bugün de yine çok çok az kahve leke oldu fitil koyarken mi oldu anlamadım,bunun disinda ağrı sızı kasılma yok bu durumda bı problem var mı acaba
Merhabalar ne durumdasınız acaba inşallah güzel haberler almışsınızdır5. Gün embiryosu onuncu gün dediler hatta özellikle iki defa sordum on mu on iki mi diye on dediler